perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lomaromanssi pidentää ja parantaa lomaa?

"Lomaromanssi saa loman tuntumaan paljon pidemmältä ja paremmalta." Tätä mieltä oli ainakin erittäin vahvasti Eija Jyväskylästä, jonka tapasin eilen illalla ja jatkuen vielä tähän aamuun, siis noin klo 03 maissa yöllä sitten vielä naitiin viimeisen kerran. En tosiaan olisi eilen reissuun lähtiessä vielä olettanut, että ilta voisi päättyä näin:

 
 
Kaikki alkoi siis siitä, että eilen työreissuun lähtiessäni selasin Victoria Milanin ilmoituksia, ja samaan aikaan paikalla sattui olemaan Eija 37v Jyväskylästä, jolle pistin viestiä että "Veikeä tässä moi, tulen kohta Jyväskylään - lähtisitkö paikallisoppaaksi Jyväskylän yöelämään? Vastaus tuli parin minuutin kuluttua, että "kiitos ehdotuksesta, mutta valitettavasti näin nopealla varoitusajalla ei kyllä pysty. Lisäyksenä Eija kertoi muuten vaan tutkailevansa netti-ilmoituksia ihan vaan mielenkiinnosta, eikä ole aikeissa tavata välttämättä ketään. Jatkettiin kuitenkin keskustelua kunnes minun oli pakko lähteä liikenteeseen, ja aloin lopetella keskustelua toteamalla, että nyt on pakko lähteä kohti Jyväskylää ja yrittää löytää sieltä hotelli Mattilanniemi ja hotelli Alba. Eija kertoi asuvansa ihan siinä jossain lähistöllä ja sanoi, että jos hän siltikin pääsee iltalenkillään hetkeksi poikkeamaan, niin hän voisi tulla esim. hotellin terassille, kun kuulemma tunsi sen paikan aika hyvin. Jatkettaisiin siitä sitten vaikka kävelykadulle, joka tosin voisi olla näin arki-iltaisin aika hilainen. Viikonloppuisin porukkaa olisi enempi. Sovittiin että näillä mennään ja vaihdettiin puhelinnumerot ja minä lähdin ajamaan kohti Jyväskylää.

Muutaman tunnin päästä laitoin Eijalle tekstaria, että olen hotelli Alban juniorisviitissä ja katselen upeita maisemia, vastapäinen ranta näytti hotellihuoneen ikkunasta tältä:

 
Yliopiston rakennukset olivat tosi kauniita Jyväsjärven rannassa ja näin lähellä yliopiston rakennuksia en ollut koskaan käynytkään. Tätyy sanoa että Juniorsviitin saunastakin näkymät olivat aika kohdillaan?
 
 
Maisemia ihaillessani tuli Eijalta viestiä, että hän lähtee "iltalenkille" ja että nähdään ravintolan terassilla 20 minuutin päästä. Menin siis sinne odottelemaan, ja hetken päästä Eijan antamiin tuntomerkkeihin sopiva reipas vaaleahiuksinen rouva saapuikin kävelysillan pielestä sisään ravintolan terassille. Koska kuumasta kesäpäivästä johtuen kumpikaan ei ollut syönyt vielä päivän aikana juuri mitään, niin tilattiin kummatkin lämpimät leivät, joissa oli mukana 140 gramman pihvi ja lohkoperunat. En muista annoksen nimeä, mutta voin suositella! Annos oli erittäin hyvä ja runsas. Talon oma punaviini sopi siihen kylkeen aivan loistavasti. Syödessä ja rupatellessa aika meni yllättävän nopeasti ja vajaan parin tunnin päästä totesimme, että nyt olisi varmaankin sitten aika lähteä sinne keskikaupungin kävelykadulle ja sitä ennen haen muutamat jutut huoneestani mukaani. Eija tuli mukaan myöskin katsomaan huonetta, kun ei ollut hotellissa sisällä käynyt koskaan, vaikka kuulemma siitä ohi kävelee ihan päivittäin.
 
Juniorsviitin ikkunoista näkymät avautuvat kahteen suuntaan, talon päätyikkunoista näkyy Ainolan rannan suunnassa oleva suihkulähde ja Lutakon kerrostaloalue. Myös Eija ihastui näkymiin, ja kertoi että täältä suunnasta näytti kaikki jotenkin erilaiselta, kun vertaa siihen miltä sama näkymä näyttää Lutakon kerrostaloista, joissa hänellä kuulemma asui joku kaveri. Jäätiin siis hetkeksi vielä ihastelemaan maisemia, ja otettiin hotellihuoneen minibaarista oluet. TV:stä tuli jotain 80-luvun iskelmälauluiluista ja laulajista kertovaa ohjelmaa, ja Eija kertoi miten niistä tuli ihan nuoruus ja joku nuoruuden rakkaus mieleen. Tässä vaiheessa huomasin, että terassilla nautittu viinipullo ja oluet alkoivat vaikuttaa ja itselläni oli hyvä meinkinki, ja näytti Eijakin olevan vahvasti nousuhumalassa, ja kun jäätiin vielä katsomaan sitä TV-ohjelmaa, niin sen aikana korkattiin vielä toisetkin oluet. Istuttiin siis sohvalla, katsottiin TV:tä ja sen verran vähän kädet eksyivät puolin ja toisin, että pikkuisen suudeltiinkin siinä.
 
Eija kävi siinä vaiheessa WC:ssä ja ihasteli maisemia saunan ikkunasta (WC, kylppäri ja sauna oli kaikki samassa tilassa), joten hitto - mikäs siinä - napsautettiin siinä sitten saunakin päälle, kyllähän me sekin kerittäisiin testaamaan, kun ei nyt niin mikään hirveä hoppu tai hengenhätä ollut kummallakaan. Joten jatkoimme TV:n katselua ja suudeltiin yhä vaan kiihkeämmin, siirryimme sängyille makaamaan. Eija oli hyvin aktiivinen osapuoli ja hän olikin todella hyvä suuseksissä... Sen pidemmälle ei sitten mentykään (Eijan mielestä siinäkin kohtaa oli jo menty liian pitkälle), joten siitä siirryttiin suihkuun ja sieltä oli tarkoitus mennä saunaan. Suihkussakin kuitenkin suudeltiin ja kädet eksyivät joka puolelle, kunnes Eija levitti yht´äkkiä pyyhkeensä kylppärin lattialle ja pyysi että tulisin takaapäin. Siis täh? Siinä kylppärin lattialla vai? Eikö olisi parempi mennä sängylle, niin ei tulisi polvet kipeiksi, tai jotenkin se nyt ainakin minusta vähän epämukavaa siinä kylppärin lattialla, vaikka pyyhe olisikin polvien alla. Eija kuitenkin halusi just siinä, joten en alkanut väittelemään. Ja sama otettiin vielä uusiksi myöhemminkin illalla (josta sitten tuo ylinnä oleva kuvakin otettu, periaatteessa otin sen salaa, hiukan muuten näkyy rusketusraitoja ja joka tapauksessa Eijan muuta kehoa vaaleampi pylly oli erittäin hyvän mallinen ja seksikäs. Oikein sellaiset pikajuoksijan pakarat melkein voisi sanoa? Mitään peppupanoja ei tällä kertaa kuitenkaan harrastettu, huomasin että Eija ei lainkaan pitänyt jos sormeni eksyivät sille puolelle.)
 
Illan aikana naimme lukuisia kertoja (enimmäkseen sängyllä ja kerran sohvalla) ja aina välillä saunottiin. Palasin vielä myöhemmin illan aikana yhdessä tähän kylppäri-seksiin, että mikäs tämä juttu nyt sitten oli? No tämä ex-tempore mielijohde tuli kuulemma siitä, että Eijalla oli tullut niistä TV-ohjelman iskelmäbiiseistä myöskin muisto eräästä lomaromanssista jostain etelän reissusta, jossa Eijalla oli ollut joku paikallinen mies hotellihuoneessaan. Kun he olivat tulleet hotellihuoneeseen, olivat menneet ensin suihkuun, mutta eivät päässeet sieltä pois, kun se mies oli jo ottanut Eijan siinä kylppärin lattialla. Ja Eija oli saanut elämänsä orgasmit. Eija halusin nyt kokeilla saman uudestaan. Ja taisipa hän saada vanhojen muistikuviensa pohjalta tosi hyvät orgasmit eilisiltana myöskin, koska ihmettelin itsekin, että miten se kylppärin lattialla nainti nyt mukamas nyt niin hyvältä voisi tuntua? Tuli muuten todella hyvä videonauhoitekin siitä hetkestä, vaikka en nyt sitä videota tänne laita (sattuneista syistä).
 
Aloimme myös keskustelemaan vähän enemmänkin näistä etelän matkojen lomaromansseista. Eija kertoi, että hänellä on tapana matkustella erään parhaan ystävättärensä kanssa aina yhdessä etelään joka vuosi viikoksi. He ovat tehneet sitä jo vuosikausia, eivätkä ole lopettaneet vaikka nyt molemmat ovat jo naimisissa (molemmilla suomalainen mies ja perhettä Suomessa). Ja heille kuulemma sattui niitä lomaromansseja jo nuorina tyttöinä siellä. Kerrankin esim. Eija oli alkanut juttelmaan katuravintolan pitäjän kanssa, joka oli sitten kutsunut Eijan kotiinsa, ja poiminut tälle kauniita kukkia ihan omasta puutarhastaan ja tarjonnut aivan upeaa ruokaa. Sitten he olivat rakastelleet aamuun asti. Ja jottei sattuisi ongelmia kummallekaan tytöistä, niin he lähettelevät aina tekstareita toisilleen pitkin yötä tunnin tai puolen tunnin välein, että missä toinen on ja onko vielä kaikki hyvin. Koskaan ei ole kummallekaan tytöistä (nyt jo rouvista) sattunut mitään. Joskus toisen tytöistä saadessa yösijaa jostain muualta, niin toinen saattoi tuoda yövieraan hotellihuoneeseenkin, niin kuin Eijakin oli kerran tehnyt sillä seurauksella, että kylppärin lattialla oli sitten rakasteltu kiihkeästi.
 
Parhaiten seuraa löytyy kuulemma Turkissa, Kreikassa ja Italiassa. Espanjan miehet eivät ole ihan niin aloitteellisia, mutta ei heitäkään tarvitse kovin paljon rohkaista, kun hekin ymmärtävät flirtin. Yhdellä viikon mittaisella lomalla Eijalla on saattanut olla jopa 4-5 eri miestä, ja parhaan niistä hän on joskus kutsunut ihan Suomeenkin kyläilemään.
 
Eli jos mä nyt sitten oikein ymmärsin, niin se naisten paljon puhuma lomaromanssi on siis vähän niin kuin "kaunisteltu nimitys" sille, että pari naista tai joku tyttöporukka tai rouvaseurue lähtee keskenään etelän reissuun, ja siellä hurvitellaan niin paljon kuin viikossa ehtii? Tai kahdessa viikossa jos on 2 viikon reissu, mutta Eija mielestä viikko riittää ihan hyvin, koska sillä tahdilla mikä heillä on, niin kahta viikkoa ei jaksaisi kukaan.
 
Kuulemma parhaita suuseksissä ovat turkkilaiset miehet, kerran yksikin oli jaksanut lipoa melkein tauotta koko päivän ja sen pääteeksi oli vielä tanssittanut Eijaa diskossa koko yön ja näyttänyt kaikki kaupungin kauneimmat näköalapaikat myöskin sellaisista paikoista, joihin tavallisten turistien päiväretkiä ei tehty. Eli lomaromanssien kautta myöskin paikallisiin ihmisiin ja nähtävyyksiin ja muihin paikkoihin pääsi tutustumaan paljon paremmin. Ja mikä tärkeintä, kun kerrankin saa nauttia hyvännäköisten nuorten miesten ihailuista, kohteliaisuuksista ja innokkuudesta ja joskus vielä isosta varustuksestakin, niin viikko lomaa alkaa tuntua vähintään 2 viikon lomalta, tai jopa kuukauden lomalta. Niin tehokkaasti se lomaromanssi kuulemma poistaa muut ajatukset mielestä, eikä se suinkaan ole pelkkää naimista, vaan välillä ehtii tanssia, ja nauttimaan hyvästä seurasta ja hyvistä ruuista ja juomistakin.
 
Yksi "ongelma" tässä kuulemma kuitenkin on, eli kotiin palattua iho on useimpien reissujen jälkeen ihan yhtä valkoinen kuin lähtiessäkin. Se johtuu siitä, että päivisin ei rantaan ehdi ollenkaan (päivät kuluu nukkuessa tai naidessa hotellissa tai paikallisten miesten vieraana). Mutta hyvä meriselitys on kuulemma kotiin tullessa aina se, että matkalla satoi muutamana päivänä tai oli pilvistä tai iski mahatauti ja piti jäädä hotelliin makailemaan ja sitten lisäksi heidän suvussa iho on kaikilla niin vaalea, ettei aurinko ota kunnolla kiinni, ja auringonoton jälkeen iho on hetken punainen ja palautuu sitten taas ennalleen. Heh.... Itseäni hymyilytti, mutta en antanut sen näkyä. Ylimpänä olevasta kuvastakin näkyy ihan selvästi, että Jyväskylän aurinko oli jo kesäkuussa jättänyt Eijan pyllylle ihan selvät rusketusrajat, joten miksei sitten aurinko muka tartu etelän matkoilta? :-)
 
Miten sitten kävi sen Jyväskylän yöelämään tutustumisen kanssa?
 
No se jäi sitten varmaankin seuraavaan reissuun, eli eihän me Eijan kanssa hotellista poistuttu sitten loppujen lopuksi ollenkaan. Yöllä kolmen maissa (tai itse asiassa kello oli jo lähempänä puoli neljää) Eija sanoi, että nyt hänen täytyy lähteä kävelemään kotia kohti ennen kuin lapset ja mies siellä heräävät. Itse jäin nukkumaan. Oli pieniä vaikeuksia herätä ajoissa aamupalalle ja hoitaa aamupäivän aikana muutamat työasiat, mutta nyt kun alkaa viikonloppu, niin nyt on aikaa nukkua. Eijalta tuli viestiä, että nähdäänkö jossain vaiheessa uudestaan? No mikä ettei. Mutta nyt menen minäkin ensin hetkeksi nukkumaan. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti