sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sanna 19v, eka orgasmi ja eka anaali

Olen huomannut, että tässä mun blogissa on yksi ongelma. Tämä ei päivity. Siis uusia kokemuksia ja uutta kerrottavaa ehkä olisi, mutta jos toinen osapuoli ei jostain syystä halua muiden siitä tietävän, niin sitten se ei koskaan tänne blogiin asti tule. Eikä blogi päivity. Paitsi yleisillä jorinoilla. Ehkä ihan hyödyllisiä nekin, mutta toki kunnioitan toisen osapuolen mielipidettä, ja muutenkin molemminpuolinen 100%-luottamus on kaiken A ja O. Joskus se julkaisukielto saattaa tulla vielä perästäpäin. Sillä tavalla lähti tältä palstalta "Kokemukset Victoria Milanista"-nimisen kirjoituksen sisältö tuossa yhtenä päivänä viime keväänä.

Omat kuulumiseni tällä hetkellä voisi tiivistää niin, että aika kauan viime viikkoina etsittiin yhteistä aikaa Virpin kanssa. Suunnitelmissa oli treffata vielä kolmaskin kerta. Tapaamiset kuitenkin peruuntuivat aina viime hetkillä. KunnesVirpi totesi, että ehkä hän haluaisikin jo ns. "rauhoittua". Okei, en halua väkisin tuppautua, vaikka Virpin kanssa olikin mukavaa. Hän oli omalla tavallaan erittäin lahjakas. Ja lisäksi hyvä suustaan ;) Sitä kolmatta kertaa odotellessa kirjoittelin sähköposteja myös Sannan kanssa. Sanna olisi halunnut jo tavatakin joitakin aikoja sitten, siis melkein heti kun hän oli mun blogin jostain bongannut. Mutta en halunnut ketään muuta siihen samaan hässäkkään, kun yriteltiin sovitella aikatauluja Virpin kanssa yhteen, eikä sekään onnistunut. Lisäksi jotenkin oma pääni on sellainen, että se pystyy keskittymään vain yhteen (vieraaseen) naiseen kerrallaan, vaikka kerran Sannan kärttäessä jo kovasti sitä tapaamisaikaa, kysyin Virpiltäkin, että onko se okei, että olisi joku toinenkin tässä samalla. Virpille se olisi sopinut, mutta itse en halunnut. Varmaan joku vika sitten omassa pääkopassani? Tai ainakin joillakin on sellainen mielikuva, että mies suostuu aina, jos olisi seksiä tarjolla. Itse kuitenkin tavoittelen ns. "hyvää seksiä", ja se edellyttää toisen osapuolen "opiskelemista", enkä halua opiskella kahta uutta kerralla, menen niin helposti sekaisin siinä, että mistä kukin tykkää. Ja millä tavalla.

Elämä on välillä kummallista. Eli kun ensin Sanna haluaa tavata, ja minä en - sitten ne osat kääntyikin ihan päin vastoin, eli minä halusin tavata Sannan, mutta hän ei enää halunnutkaan tavata minua. Hän sanoi, että ehkä onkin sitten vaan parempi, että pidetään yhteyttä ihan vaan sähköpostilla, eikä välttämättä nähdä koskaan oikeassa elämässä, kun hän muuttaa lähiaikoina ulkomaille, ja ajatukset onkin nyt siinä muuttorumban järjestämisessä.

Sannalla oli kuitenkin yksi ongelma, miksi hän alun perinkin otti yhteyttä. Hän on "jo 19-vuotias" (omien sanojensa mukaan, itse sanoisin että hän on vasta 19v). Aktiivisen seksielämän Sanna kertoo aloittaneensa jo 16-vuotiaana, eli heti peruskoulun jälkeen. Ja muutti silloisen poikaystävänsä kanssa yhteen 17-vuotiaana. Suhde kesti parisen vuotta, kihloissakin olivat, mutta nyt Sanna on ollut jonkin aikaa sinkku. Villiin sinkkuelämään on mahtunut jo muutamia uusia miehiä petipuuhien merkeissä, mutta orgasmia hän ei ole saanut kenenkään kanssa. Eikä hän oikein ole onnistunut siinä yksinkään. Kerroin, että olen minäkin tavannut muutamia naisia, jotka eivät ole saaneet koskaan. Sanna tosin sanoi, että joskus yksin touhutessa on tuntunut siltä kuin olisi pissahätä ja olisi tarve päästä vessaan. Mutta sekin tunne oli mennyt sitten nopeasti ohi. Sanna pohti, että olisiko se sitten ollut se orgasmi? Vastasin, että todennäköisesti ei. Sillä jos hän olisi saanut orgasmin, se ei varmastikaan olisi jäänyt huomaamatta. Kyllä se sen verran voimakas tunne on aina. Vaikka tietysti nainen voi saada useita eri tyyppisiä ja eri voimakkuuksilla olevia orgasmeja. Jotkut ovat sellaisia heikkoja, ja melkein kuin vahingossa karkuun päässeitä. Ehkä se oli sitten sellainen? En tiedä.

Tänä viikonloppuna olin yksin kesämökillä. Perjantaina Sanna pyysi chattiin, ja keskusteltiin taas siitä, miten sen orgasmin ehkä voisi saada. Yritinkin internetin yli neuvoa häntä, samalla kun Sanna harrasteli omaa kivaa chattailun lomassa. Ei se vaan sitten onnistunut, vaikka neuvoin miten esim. G-piste löytyy ja miltä se sormissa tuntuu. Ja kai se löytyikin, ainakin Sanna itse oli sitä mieltä, että nyt hänen sormi osui kyllä johonkin, mutta hänellä ranne oli niin huonossa asennossa, että ei saanut riittävästi voimaa hierontaan, eikä siitäkään sitten tullut mitään.

Chattailu päättyi lopulta niin, että lupasin lähteä mökiltä vähän aikaisemmin, niin tapaan Sannan eräässä kuppilassa siinä kotimatkalla. Ehkä ei tapahdu mitään, mutta olisi mukava jutella ihan muutenkin kuin puhelimessa ja chatin välityksellä. Sanna kertoi olevansa kyllä halukas saattamaan ne äskeiset leikit loppuun sitten sunnuntaina (eli tänään), mutta lisäsi perään, että hän kyllä jännittää ensitapaamisella aina niin, että ei siitä varmaan mitään tule. Kertoi kuitenkin, sheivaavansa alapäähänsä ns. "kiitoradan", kun olin jossain viestissäni aiemmin sanonut, että se voisi sopia hänelle.

Sanna saapui treffipaikaksi valittuun baarin suihkun raikkaana ja tukka vielä selvästi märkänä. Otettiin yhdet karpalolonkerot ja juteltiin niitä näitä, etupäässä Wikileaks-uutisesta, joka tuli juuri baarin TV:stä samaan aikaan. Pohdittiin, mm. että mitä pelättävää Julian Assangella Ruotsin oikeuslaitoksessa oli? Olipa sitten raiskausyytökset sitten totta taikka ei, Ruotsi on kuitenkin oikeusvaltio. Ihan niinkuin Suomikin. Ei täällä meilläkään syyttömällä mitään pelättävää pitäisi olla? Ja sitten manatiin sateista säätä ja juteltiin meidän molempien työasioista. Seksi ei tullut puheeksi ollenkaan. Se aihepiiri tuntui jotenkin ei-sopivalta siihen tilanteeseen.

Juteltiin kuitenkin likemmäs 2 tuntia kun kerran juttu luisti ja Sanna naurahteli melkein kaikille vitseilleni ja tarinoilleni, mutta lopulta Sanna sanoi menevänsä kotiin, ja kysyi haluanko saattaa osan matkasta, hän asui siinä lähellä ja samalla suuntaa missä autoni oli parkissa. Lähdettiin yhdessä. Ja kun juttu kävellessäkin vielä sujui niin sujuvasti, niin tultiin yllättäen ihan perille saakka. Yläkerrassa olisi kuulemma Sannan kämpillä yksi avaamaton valkkari, joten Sanna kysyi josko tulisin kuitenkin yläkertaan asti, vaikka siellä oli muuttovalmisteluista johtuen "täysi kaaos". Vastasin, että no - onhan tässä tätä aikaa, kun varasin sitä ihan reilusti - kaiken varalta. Mentiin yhdessä hissiin. Katsottiin toimiamme silmiin ja hymyiltiin. Ja suudeltiin aina siihen asti, että hissin lattia tömpsähti oikeaan kerrokseen saapumisen merkiksi.

Sanna avasi TV:n ja valkkaripullon. Ekat lasit tyhjenivät aika nopeaan, ja katsottiin samalla netistä muutamia hauskoja juttuja ja kuvia joiltakin ns. huumorisivuilta. Ja naurettiin yhteen ääneen. Olipa joukossa muutama ns. "tuhmakin vitsi", josta linkistä yllättäen ajauduimme pornosivuille, ja käynnistettiin siellä ollut videoklippi. Oltiin sängyllä makaamassa tavallaan kuin lusikka-asennossa, nojaillen molemmat omiin käsivarsiin ja katsottiin sitä videon pätkää. Käteni siirtyi Sannan reiden sisäpinnalle. Sanna ei lainkaan vastustellut. Aloimme suutelemaan uudestaan ja läppärin videon pätkä jäi seuraamatta, kun Sanna kääntyi selälleen, ja suutelimme pitkään ja kiihkeästi. Minä olin Sannan päällä, kädet vaeltaen mm. paidan alle ja vähän jalkoväliinkin välillä. Sanna oli aivan märkä. Sen kyllä haistoikin huoneilmasta, ei olisi välttämättä tarvinnut edes sormin kokeilla.

Sannan vaatteet vähenivät ja loppuivat lopulta kokonaan, itselläni oli vielä mm. avonainen paita kun Sanna avasi jalkansa, siirtyessäni kielenkärjellä ensin hänen rinnoilleen, ja siitä muutaman mutkan kautta häpykummulle. Siellä ja navan ympärillä tein laajoja kierroksia - vältin tarkoituksella koskemasta kaikkein pyhimpään. Halusin kiusoitella. Lopulta otin klitoriksen kielihoitoon, ja samalla työnsin oikean käden etusormen ja keskisormen G-pistealueelle. Sanna voihki syvään, ja pyysi jatkamaan. Jatkoin jonkin aikaa kunnes huomasin, että Sanna alkoi olla kenties aika lähellä orgasmia. Olin kuvitellut ja olin varautunut siihen, että orgasmin eteen saisi tehdä tosi kovasti töitä - jos onnistuisi välttämättä siltikään. Mutta yllätyin, kun omasta mielestäni oltiin jo tässä vaiheessa niin lähellä. Tosin Sanna oli aivan valtavassa kiimassa, ja reagoi kaikkiin pieniinkin kosketuksiin.  Joten aloin olla sen verran "varma" omasta mielestäni, että jatkoin taas kiusoittelua, ja otinkin yht´äkkiä yllättäen sormet pois pimpsasta. Sanna voihkaisi selvästi pettyneellä äänellä. Jatkoin kuitenkin edelleen klitoriksen kiusoittelua kielellä, ja samalla oikea käteni vaelsi pepun alueelle. Kaksi sormeani olivat hyvin voideltuja pimpsan nesteillä, mutta en yrittänytkään niitä pepun sisään. Pyörittelin sormiani sulkijalihaksen ulkopuolella, tosin kevyesti painellen sitä joka suunnalta. Sanna voihki suunnilleen samaan tahtiin, mitä tein kielileikkejäkin siinä samalla.

Lopulta huomasin peppulihasten rentoutuneen, ja käytin tilannetta heti hyväkseni niin, että työnsin pimppanesteillä liukastetun etusormen pari senttiä peppuun. Sanna voihki entistäkin kiihkemmin, vaikka tunsin heti, miten pepun lihakset kiristyivät sormeni ympärillä. Tässä vaiheessa hain ulkotakkini taskusta liukkaria, jota on tullut tavaksi käyttää aloittelijoiden kanssa, ja sellainen Sannakin oli. Hän ei ollut koskaan vielä kokeillut peppuseksiä. Kertoi kyllä haluavansa sitä omissa fantasioissaan, mutta ei ollut uskaltanut vielä kenenkään kanssa oikeasti kokeilla. Lisäsin liukkaria etusormelle ja keskisormelle, ja pyörittelin kahta sormeani pikku-kakkosen ympärillä, kunnes huomasin taaskin minuutin tai parin päästä selvää rentoutumista. Silloin sain ujutettua molemmat sormet pepun sisään.

Koska Sanna makasi selällään, käänsin sormien sisällä ollessa kämmenen lakanaan päin, koska juuri tässä asennossa sormet pystyy taivuttamaan pepun omien muotojen mukaan, eli siellä tulee noin 4-5 sentin syvyydessä pieni mutka taaksepäin. Jos ei ota pepun luonnollisia muotoja ihan alussa huomioon, se ei tunnu aloittelevan naisen kanssa hyvältä. Ja sama toisinpäin, jos ei yritäkään väännellä pepun muotoja oman kätensä ja halunsa mukaan, se tuntuu naisesta todella hyvältä. Ja sen saattoi Sannastakin havaita, hän voihki jo aika äänekkäästi, kaipa sen voihkimisen saattoi naapurikin herkällä korvalla jo kuulla. Ainakin Sanna oli täysillä hommassa mukana, sillä huomasin taaskin orgasmin lähestyvän - niin ainakin itse tulkitsin. Mutta kun satuin olemaan "oikein pirullisella" tuulella, en antanut Sannan tulla vieläkään vaikka siinä lähellä oli pyöritty jo pitkän aikaa. Ajattelin, että jos 19 vuotta on odottanut ensimmäistä orgasmia, niin kyllä jaksaa odotella vielä muutaman minuutin lisää. En aikonutkaan pitää mitään kiirettä. Ryömin Sannan päälle, suutelin kaulaa, nousin ylös, ja asetin kondomin päälle. Sitten aloitimme lähetyssaarnaajassa, ja lopussa käänsin Sannan nilkat omille olkapäilleni, jotta sain työnneltyä koko kalun mitalla ja ihan pohjaan asti. Sanna voihki ja ulisi, mutta tiesin, että hän ei tulisi näin. Sannalla oli kyllä tosi hyvä ja seksikäs "leikkiääni", ja sitä kuunnellessa oli lähellä, etten tullut itse. Olikin sitten pakko lopettaa, ettei käy itselle vahinko, ja pyysin Sannan kääntymään kontalleen. Samassa hässäkässä otin farkkujen takataskusta pikkukameran, ja kun kysyin lupaa ottaa pari kuvaa, se sopi Sannalle. Tässä siis eka otos, joka on rajattu niin, että alaselässä oleva tatuointi ei näy:Tämä onkin sitten sarjassamme viimeinen kuva siitä, kun Sanna on vielä peppuneitsyt - ellei peppuneitsyyden menetykseksi lasketa jo niitä kahta sormea siellä pepussa? Mutta tiettävästi miehen kalu ei ole tässä pepussa vielä koskaan käynyt. Seuraava askel nimittäin oli se, että lisäsin taas liukkaria pepun alueelle, ja painelin sulkijalihasta peukalollani, samalla kun työskentelin itse ykkösessä. Sannasta tämä oli aivan upeaa, ja samanlaisesta tilanteesta on kuvakin tämän blogin aikaisemmassa päivityksessä. Kun tunsin peukalollani taas selvää rentoutumista, kysyin Sannalta, että no - kokeillaanko? Hän ei sanonut mitään, mutta nyökkäsi päällään että "okei". Joten nostin terskan pari senttiä ylemmäs. Jälleen kerran olin "ylivarovainen", eli en yrittänytkään työntyä sisään, painelin vain sulkijalihasta, välillä hellemmin, välillä vähän kovemmin - jolloin yhdellä kertaa seurauksena oli se, että koko terska liukui sisään. Pysähdyin siihen ja kumarruin eteenpäin hyväilemään Sannan rintoja ja haroin hänen hiuksiaan. Sen jälkeen jatkoin taas työntymistä pikku-kakkoseen, ja muutamassa minuutissa olinkin ihan perillä, aivan pohjassa saakka. Tunsin, että tilaa liikkumiselle ei ollut ollenkaan. Olin paikoillani. Siinä odotellessa vaihdettiin asentoa sellaiseksi, että Sanna meni ihan makuulleen, tyyny vatsan alla, ja itse laitoin vasemman käteni tyynyn ja Sannan väliin niin että sain hyväiltyä klittaa etupuolelta. Sen jälkeen aloin varovaiset työnnöt peppuun, ja Sanna voihki työntöjen tahdissa. Tässä vaiheessa käynnistin kameran videotoiminnon. Pitihän Sannan seksikäs ääni saada nauhalle...

Jouduimme kuitenkin korjailemaan asentoa melkein jatkuvasti. Vaikka peppu-tyynyllä onkin lähtökohtaisesti oikein hyvä asento, jotenkin "oikea kulma" oli kateissa, ja oma käsikin oli jollain tavalla kummallisesti mutkalla. Lopulta täsmälleen oikea asento löytyi, ja pyysin Sannaa pitämään peppunsa paikoillaan, samalla kun oma-aloitteisesti ja lupaa kysymättä aloin työnnellä jo vähän voimakkaammin. Sannan äänestä oli helppo päätellä, että hän nautti suunnattomasti, ja kertoi ihan itsekin, miten upealta tuntuu sellainen hieman venyvä tunne, että raja kivun ja nautinnon välillä ei ole suuren suuri, ja että nyt se nautinto on ottanut täysin vallan....

Eka kertaa ei kannata pitkittää kovin pitkäksi. Sanna oli jo oppinut selvästi nauttimaan ekasta peppuseksikerrastaan. Enää puuttui se hänen elämänsä eka orgasmi. Pysähdyin hetkeksi, työnsin vasemman käden 2 sormea etupuolelta sisään G-piste alueelle, hieroin sitä melko voimakkaasti. Kuulin Sannan hengityksestä ja voihkimisesta, että sormeni olivat juuri oikealla kohdalla, ja samalla kun toin käteni takaisin klitalle, työntelin muutaman ns. nopeamman työnnön peppuun, jolloin tunsin itsekin kun Sannan orgasmi lähti liikkeelle, ensin tuli voimakkaita kouristuksia, sitten voimakkaita kiljahduksia, ja lopuksi hän vaan makasi hengästyneenä...Ja joo, olin tullut tässä kohtaa samalla itsekin. Olin nousemassa jo Sannan päältä pois, kun hän pyysi että jäisin vielä hetkeksi. Joten makasimme hetken päällekäin, haroin Sannan hiuksia, kuiskin korvaan kaikkia pieniä kivoja juttuja, koska Sanna osasi oikeastikin muutamat jutut tosi hyvin, ja samaa rataa kannattaa jatkaa seuraavallakin kerralla...

Tässä vaiheessa huomasin, että vautsi kamera oli unohtunut päälle, ja se filmasi edelleen, joten meillä oli nyt nauhalla Sannan eka peppuseksikokemus - ja eka orgasmi - kaikkine kiljahduksineen!

Sanna kävi ensin suihkussa, ja sitten minä. Otimme vielä valkkarit sängyssä loppuun, ja katsottiin se video. Ja hupsista jälleen - olimme höpöttäneet melkein koko aktin ajan niin että molempien puheääni oli selkeästi tunnistettavissa. Olin ensin ajatellut laittaa sen videon tänne blogiin, mutta ei sitä sellaisena voi laittaa. Ehkä siitä saisi äänet pois ja taustat voisi laittaa vaikka musiikkia, mutta eihän se sitten olisi enää mitään, kuvaraita oli tarkoituksella pielessä - ja jos vielä äänetkin poistaa, ei jäisi mitään. No - se video on sitten "for the private use only", eli vain yksityiskäyttöön. Otin kuitenkin vielä yhden kuvan Sannasta viinilasin kanssa, kun hän oli niin tosi raukean ja onnellisen näköinen. Vähän kasvoja peittelemällä valkoisella neliöllä se on sitten tämän tarinan loppukaneetti. Kysyin, että eikö Sanna halua, että vähän suurennan sitä sensurointia, että nythän hänet tunnistaa vielä aika helposti? Kuulemma saakin tunnistaa, oma perhe ja omat kaverit ei kuulemma tällaisia blogeja lue (ovat kuulemma uskovaisia), mutta ex-poikaystävälleen hän laittaa ihan linkin tähän blogiin sitten kun tämä juttu on valmis. Eli tässä se kuva ex-poikaystävää varten nyt sitten tulee. En tiedä mikä juttu tähän liittyy taustalle?

Uusintoja Sannan kanssa ei enää tule. Syyskuussa hän aloittaa opinnot ulkomailla ja sitä ennen pitää pakata vielä tavarat, vaikka osa oli pakattuna jo nytkin.

Eli tässä viimeiseessä kuvassa raukean oloinen Sanna 19v (nimi muutettu) ja loput valkkarit. Kuvan taustalla "muuttokaaosta".

Ja olihanhan sitä aihettakin juhlia eli ottaa loputkin valkkarit, kun just on takana eka anaali (onnistui täysin) ja eka orgasmi (ja se oli aivan järkyttävän suuri).

Olisi se orgasmi toki tullut klitan ja G-pisteen yhteistyönäkin, mutta minä nyt junailin asiat tällä kertaa näin... (niin pirullinen olen välillä, kun sille päälle satun, ja tiedän että pääsen maaliin asti, ei silloin ei tarvitse ottaa sitä ekaa orgasmia, joka olisi ollut jo leikin puolivaiheilla tarjolla....;)

7 kommenttia:

 1. anteeksi tämä kommentti, mutta sait kaunista pillua, nätiksi ajeltua ja sitten itse menet kauhealla pehkolla kylään... miksi miehet ei voi edes lyhentää noita karvoja... ei tarvi sheivailla mutta lyhetää voi... suihinottokin olis helpompaa.

  VastaaPoista
 2. Thank you for the comment, eli kiitos palautteestasi! Otan tämän huomioon, eli sitten kun tulee seuraava päivitys, niin jospa sitten "se kauhea pehko" olisi vähän sheivattu lyhyemmäksi. Luonnostaan se olisi "vielä kauheampi", mutta lyhennetään sitten vielä lisää, eli nyt kun kuvista katsoo, niin oikeassa olet... Ja toki haluan ottaa aina vastapuolen huomioon. Tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 3. Tuli muuten vielä mieleeni tähän liittyen:
  Myös naisilla vaihteluväli on nollasta-sataan, eli joillakin on hyvin huoliteltu alapään karvoitus. Nykyisin siis joko yleisin taitaa olla koko-posliini tai kiitorata, mutta ns. puoliposliini on jäänyt muodista pois? (se versio, jossa häpykumpu on lähes luomuna, ja vain raon molemmat puolet sheivattu).

  Ja osa naisista on täysin luomuja, ei edes reunoja tasattu mitenkään. Silloin niitä irtokarvoja saa olla yhtenään nyppimässä kielestään suuseksin aikana. Ja se ehkä hidastaa/haittaa hieman, mutta ei kai kukaan mies sen takia paikalta poistu.

  Mistä nämä erot johtuvat?

  Olen yrittänyt keksiä yhdistäviä tekijöitä asuinpaikan (Rovaniemi? Tampere? Turku? Pk-seutu? Pikkupaikkakunta?), poliittisen suuntauksen, iän, koulutuksen, kansalaisuuden, lapsiluvun, hiustenvärin, parisuhdetilanteen (sinkku / varattu) perusteella, mutta onko jollakin naistyypillä huolitellumpi karvoitus kuin jollain toisella?

  Oma veikkaukseni on, että yhdeltäkään yliopistossa opiskelevalta nuorelta naiselta ei löydy koskematonta luomukarvoitusta, mutta voin olla väärässäkin?

  Ja jos otetaan puheeksi vielä naisen yläpään karvoitus (tai siis hiusmuoti ;), niin lyhythiuksiset naiset ovat aina aktiivisia ja poikkeuksellisen hyviä suuseksissä. En tiedä mistä johtuu, mutta vastaan ei ole ainakaan minulla vielä tullut ainuttakaan poikkeusta.

  Parisuhteessa olevat naiset taas suostuvat peppujuttuihin muita helpommin (ainakin omasta mielestäni - ja nimenomaan siis silloin kun ovat vierasta miestä kokeilemassa). Sikäli kun tämä nyt tähän juttuun mitenkään liittyy. Mutta halusin nyt kokeilla että voiko tehdä ryhmittelyjä? Ehkä ei voi? Kaikki oululaisetkin ovat erilaisia, niin paljon kuin ihmisiä Oulussa asuukin - niin paljon on myös erilaisia ihmisiä.

  VastaaPoista
 4. Vanhoja tarinoita näemmä postailet, kun kuva Sannasta on ehtinyt jo puolalaiselle pornosaitillekin/foorumille vuonna 2010 tehtyyn postiin:
  http://eroo.pl/271/Dzienna_porcja_erotyki
  ja
  http://content.eroo.pl/50n0Qb71qts7Q73D7045x54ExN229634/74.jpg

  VastaaPoista
 5. Hei Veikeä ja kiitos paljon blogistasi!

  Eksyin tähän blogiin netissä seikkailemalla ja voin kertoa, että näin naisenakin olen saanut paljon blogistasi irti. Olen siinä mielessä onnellinen nainen, että huolimatta nuoresta iästäni (17) olen löytänyt rinnalleni varsin ihanan samanikäisen miehen/pojan, jonka kanssa olemme kokeilleet kaikkea maan ja taivaan välillä. Esimerkiksi juuri anaaliseksiä, mutta myös sitomista/alistamista/dominointia, fistausta ja ns. "perusseksikin" toimii loistavasti.

  En ole koko blogiasi ehtinyt selaamaan, mutta haluaisin juuri kysyä mielipidettäsi fistauksesta. Pidätkö siitä vai et? Minulle fistaus tuottaa erittäin suurta nautintoa, tosin anaaliseksi ei ole koskaan (ei edes ekalla kerralla!) tuottanut kipua (päinvastoin), varmaan osittain kumppanini hyvien esileikkitaitojen ansiosta ja siitä, että minulle pieni kipu ei aina ole pahasta ;)

  Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!
  Sarah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sarah,

   Yleensä pidän itse kaikesta, mistä toinen pitää (sitä jotenkin kiihottuu siitä kun kuulee ja näkee että toinen nauttii suunnattomasti). Fistausta ihan "äärimuodoissaan" (sillä lailla mitä joskus näkee filmeissä) en ole varmaan koskaan kokeillut, mutta kun nyt sattuu olemaan aika näppärät sormet, jotka mahtuu melkein joka paikkaan (millaisen kätilön maailma minussa menettääkään?), niin onhan sitä tietysti sillä tavalla käsi ja joskus melkein puoli nyrkkiäkin tullut oltua melkein sisällä, jos vaan tila sallii. Useimmilla ei salli, mutta raja kivun ja nautinnon välillä voi olla joskus melko häilyvä... ;)

   Aina pitää kuitenkin pysyä niissä rajoissa, että molemmat nauttivat oikeasti, ja että molemmille jää hyvä jälkifiilis...

   Poista