torstai 27. joulukuuta 2012

Orgasmiujoutta ;-)

Onpa taas edellisestä päivityksestä kulunut aikaa, joten on aika kertoa mitä Veikeälle tällä hetkellä kuuluu. Tässä yksi kuuluminen.

Erään tätä palstaa lukevan nuorehkon naislukijan kanssa ollaan vaihdettu viestejä pitkin syksyä, kunnes nyt joulun pyhien aikana tavattiin. Ei ollut puhettakaan, että olisin voinut käyttää kameraa, mutat tilanne oli muuten sillä tapaa klassinen, nuori joskus kai nainen haluaa, että joku kokeneempi opettaisi hänelle jotain "ihan vaikka niinku silleen ihan perusasioita".

En tiedä onko siinä mitään opettamista? Tai sen voi opettaa varmaan etänäkin? Käsiseksissä sopiva puristusote on just sama kuin jos ottaisit paistinpannusta kiinni. Suuseksissä sudenkuoppana joillakin naisilla on liian kova into. Ei miehet sellaisesta kuitenkaan aina tykkää, itse asiassa paikat voi olla joskus hyvinkin herkkiä ja mieskään ei pidä liian kovakouraisesta käsittelystä. Siinäpä se. No, nyt se on sitten kokeiltu, ja hyvin meni.

Oli meillä toki asialistalla muutakin. Eli nuorilla naisilla on usein ongalmana orgasmin saaminen. Ehkä sen itse yksin leikkiessään saa helpostikin, mutta miesten kanssa ei. Yllättävää kyllä, joillekin tämä on ihan okein. Siis niin, että kaikki naiset eivät halua tulla miesten läsnäollessa. Ja tässä taisi meillä sattua pieni väärinkäsityskin sikäli, että pyynnöstä näytin, missä naisella on G-piste, ja miten sen hyväilyn voi yhdistää kieliseksiin klitoriksen kanssa, tai toisen kädellä peppujuttuihin.

No, näitä kokeiluja ei välttämättä kovin kauaa tarvitse jatkaa, kun seurauksena on se, että alkaa niin valtavat nykimiset ja tempoilut, että sormet ei pysy sisällä eikä kielikään enää klitoriksella, jos toinen haluaa nousta samalla istumaan ja siten pääkin valuu jalkojen välistä pois...

Sitä tilannetta seurannut keskustelu jotenkin hämäsi hetkeksi, vaikka luulin jo että olen melkein kaiken nähnyt ja kuullut, mutta enpä ollutkaan. Niin, enpä ole vastapuolta vielä esitellytkään, eli olkoon hän nyt vaikka Kirsi (ehkä oikea nimensäkin saattaa alkaa K-kirjaimella niin kuin kotipaikkakin, joka ei ole Kerava).

Kirsi: Uuuh...Lopeta jo...
Veikeä: Eikö muka tuntunut hyvältä?
Kirsi: No en mä sitä, tuntui toki.
Veikeä: Vaan että?
Kirsi: No kun mä en olisi halunnut tulla...
Veikeä: Ai vielä vai?
Kirsi: Ei kun ollenkaan.
Veikeä: Mutta halusit kuitenkin, että näytän missä on G-piste alue?
Kirsi: Joo, mutta en mä ois halunnut, että sä teet loppuun asti...
Veikeä: Miksi et?
Kirsi: No kun mä enhalua, että mulla menee kontrolli ihan totaalisesti silloin kun joku toinen katselee...

Ai-jaa?

Mutta se kuitenkin kuuluu naisen orgamsiin, eikö vaan? Ja tiedoksi vaan, että siitä - eli sen katselemista ja kuuntelemisesta mieskin nauttii samalla... Se on vähän niin kuin palkinto siitä, että on onnistunut jossakin. Mitä enemmin, sen parempi. Tietysti jos oikein kramppaa, voi olla vatsalihakset vähän kipeinä seuraavana päivänä, mutta se on kait pieni haitta siitä ilosta? Eli rennosti vaan ja täysillä leikkiin mukaan... Ei orgasmiaan tarvitse ujostella.

Mutta moni nainen "ujostelee" kuitenkin, vaikka ei näin paljon? Tai siis jännittää kuitenkin? Täällä rentoutumiseen ja muutakin tähän aiheeseen liittyvää:

http://www.mtv3.fi/helmi2005/tulosta.shtml/656265

Ja täällä samoilla sivustoilla myös aika yllättävä havainto, että nainen saa paremmin orgasmin sukat jalassa!

http://www.mtv3.fi/helmi2005/tulosta.shtml/950321

Ehkäpä seksileffoissakin naisille jätetään samasta syystä sukat + sukkanauhat + joskus kengätkin jalkaan? Hmmm... Tai sitten jostain muusta syystä?

Olisi vielä yksi toinenkin orgasmivaikeuksiin liittyvä käytännön keissi, mutta kun en ole kysellyt lupaa siitä kirjoittamiseen, niin jääköön se nyt johonkin toiseen kertaan...

5 kommenttia:

 1. Näin talvella pidän mielelläni sukat jalassa, koska jalkateräni kylmenevät vähän turhankin nopeasti. Kesällä en pidä ja en ole huomannut sukkien helpottavan orgasmin saamista.

  Ja mitä orgasmiujouteen tulee, minulle tulee ensimmäisenä mieleen muutama juttu. Ehkä nainen pelkää näyttävänsä rumalta saadessaan tai ei halua antaa miehelle "liian suurta valtaa". Liian suurella vallalla tarkoitan sitä, että nainen pelkää huomaavansa, että omat keinot eivät riitä miehen antaman nautinnon tason saavuttaniseen. Täten nainen on tavallaan riippuvainen miehestä.

  Tällaisia juttuja tuli mieleen tähän aikaan aamusta. Pahoittelut etukäteen mahdollisista kirjoitusvirheistä: kirjoitin tämän kännykälläni.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans havaittavissa vähä tota orgasmiujoutta. Oon aatellu että oon tyylii ainut jolla on noin typerii pelkoja, mutta hyvä tietää että en oo:D Ei mulla oo mitään ongelmaa siinä orgasmin saamisessa, en vaan voi antaa itteni päästä niin 'haavoittuvaan' ja kontrollittomaan tilaan toisen ihmisen nähden. Toi sun kirjotuksen Kirsi on ihan kun mä. Mun on aina kans pakko käskee miehen lopettaa just silloin ku alkaa tuntuu parhaalta. Mieleen vaan hiipii epävarmuus,'Mitä toi nyt ajattelee kun nyin ja kramppailen tässä näin ja näytänkö rumalta?' Tiiän, maailman tyhmintä murehtii tommosii juttuja, ja uskon sen että miehestä on kiva kattoo kun nainenki nauttii. Ehkä se itsevarmuus ja heittäytymiskyky kasvaa iän myötä sitte...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään pelkoahan ei kannata ajatella typeränä. :) Kannattaa lähteä siitä, että hyväksyy sen, että orgasmin saaminen miehen edessä jännittää.

   Yhdynnän aikana kannattaa sulkea silmänsä ja keskittyä sekä hengittämiseen että nauttimiseen. Lähetyssaarnaaja on hyvä asento siihen, että mies ei näe kasvojasi, jos ei jaksa kannatella koko yläkehon painoaan käsillään. Pienestä on hyvä aloittaa.
   Kyllä se mies nauttii erityisen paljon, jos pääsee edes kuulemaan, miten hyvältä sinusta tuntuu.

   Pienenä tunnustuksena mainittakoon, että vaikka saankin yhdynnässä, en oikein uskalla tyydyttää itseäni poikaystäväni nähden. Voisin toki opetella tämänkin "taidon", mutta olen ajatellut, että voin tyydyttää itseni halutessani ilman poikaystäväni seuraa.

   Poista
 3. Tää blogi on ihan kuivunut kasaan.. Hirvittävän pitkän ajan päästä joku akti ja sekin käsittelee jotain teemaa mikä löytyy jostain helmestä. "Orgasmiujous..." Eikä ees muuta kuin jotai pientä sormipeliä. Vaikuttaa ihan keksityltä, esimerkiltä. En oikein muutenkaan välitä tästä: "minä osaan, muut miehet eivät". Osaa ilman MTV3:n Helmeä?? Onko tässä blogissa tarkoituksena tarttua naisten seksuaalisiin "ongelmiin" vai naida niitä peppuun? Käsitin jälkimmäistä.. Jotenkin tuntuu, että kirjoittaja ei ole kaikkea mitä sanoo tai on mitä sanoo, mutta palannut kiltisti mamman viereen ja hommat jääny. Hyvin alkanu blogi on jo pettymys ja kyseenalaistaa pettämisen hohdon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hyvin alkanu blogi on jo pettymys ja kyseenalaistaa pettämisen hohdon."

   Kiitos kommentistasi, ja täytyisi kait tästä yrittää taas vaihteeksi vähän "ryhdistäytyä". Mutta elämä on sellaista kotkanlentoa, välillä liidellään korkealla ja kovaa, ja välillä istutaan puunoksassa katsomassa muiden menoa, jolloin ei itselle tapahdu oikein mitään.

   Ja jottei vahingossakaan synny sellaista väärää mielikuvaa että "minä osaan, muut miehet eivät" - niin kerrotaan nyt yksi syy blogi-hiljaisuuteen, eli se että ainakin pari keissiä on mennyt minulta ohi. Ihan peräkanaa. Siis että ei ehditty hyvästä "alkulämmittelystä" eli kirjeenvaihdosta yhtään sen pidemmälle, kun vastapuoli ilmoittikin löytäneensä jonkun toisen. JEP. Pikkujoulukausi on tässä suhteessa pirullista, ei kait sillekään sitten mitään voi...

   Ja sitten täytyy sanoa, että ei tuo arvauksesi "Onko tässä blogissa tarkoituksena.....naida niitä peppuun? Käsitin jälkimmäistä.. Jotenkin tuntuu, että kirjoittaja.....palannut kiltisti mamman viereen..." - niin ei tämäkään arvaus ihan metsään mennyt. Valitettavasti, siis blogin kannalta valitettavasti. Kun mä en nyt tiedä keitä kaikkia tätä blogia käy lukemassa, voi olla maailma jopa niin pieni, että oma vaimokin on tämän blogin löytänyt, mutta ei ole vielä oivaltanut sitä kirjoittaa sen oma rakas mies, niin joudun just nyt olemaan tosi varovainen kaikessa...

   Ja sit vielä lukemisesta johtuen tai muusta syystä on oma vaimokin nyt kehittynyt peppujutuissa jostain kumman syystä (yhdessä repliikissä häneltä vaan tuli sellaista tekstiä, että ihan niin kuin se olisi lainattu täältä blogista suoraan), ja tämä osaamistason nousu kotona tietysti osaltaan syö motivaatiota ja halua etsiä sitä samaa namia jostain vieraista.

   Mutta enköhän mä nyt tässä suhteessa vielä ryhdistäydy ja blogi tulee jatkumaan alkuperäisellä teemallaan, ja toivottavasti vielä videoiden kanssa. Kun on koko elämänsä elänyt tietyllä tapaa, niin ei sitä elintapaa miksikään pysty enää muuttamaan... Ikä tosin ehkä rauhoittaa joskus. Ehkä.

   Poista