sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kokeneempi Kaisa, 27v opiskelijaa peppuun


Ehdin jo luulla, että tämäkin viikonloppu menisi ihan "pipariksi" (tietysti tuli sitä pipariakin siinä alussa;) - mutta ei sitten mennytkään tämä viikonloppu pieleen.

Paitsi tarinan puolesta meni sensuuriin ja poistin sen bittiavaruuteen. Eli tästäkin piti tulla "se tavanomainen" päivitys, kamera sai olla esillä, kuvia ja videoita sain ottaa, ja alustavasti sovittiin, että jotain sitten tänne blogiinkin saisin laittaa. Mutta lopulta se joitain oli enää pelkästään tuo yllä oleva kuva, ja nimi vaihdettuna (oikeasti Kaisa ei ole Kaisa - vaikka kieltämättä K-alkuisia tässä on nyt viimeaikoina ollut useita peräkkäin - myös ne 2 jotka menivät ohi).

Kaisan kanssakin ehditiin vaihdella sähköposteja jo varmaan kolmatta kuukautta, eli viime lokakuulta alkaen. Aluksi juleltiin vaan mukavia ja keskusteltiin peppuseksin nikseistä. Kaisa nimittäin tunsi ne jutut tosi hyvin, kertoi harrastaneensa peppujuttuja jo lähemmäs 10 vuotta aina lukiovuosista alkaen, jolloin hänen eka kundikaverinsa oli jossain kesäfestareilla asiaa ehdottanut, ja siitä sitten tuli yhden kokeilun sijasta vähän useamminkin niitä kokeiluja. Nyt kaisalla on jo toinen mies ja lapsia, mutta samasta asiasta hän pitää edelleen ja osaa peppuun ottamisen taidon hyvin. Vähän osasi auttaa myöskin alkuun, niin kuin tässä kuvassa näkyy. Jonkinlaista alkujännitystä oli siis kuitenkin, vaikka se meni nopeasti ohi.

Syy miksi videoklipit ja tarina meni sensuuriin oli sellainen, että Kaisan sanoin "hän ei vaan voi mitään sille että on niin äänekäs", ja olikin. Etenkin peppuseksivaiheessa. Eli siinä meni se video. Kuulemma äänestä tunnistaa aivan varmasti. No voi olla, ehkä - ehkä ei. Ja sitten tarina oli kuulemma aivan liian yksityiskohtainen. Se mitä tämän kuvan ottamisen jälkeen tapahtui, niin se ei kuulemma missään nimessä saa päätyä nettiin. No okei, jätän sitten pois. Vaikka hyvä tarina se olisi ollut ihan opetusmielessä muillekin kerrottavaksi, opein ehkä itsekin vähän uutta.

Mutta tein ehkä sen virheen, että kerroin yhdessä sähköpostissani, että olen joutunut nyt olemaan tämän oman blogini kanssa vähän varovaisempi, että jotenkin tuntuu että oma vaimo on myös tämän blogin bongannut. Toki kotiseksikin on siinä samalla parantanut ja muuttunut paljon kokeilevampaan suuntaan, mikä joulun tienoilla alkoi jo tuntua siltä, että se taitaakin olla sitten tämän blogin loppu. Siis kun seksi kotonakin alkoi olla jo niin hyvää, ettei enää ollut oikein mielenkiintoa vieraisiin.

Mutta ei ihan vielä ollut tämän blogin tapahtumat tässä, sillä päästiin ainakin Kaisan kanssa tammikuussa omissa jutuissamme sille tasolle, että päätettiin sitten tavata. Kumpikin koki toinen toisensa sen verran mielenkiintoisena tapauksena...;)

Ja voi olla että tavataan vielä uudestaankin, aikataulut riippuu aika paljon siitä, että miten Kaisan mies sattuu olemaan työreissussa. Kaisa kun ei halua ottaa minkäänlaisia "tyhmiä riskejä", vaikka kamerasta muuten kyllä tykkääkin. Siitä kun näkee jälkeenpäin paljon sellaista, jota ei "H-hetkellä" oikein ehdi tajuta.

Kokeiltiin muuten erilaisia liukasteita. Jos nainen on peppuseksissä erittäin kokenut, paikat rentoutuva hyvin ja on kykyä ja halua ns. vähän kovempaankin menoon (no - nämä ääniefektit jäi sitten ihan vaan privaatti-videoille, harmi), niin ehdottomasti paras voitelu saatiin saksalaisella Water Glide Anal -voiteella. Ainut huono puoli siinä oli se, että sitä piti kylläkin lisäillä aina muutaman minuutin välein, mutta kitka oli juuri sopivan hyvä molempien osapuolten näkökulmasta.

Eipä sitten tämän enempää Kaisasta. Paitsi että kun tiedän, että Kaisakin tämän tekstin täältä varmaan kohta lukaisee, niin ei muuta kuin terveiset hänelle, että upealta tuntui ja mielellään voitaisiin katsoa joku toinenkin kerta ja jos sattuisi vielä molempien kalenteriin vähän niin kuin ns. "paremmalla ajalla" (tämä nykyinen tapaaminen meinasi peruuntua kokonaan, mutta onnistui sittenkin ihan viime tingassa, kiitokset siitä eräälle lasten hoitajalle, jolle keksittiin sopiva peitetarina).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti