tiistai 24. heinäkuuta 2012

Naisen 4 kivaa pistettä ;-)

Tänään mun piti alunperin tavata Virpi. Mutta tulikin viime hetken esteitä. Jos ei olisi tullut - oltaisiin todennäköisesti etsitty "niitä kivoja pisteitä". Niitä pisteitä voi naisen jalkojen välistä (pimpsan puolelta) löytyä nykytietämyksen mukaan jopa 4 kpl. Näillä pisteillä on ihan vakiintuneet nimetkin, eli kokeilkaapa Googlailla G-piste, C-piste, A-piste ja U-piste - jos Googlaa muilla kielillä (G-spot tai G-punkten), osumien määrä sen kun kasvaa.

C-piste on siis klitta (Clitoris), ja sen varmaan kaikki tietävät, eli ei siitä sen enempää. Ja se on kaikilla naisilla vielä samassa kohtaakin (koko voi toki vaihdella). Muut pisteet ovatkin sitten jo haasteellisempia, eli sijainti ja koko ja herkkyys voi vaihdella hyvinkin paljon eri naisilla. Tutkimusmatkailu kuitenkin kannattaa, ja pisteiden löytyminen palkitsee löytäjänsä. Sen verran kiihottavaa on katsella, kun nainen voihkii ja kiemurtelee eikä nautinnolle ole rajoja... Tästä syystä uusi kumppani kannattaakin aina opiskella kunnolla, aivan kuten eräs toinen blogin pitäjä aika hyvin asian määritellyt omassa blogissaan, tässä linkissä:

http://reraou.blogspot.fi/2012/07/opettele-mua.html

Samassa linkissä ihan alalaidassa on vielä aivan loistavaa Stand-Up komiikkaa G-pisteestä (Lontoon kielellä tosin), so... Those who understand English fluently enough can watch and listen to it... Siinä aivan loppupuolella (kohdassa 4:55 -> 5:22) stand-up koomikko Carlos Mensia kiteyttää aika hyvin sen, että miten helppoa kaikki onkaan naiselle... On ihan sama mitä nainen tekee miehen kalulle, kun mies tykkää siitä aina! Ja jos nainen opettelee yhden kerran miten nuo temput tehdään - niin sama pätee kaikille miehille! Eipä meissä miehissä ole juurikaan eroja. Mutta naisissa on! Onko muuten naisilla sellainen luulo, että kun kerran miehen tyydyttäminen ja kiihottaminen on naiselle suhteellisen helppoa, niin luuleeko nainen että samalla tavalla ne asiat on helppoja miehellekin? Kun oikeasti miehelle on tosi kova työ oppia löytämään naisen herkät pisteet ja kun ne lopulta löytyvät, pitää vielä oppia miten ne toivivat ja nainen oikeasti nauttii... Toki "tavanomaiseen" kouluarvosanalla 8½ suoritukseen voi päästä aika helposti, mutta kiitettävät arvosanat jää ehkä saamatta, jos ei löydä naisesta niitä herkkiä pisteitä.

Tässä kohtaa tuli mieleeni vanha Speden sketsi, jossa Spede ajoi partaansa, katsoi samalla naamaansa suurentavasta kasvopeilistä ja jutteli siinä touhutessaan, että "Se on muuten erityisen tarkkaan hommaa tämä parranajo...nimittäin jos 10 senttiä heittää... niin voi osua partakone vaikka silmään..."

Sama juttu pimpsan lämmittämisessä. Jos miehen kieli osuu klittaan, nainen yleensä tykkää. Mutta jos se menee aina 5 senttiä ohi, naisesta ei tunnu miltään... Ja jos sitten oletetaan, että G-piste on aina vähän eri kohdassa, ja että se on noin 10-sentin euro-kolikon kokoinen, niin milläs sitä sitten onnistuu osumaan oikeaan kohtaan... Ei se aina niin helppoa ole... Ei ekalla kertaa uuden kumppanin kanssa varsinkaan. Siksi se eka rakastelukerta ei olekaan koskaan se paras, eikä yhden yön panoista saa paljonkaan nautintoa. Varsinkin jos se on vielä kännisten säheltämistä.

G-pisteen löytäminen ja hyödyntäminen on omasta mielestäni sellainen perustaso, että sen alapuolelle ei saisi koskaan jäädä. Muuten nainen saattaa pettyä ja voi vaihtaa miestä ihan vaan siitä syystä, että on odottanut seksiltä paljon enemmän. Nykynainen katsoo yhä useammin olevansa hyvien orgasmien arvoinen, ja tässä on tapahtunut oman havaintoni mukaan selvä muutos viimeisen 10-15 vuoden aikana. Liittyykö sekin sitten tähän internetin aikakauteen? Nyt on niin helppo löytää uusia seksikumppaneita myös netin kautta, ja siellä joukossa on aina väkisinkin joku tosi osaaja... Joka jää mieleen pitkäksi aikaa, ja sitten vaatimustaso kasvaa siten, että kaikkien miesten pitäisi olla yhtä hyviä? Muuten ei enää kelpaa.

Miten sen G-pisteen sitten löytää?

Jos omassa suussaan tunnustelee kielen kärjellään poskiensa sisäpintaa, ne tuntuvat pehmeiltä, liukkailta ja sileiltä. Jos sitten kokeilee kielen kärjellä omaa kitalakeaan, se tuntuu epätasaiselta ja "karheammalta" (ei paras sana, mutta muuta en nyt keksi). Aikalailla samalta tuntuu, kun sormet seikkailevat naisen sisällä. Kaikkialla on pehmeää, liukasta ja sileää. Paitsi sitten on yksi poikkeus yhdessä kohtaa navan puoleisella laidalla noin kahden sorminivelen syvyydessä. Kun sormen päät lähestyvät oikeaa aluetta, naisen kehonkieli alkaa jo hyvissä ajoin opastamaan oikeaan suuntaan... Eli kun kuuntelee ja tarkkailee naisen kehon kieltä, ja tunnustelee sormenpäillä mahdollisesti muuttuvaan pimpsan yläpintaa, niin kyllä sen oikean kohdan eli G-pisteen pitäisi löytyä...

Joskus aikaa kuitenkin kuluu. Uusin tuttavuuteni Virpi 32v on ainakin minulle keskimääräistä haastavampi. Vaikka olemme jo 2 kertaa tavanneet, en ole vieläkään ihan varma missä se Virpin G-piste on. Mutta jospa se nyt kolmannella kerralla (sitten kun joskus taas nähdään) vaikka jo löytyisi? Itse otan tämän vähän niin kuin ristisanatehtävien ratkaisemisena. Mitä haastavampi, sen parempi...;)

Kun G-piste on löydetty, sitten alkaa leikissa se omasta mielestäni kaikkein kivoin vaihe... Eli jos on edetty pitkän kaavan mukaan, harrastettu esileikit ja alkuvalmistelut ja päästy lopulta G-pisteen kimppuun, niin ei toki pidä keskittyä pelkästään siihen... Samalla voi ja pitääkin hyväillä myös C-pistettä eli klittaa. Näin nainen saa yhdistelmäorgasmin, ja näyttää tästä orgasmikoktailista tai "blended orgasm" -käsitteestä olevan englanniksikin juttua, ks. tässä linkissä (Lontoon kielellä):

http://www.wellsphere.com/relationships-sex-article/the-c-spot-and-g-spot-orgasm-cocktail/739802

ja tässä toisessa linkissä melkein samat jutut suomeksi:

http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/nain_loydat_g_pisteesi

artikkelin lopussa Cosmon juttu kiteytyy näin: "Kun tavoitteena on tajunnan räjäyttävä nautinto, yksi temppu on ylitse muiden: yhdistelmäorgasmi. Siinä yhdistyvät g-pisteen koskettelu ja klitoriksen hyväily, mikä kaksinkertaistaa nautinnon. Yhdistelmäorgasmin voimakkuus johtuu siitä, että emätintä hermottaa lantiohermo ja klitorista taas häpyhermo, eli kaksi eri hermoa saavat samaan aikaan ärsykkeitä, Heusala kuvailee..."

Mutta eipä tuo pimpsan ihmeellinen maailma suinkaan tähän lopu...This is just the beginning...

Yhdistelmä orgasmin voi kokea myös pepun pisteitä ja esim. klittaa yhdistelemällä, ja ei mikään estä hyväilemästä kaikkia kolmeakin aluetta yhtä aikaa, eli jos on esim. peukalo pepussa, kulli pimpissä, niin vielä riittää toisen käden sormet klitan kimppuun, tässä kuvassa vähän esimakua:Mutta jos nyt palataan siihen, että niitä  kivoja pisteitä on ilmeisesti 4 kpl?! (C-, G-, U- ja A). Eikä niitä etsiessä tarvitse mennä vielä edes pepun puolelle ollenkaan, niin tätä on hehkutettu isona ilosanomana naisille, kun kerran niitä hyvän olon pisteitä on noin paljon!

Mutta hei - hetkinen...?

Eihän se pisteiden pelkkä olemassa olo naiselle mitään anna? Pitää myös olla se mies, joka tietää ja myös onnistuu löytämään nuo pisteet - ja sen jälkeen tietää mitä niillä pisteillä tekee... Sitten vasta ne ovet naisellakin aukeavat huippu-fibojen maailmaan...

A-pisteelle löytyy kartta ja ajo-ohjeet ainakin ruotsin kielellä, tässä linkissä (vaikkei toista kotimaista ymmärtäisikään, kuvan ymmärtää lukutaidonkin):

http://home.swipnet.se/~w-59099/samlevn/Apunkt.htm

Jos sattuu olemaan jostain syystä vähän "kuivat kelit", niin A-pisteen löytämisellä saa pimpsan sisäpinnat kostumaan luontaisesti ja aika nopeaan. Nuorilla e-pillerin popsijoilla (jos ei ole vielä kertaakaan synnyttänyt) voi ihan pohjalle asti olla hankala päästä, mutta synnyttäneillä on jo hiukan helpompaa, varsinkin jos ehkäisymuotona on kierukka. Silloin kierukan narujen päät ohjaavat heti siihen oikealle alueelle, se A-piste on suunnilleen siinä mihin asti kierukan naru yltää... Mutta pitää toki olla varovainen sen narun kanssa, ettei vahingossa tempaise kierukkaan pois paikoiltaan...

Tässä vielä Lontoon kielellä ajo-ohjeet kaikille (C, G, A, ja U) pisteille, sekä miehen herkät pisteet (kas sellaisiakin sentään on;-)

 http://www.redbookmag.com/love-sex/advice/finding-g-spot-2

Seuraavassa jutussa (joskus kun intoudun naisen herkistä pisteistä taas kirjoittamaan) laitan karttaa ja ajo-ohjeita pepun pisteisiin, niitäkin on - en vaan tiedä onko niitä vielä nimetty - vai pitääkö ne nimetä itse? Sitä odotellessa loppukevennyksenä Paul Avrilin maalaus vuodelta 1892, taitaa olla taideteoksen aiheena peppuseksi?1 kommentti:

  1. Kiva blogi, toivottavasti jatkat kirjoittelua, mukavia etenkin nuo videoklipit :) Itelläni videoita harmillisen vähän blogissani. Joko on ei-anonyymeja, joita en jaksa muokata anonyymeiksi, tai sit liian pitkiä blogiin laitettavaksi, enkä oo jaksanut muokkailla.

    VastaaPoista