maanantai 7. tammikuuta 2013

Lukuvinkki ;)

Eikös tämän blogin pitänyt olla kertomus siitä, miten käydään salaa vieraissa ja pannaan vieraita naisia perseeseen? Ja jos hyvin käy, otetaan pieni videonpätkä vielä kamerallekin? No joo...Tässä vähän lukijoiden mietteitä viime ajoilta, kun on ollut syystä tai toisesta vähän blogihiljaisuutta...

Ihan näin suoraviivaista tekstiä en itse yleensä käytä, ja peppuseksikin yhtenä seksin alalajina voi olla ihan kivaa ja kaunista. Ja molemmille osallistujille nautinnollista.

Eikä tämän blogin omasta mielestäni tarvitse olla ihan näin kapea-alainen, mitä otsikko antaa ymmärtää. Ei seksikään ole ollenkaan kapea-alaista, vaan päin vastoin hyvinkin monipuolista ja haastavaa. Ja siksi kiintoisaa. Ikinä ei tule valmiiksi, vaan aina voi nöyrin mielin oppia uutta. Jos on halu oppia. Ja jos on oikea asenne. Ja jos on riittävästi rohkea.

Surffailin netissä, ja luin aivan käsittämättömän hyvän artikkelin tähän liittyen, kiitokset ja papukaijan merkki siitä hyvästä Cityn blogistille, Jukka Nissiselle. Kas tässä linkki:

http://www.city.fi/yhteisot/blogit/jukkanissinen/122853/

Mitäpä tuohon juttuun voisi enää lisätä? Ei paljon mitään, tai ehkä sen verran, että omasta mielestäni kannattaa aina ja rohkeasti olla kokeilun haluinen. Koska jos ei jotain kokeile, ei voi mitenkään tietää, että pitääkö siitä.

Toki jokaisella aina rajansa jossain. Ja jos joku juttu jo ajatuksena etoo, niin ei sitten. Mutta netti on siitä mukava keksintö, että täällä samanmieliset yleensä aina kohtaavat toisensa. Ja nettikohtaaminen voi aina joskus johtaa ihan oikeisiin treffeihin. Tämä myös vinkkinä kysymyksille, että mistä ja miten niitä kokemuksia saisi. Eli saahan niitä kun riittävän paljon yrittää. Jos tekee 1000 yritystä, niin aina tärppää ainakin muutama, eli kaikki saa ja kaikille annetaan, vaikka kaikki eivät saa kaikilta.

Eli omasta mielestäni AT-miehiä tai AT-naisia ei oikeasti pitäisi olla lainkaan olemassakaan? Toki kaikkia aina jännittää ja ujostuttaa ja perhosia menee vatsaan ja sydän lyö ylimääräisiä lyöntejä (joskus jopa 200 kpl minuutissa) - näin ainakin minulla - mutta näistä tilanteista pitää vaan päästä yli. Sen jälkeen, kyllä se siitä... ;)

4 kommenttia:

 1. Joidenkin miesten naismenestys perustuu yksinkertaisesti kovaan, jatkuvaan yrittämiseen. Liikaa puhutaan karismasta tai autoista, usein kyse on vaan duunin määrästä. Kiitos kun toit tämän esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "miesten naismenestys perustuu yksinkertaisesti kovaan, jatkuvaan yrittämiseen"

   Kyllä tämä minusta näin menee, jos ei kaikki pelkästään selity kovalla yrittämisellä, niin ainakin sillä on hyvin suuri merkitys. Ja tämän olen huomannut omien kokemusten lisäksi myös muutamasta lähipiirin kaverista. Ei meistä kukaan ole mikään huipputyyppi, mutta niin se vain on, että ne miehet jotka uskaltaa avata suunsa, niille yleensä käy eniten flaksi. Eikö vain?

   Ja aina sitä oppii itsekin. Toki naiseten kanssa voi höpöttää ihan vaan muutenkin, ei siinä aina tarvitse olla takana se että haluaa seksiä. Joskin ystävyys voi hyvin usein syventyä sillekin asteelle, jos se molemmille sopii jossain tietyssä tilanteessa.

   Yksissä pikkujouluissa eräs tuttuni tanssitti illan aikana paikan kaikki naiset, ihan vaan ajan kulukseen ja muun tekemisen puutteessa. Ja jakoi kaikille käyntikorttinsa. Hän oli myyntimies ja kysyin, että luuleeko hän löytävänsä asiakkaita tästä ravintolasta? Vastaus oli, että ei hän nyt työasioissa kortteja jaa, vaan ihan vaan siksi, että jos hän tanssittaa 50 naista ja antaa kaikille, korttinsa niin aina sieltä kuulemma tulee muutama yhteydenotto perään. Ja se on melkoinen saavutus yhden illan aikana. Jos niistä muutamista jonkun kanssa kehkeytyy useammankin viikon mittaisia juttuja, niin sillä saldolla pärjää jo aika pitkälle...;)

   Poista
 2. käykö sulle 17v?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin aikaisemmin;) (Eli Silloin kun olin itsekin suunnilleen saman ikäinen ;)

   Nyt on tullut puuhasteltua viime aikoina suunnilleen itseni ikäisten kanssa, paitsi muutamilla ikä on alkanut kakkosella.

   Poista