perjantai 6. heinäkuuta 2012

"Kotirouva" -klinikalta "Kotiherra" -klinikalle

Tämän palstan yksityispuolen keskustelujen perusteella näyttäisi olevan tarvetta myös pienimuotoiselle "koti-herra" -klinikalle. Eli miksi pidemmässä parisuhteessa naisen kiinnostus seksiin aika usein hiipuu? Aina näin ei käy, mutta joskus esim. lasten hankkimisella näyttää olevan myös nopeuttava vaikutus tälle kehitykselle, jolloin tilanne voi olla epämukava kummallekin. Seksiä haluaisi, mutta se ei oman puolison kanssa enää kiinnosta. Jos mies vie ja nainen vikisee, niin silloin miehellä olisi ainakin mahdollisuus ohjata laiva pois karikkoisilta vesiltä, mieluummin jo ennen kuin se sinne edes joutuukaan.

Kertokaapa olenko seuraavassa neuvoissani/havainnossani oikeassa vai väärässä?

Suhteen alussa riittäväksi lämmittelyksi tai kiihokkeeksi riittää joskus ihan jo sekin, että näkee uuden rakkaansa, varsinkin jos on pitkä aika edellisestä näkemisestä. Tällöin jos jo tällä lämmittelyllä päädytään harrastamaan seksiä siltä istumalta, molemmat nauttivat todennäköisesti aivan suunnattomasti. Ja kun asiat sujuvat muutenkin mukavasti, päädytään ajan myötä parisuhteeseen, tapauksesta riippuen joko avioliittoon tai avoliittoon. Ja siunaantuu lapsia ja yhteisiä asuntolainoja.

Kun muutama vuosi on kulunut, se alkuaikojen huuma katoaa, ja enää oman rakkaansa näkeminen ei aiheuta minkäänlaista ylimääräistä kastumista alapäässä. Siinäkin vaiheessa rakkaus voi kuitenkin olla vielä suurta, puolin jos toisinkin - jolloin varsin pienillä toimenpiteillä (joku pieni sormileikki, suukottelu, pieni niskahieronta, joku "äijämäinen teko" esim. intiimialueiden spontaani käpälöinti jossain jännässä paikassa johtaa taas samaan efektiin, eli nainen on "teknisesti valmis", vaikka aikaa alkulämmittelyyn on käytetty vain hyvin vähän. Ja taas naidaan... Nainen ehkä saa orgasminsa ja mies saa varmasti. Kumpikin ovat onnellisia. Ja umpirakastuneitakin kaiken lisäksi.

Tässä kohtaa tapahtuu mielestäni se virhe, joka vuosien saatossa laittaa umpisolmun lopulta niin tiukalle, ettei sitä tahdo millään saada auki. Sillä vuosien saatossa se mikä toimi ekoilla rakastelukerroilla tai suhteen alkuvuosina, se ei enää riitä mihinkään.

Miehille on netin täydeltä tarjolla ohjeita miten nainen isketään. Missään ei kerrota mitä (tai miten) niille naisille pitäisi tehdä sen jälkeen kun ne on isketty. Ja oikeasti näitä ohjeita ei ensimmäisten vuosien aikana edes tarvitse. Kaikki toimii alkuhuuman vallitessa muutenkin ihan mukavasti ja ongelmia ei ole.

Joku kerta tulee kuitenkin se päivä, jolloin nainen huomaa, ettei seksi enää kiinnosta. Mies ei sitä heti huomaa, vaan jatkaa vaan vuodesta toiseen yrittämistä samaa rataa, kunnes vuosien saatossa saantikerrat vähenevät, ja lopulta jää ehkä kokonaan ilman. Tai mies joutuu hakemaan tyydytyksensä vieraista. Joskus myös miehellä kiinnostus lopahtaa, jolloin nainen joutuu samaan tilanteeseen - joko menee vieraisiin, tai on (lähes) kokonaan ilman.

Mitä sitten olisi pitänyt tehdä toisin, ehkä alun alkaenkin?

Omasta mielestäni, jos mies suhteen alussa tyytyy "siihen mikä riittää", niin hän astuu heti miinaan - joka sitten laukeaa ehkä 5-10 vuoden kuluttua, jos ei siinä välissä tee korjaavia toimenpiteitä. Eli sen sijaan, että jos aloittaa naimapuuhat heti, kun nainen on siihen just ja just valmis, se on paha virhe. Pitää olla monipuolinen. Pitää yrittää enempi. Pitää yrittää kehittää itseään. Pitää olla yllätyksellinen. Näistä nainen tykkää, vaikka alussa tyytyisi paljon paljon vähempäänkin. Ja kun naista kiusaa esileikeillä lähes loputtomasti, nainen lopulta pyytää että "tuu jo kulta, en voi enää odottaa yhtään kauempaa". Ja silloin pitää tosissaan antaa mitä toinen haluaa...

Yleistietoutta asioista on miehen myös hyvä lukea ja lisätä. Alkaen vaikka siitä, että nainen kiihottuu paljon hitaammin kuin mies. Miehelle riittää ihan muutama minuutti, nainen vaatii oikeasti sellaisen 15-20 minuuttia pitkän alkulämmittelyn. Paitsi kuten yllä totesin - aina pitää olla yllätyksellinen ja hakea vaihtelua, eli jos on vuorossa ns. "pikaiset", silloin alkulämmittelyt unohdetaan lähes kokonaan ja naidaan kuin villieläimet - ja yleensä vielä jossain jännässä paikassa.

Mies on myös "helppo" siinä mielessä, että naisen ei tarvitse välttämättä muualle kosketella, kuin jalkojen väliin ja jos sen osaa taitavasti, mies on enemmän kuin tyytyväinen. Nainen on tässäkin suhteessa täysin erilainen. Sinne jalkojen väliin ja varsinkaan sisäpuolelle ei kannata pitää mitään kiirettä. Ei siltikään vaikka paikat olisivat riittävästi kostuneet. Nainen vaatii hierontaa periaatteessa päästä varpaisiin, ja hyvä suutelutaito laajoilla kädenliikkeillä siinä samalla takaa parhaan lopputuloksen. Pyhimpiä paikkoja kannattaa toki aina kuin varkain "hipaista", mutta sinne ei saa jäädä koko ajaksi olemaan. Muuten pimpsa puutuu. Ja se alue hoidetaan vasta kunnolla sitten, kun aktin aika lähenee ja halutaan ehkä käsi- ja sormileikein tuottaa naiselle ns. alkuorgasmi(t), josta koko homma lähtee oikein kunnolla käyntiin. Mutta ei siis turhaa kiirettä. Jokaisella näytelmällä on alku, keskikohta ja loppu. Eikä sinne loppuhuipentumaan saa sännätä liian nopeasti, vaikka tämä onkin etenkin nuorten miesten kuolemansynti.

Miehen on myös tiedettävä, että jokainen nainen on yksilö ja erilainen. Se mikä toimii hyvin yhden kanssa, ei yleensä ole suoraan ja sellaisenaan siirrettävissä toiseen seksileikkiin toisen naisen kanssa. Hyvään keskitasoon pääsee tietysti aina, mutta erityisen hyvät kokemukset ja ne huippu-fibat jää tulematta, jos ei ota toista yksilönä riittävästi huomioon. Ja tämä siis vaatii onnistuakseen useamman leikkikerran. Sama suomennettuna - se eka seksikerta ei ikinä ole se paras. Mutta ensimmäisen 2 kuukauden aikana varmasti oppii tietämään ja tuntemaan tarkasti mistä toinen tykkää. Seksi on siis vuoropuhelua, ja miehen pitää herkällä korvalla kuunnella ja katsella ja tunnustella, että mikä aiheuttaa vahvimmat reaktiot naisessa.

Millä tavalla ne naiset sitten ovat erilaisia? Ikä, aiemmat seksikokemukset, kumppanien määrä, luonen ja uskallus nauttia seksistä ja uskallus antautua miehen vietäväksi vaihtelevat. Ja lisäksi naisilla on isoja eroja kyvyssä saavuttaa orgasmi (miehiltä tämä ero puuttuu). Tässä on jonkinlainen sellainen ilmiö, että herkillä sormenpäillä ja kosketusherkällä iholla varustetut naiset saavat orgasmin jotenkin helpommin ja voimakkaammin, ja saavat useita peräkkäin. Joskus sykkimisestä ei meinaa tulla millään loppua ja joskus kai pitäisi köyttää kiinni, ettei pääse sängyssä karkuun... Tämmöinen näytös on muuten miehellekin hirveän kiihottavaa katsella ja kuunnella...

Ja sitten on naisia, jotka eivät ole saaneet orgasmia ikinä, eivät yksin, miehen kanssa suihkun kanssa eikä millään tavoin muutenkaan. Tämmöiset tapaukset ovat samalla sekä helpoimpia että vaikeimpia. Vaikeimpia siinä mielessä, että jos ei jollakin miehellä ole sellaisia erityistaitoja, joilla orgasmi löytyisi, niin yleensä kyllästyminen seuraa jossain vaiheessa. Mutta jos naiselle sattuu sellainen mies, joka sen orgasmin löytää (ei varmastikaan löydy ihan ekalla rakastelukerralla), niin tämä koukuttaa naisen ihan täydellisesti, ja hän ei lopun elämänsä aikana muita miehiä edes katselekaan. Voi elellä vaikka virallisesti sinkkuna, ja nauttia orgasmeista sen ainoan miehen kanssa, joka sen pystyy tekemään, ja silloin on ihan sama onko se mies vapaa vai varattu. Tässä mielessä tällainen nainen on miehen näkövinkkelistä "helpoin" (en tarkoita tällä sanalla loukata naisia, mutta en nyt muuta sanaa tähän keksinyt).<p>

Summa summarum - pikavinkit parisuhteeseen astuville miehille:

Nyt kun kaikki on tässä vaiheessa vielä hyvin, ja seksi sujuu ongelmitta ja sitä saa useimmiten useita kertoja päivässä, niin vaikka kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla, korjaavat toimenpiteet on syytä aloittaa heti:

1) Kiinnostu seksistä ja pyri kehittämään omia taitojasi, mieluiten mahdollisimman monen samoin ajattelevan naisen kanssa (kyllä tytötkin tykkää seksistä ja haluavat olla siitä asiassa taitavia). Älä kuitenkaan hosu äläkä mene uuden kumppanin kanssa liian suoraan asiaan. Vaan hienosti kierrellen. Jos mies sanoo asiat liian suoraan, niin yleensä ilman jää, mutta kohtelias herrasmies saa aina ensimmäisellä tapaamisella, jos vaan mielensä malttaa. Ja kun se ensimmäinen kerta menee hyvin, yleensä sitten tulee se toinenkin kerta aika pian.

2) Kokeile ja ehdota jatkuvasti jotain uutta. Hankkikaa leluja, roolivaatteita ja kokeilkaa erilaisia asioita. Et voi tietää pidätkö jostain, jos et ole koskaan edes kokeillut sitä (en nyt tarkoita pissa ja kakkaleikkejä, sellaista harrastaviin en ole koskaan edes törmännyt missään).

3) Tee asiat aina eri tavalla niin, että vastapuoli - vaikka olisi ollut naimisissa kanssasi jo 10 vuotta ei voi etukäteen tietää mitä saa. Se pitää kummasti mielenkiintoa yllä. Pornofilmeistäkin saa ideoita, mutta mitään oikeita opetusfilmejä ne eivät ole, ja niissä pyritään vain kiihottamaan etupäässä mieskatselijoita asioilla, jotka useimmiten eivät käytännön elämässä toimi.

4) Älä aina pyri tuottamaan naiselle orgasmia. Jatkuva yrittäminen jopa stressaa ja voi johtaa siihen että nainen feikkaa, jos ei muuten tilanteesta selvitä. Joskus (hyvin harvoin) voit jättää ilman. Ja jos tulee kysymys, et sitten tehnyt loppuun asti? niin vastaat että se tulee leikin jatko-osassa, joka on sitten ensi kerralla. Ja jos näin lupasit, sitten pidät sen lupauksen siltä osin.

5) Muista että mies vie ja nainen vikisee ja ole tässä kohdin rohkea, ihan niin kuin takana olisi kokemusta jo sadan naisen kanssa, vaikka oikeasti ei olisi kuin 1 tai nolla. Tai jos olet oikeasti aivan kokematon, sano se suoraan - nainen kyllä ymmärtää, ja tarvittaessa tarjoutuu ihan vaikka opettajaksikin, varsinkin jos tilanne on sellainen jossa on nuori poika ja vanhempi nainen.

6) Mies ainakin nauttii ja kiihottuu naisen nauttiessa ja voihkiessa ja koska seksi on vuoropuhelua, älä arastele ilmaista itsekin jos joku juttu tuntuu tosi hyvältä. Silloin nainenkin oppii tietämään sen, ja tekee seuraavalla kerralla saman uudestaan. Näin ne taidot kehittyvät.

7) Jos nainen on yllätyksellinen tai tekee hankintoja seksileikkeihin liittyen (hankkii kivoja vaatteita tai tekee muuten kivoja juttuja seksileikin aikana), muista huomioida nämä. Tämä on ihan oleellisen tärkeää. Vieraissa käyvistä kotirouvista osa sanoo ihan suoraan, että täytyy käyttää näitä vaatehankintoja ihan sitten muualla, kun ei näitä kotona mitenkään huomioida, eikä asia kiinnosta.

8) Ole reipas, iloinen ja toisen huomioon ottava. Parisuhteesta täytyy pitää jatkuvasti huolta, ei se ilman jatkuvaa rakentamista kunnossa pysy. Kun ikää karttuu ja kun ikälisiä karttuu ja asuntolainat on pääosin maksettu, tehkää viikonloppumatkoja Roomaan, Pariisiin, Barcelonaan, Lontooseen ja mihin nyt helposti ja nopeasti pääseekin. Hätätilanteessa kylpyläviikonloppukin riittää jossain lähistöllä. Tämän voi tehdä ihan pyyteettömästi, kaikesta ei tarvitse eikä saa odottaa saavansa palkinnoksi seksiä. Mutta hyvää seksiä tulee joka tapauksessa, jos pitää välit puolisoon kunnossa. Päivittäinen suukottelu ja vaihteluna kunnon kielisuudelmat ovat hyvä alku. Aivot ovat seksissäkin se tärkein elin, joka täytyy ensin saada nautinto-asentoon. Nainen on erityisen herkkä myös merkkipäivien muistamiselle ja pienille lahjoille silloin tällöin.

9) Pidä huolta myös itsestäsi. Älä tupakoi (menee potenssi liian heikoksi), älä ryyppää liikaa (sekään ei seksiharrastuksia helpota, kohtuukäyttö on kylläkin ihan oikei ja naisille ehkä suositeltavaakin, jos ei muuten rentoudu) Ja pidä fyysisestä kunnostasi hyvää huolta. Jos nimittäin löydät uuden tosi hyvän salarakkaan, niin kyllä silloinkin alkaisit pitämään ulkonäöstäsi ja kunnostasi huolta - mikset soisi samaa omalle puolisollesi? Ylipaino ja heikko fyysinen kunto on siis ehdottomasti "out-of-question". Lisäksi liikunnasta tulee hyvä mieli (ks. edellinen kohta eli 8§).

10) Kymmenes ja kaiken tärkein käsky. Unohda kaikki se, mitä olet tähän asti lukenut. Kuten jo aikaisemminkin totesin, jokainen meistä on yksilö ja erilainen, naiset varsinkin. Nämä ovat vaan sellaisia yleisvinkkejä, joilla pääsee ehkä hyvään keskitasoon. Jos haluat olla huippukiva, ja jos haluat kiitettäviä arvosanoja puolisoltasi ja erityisesti seksitaitoihin liittyen - silloin joudut ihan itse pähkäilemään, että mikä on juuri teidän parisuhteessa se parhaiten toimiva juttu. Se ei ole välttämättä mikään näistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti