keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Haluatko seksiä, mutta et suhdetta? Näin se sujuu...

http://www.avatv.fi/rakkausjaseksi/artikkeli.shtml/haluatko-seksia-mutta-et-suhdetta-nain-se-sujuu-turvallisesti/2012/11/1664299

Sattui silmään tuollainenkin oppimateriaali netissä surffatessani, ja jotenkin tämä sopii tuon äskeisen paikkavinkki -päivityksen jatkeeksi. Ja onpa tuolla aika paljon ns. "aika tavallista", mihin tässä harrastuksessa törmää.

Esimerkiksi:
"Ethän ole etsimässä Sitä Oikeaa, joten pidä huoli, ettei mies ole sellainen, jolta ruikutat jälkeenpäin parisuhdetta."

Lisävinkki:
Jos olet onnellisesti parisuhteessa, valitse toinen sellainen joka on samassa tilanteessa. Siis jos olet parisuhteessa ja jos salakumppanikin on onnellisesti parisuhteessa, silloin tältä ongelmalta välttyy, eli kummallekaan ei tule mieleen "haluta vielä enempi", eli haluta puolisoksi toisen puolison paikalle. Sellaisesta tilanteesta kai se kumpuaa se sekin, että edellisen päivityksen poliisi kärysi. Jos toinen salaseksin osapuolista ei olisi ikinä kertonut mitään, tästä tapauksesta ei kukaan ulkopuolinen tietäisi mitään. Mutta jospa tavoitteena olikin rikkoa toisen nykyinen parisuhde, ja sitten poimia vastaeronnut parempaan talteen, niin ymmärrän tilanteen. Sellaista sattuu, eikä ole edes kovin harvinaista. Hyvä seksi herättää usein myös tunteita. Ainakin jommassa kummassa.

"Esimerkiksi kaverin kaveri, johon törmäät kotibileissä, voi olla hyvä vaihtoehto yhden illan jutulle."
Tämä saattaa toimia hyvin, jos se sitten jää siihen yhteen kertaan. Mutta jos tuleekin "uusintoja", ja jos tulee uusintojen päätteeksi lopulta riita, joka päättää sen salasuhteen (samalla tavalla riitoja voi tulla salasuhteissa kuin julkisuhteissakin), niin yhteinen kaveripiiri kyllä alkaa ihmettelemään, että miksi kaksi ennen ihan hyvää ystävystä ovat alkaneet välttelemään toisiaan, eivätkä esim. halua ilmestyä sen yhteisen kaverin luokse enää samaan aikaan. Ja jos se kaverin kaveri on samalla myös työkaveri, niin yhteisessä työpaikassakin voi olla aika hankalaa. Joko se salasuhde tulee ilmi, tai jos se päättyy niin, että jompikumpi suuttuu jostakin, niin työskentely yhteisessä työpaikassa voi olla sen jälkeen aika tuskallista. Todennäköisesti jompikumpi tai molemmat alkavat etsiä uutta duunia.

Tärkein muistettava asia on kondomin käyttö.
JEP. Juuri näin. Toki olen lipsunut tästä itsekin muutamia kertoja. Niin kuin tämän blogin videoistakin näkyy. Ikinä ei ole mitään kuitenkaan sattunut. Paitsi joskus 80-luvulla kerran. Silloin oli muistaakseni joku klamydia. Ja ihan oireeton sellainen.

"voi seksi suhteellisen tuntemattoman miehen kanssa olla mahtavaa"
Toki voi. Mutta ei se mielestäni hirveän todennäköistä ole. Eli ihan se eka kerta kenen tahansa kanssa ei välttämättä ole se paras kerta, saati paras kerta niistä, mitä on elämässään joskus kokenut. Mutta jos löytyy hyvä ja osaava leikkikaveri, kannattaa kokeilla toinenkin kerta. Se nimittäin on aika suurella todennäköisyydellä parempi kuin se eka. Vai onko jollakin lukijoista ollut sellainen seksisuhde, jossa se aivan eka kerta olisi ollut aivan upeaa ja mahtavaa, ja sen jälkeiset kerrat aina vaan huonompia? Ei se näin mene. Vaan kun oppii tuntemaan toisen osapuolen, osaa paremmin löytää ne oikeat paikat ja tehdä asiat niin, että molemmat nauttivat. Varsinkin jos lähtökohdat ovat hyvät, että kemiat kohtaa hyvin ja tykätään samoista asioista ja niin edespäin...

Kerro hänelle vaikka, että joudut menemään aikaisin aamulla töihin, joten teidän kummankin pitää herätä kellon soittoon
Ehkä sinkuilla näin, mutta jos on selvästi parisuhteessa ja tuonut ulkopuolisen kotiinsa, niin viimeistään aamu auringon noustessa voi alkaa tökkiä toista kylkeen, että hei - muistin just että oma puoliso on tulossa tunnin-parin tunnin päästä. Että nyt olisi hyvä hetki lähteä. Se ainakin toimii aina. Ja jos oli hyvä tyyppi, niin tottakai kannatta lisätä, että nähdään uudestaan ja paremmalla ajalla...

Eli ei muuta kuin nautitaan elämästä... ;) Paino sanalla nautitaan. Ja niin, ettei aiheuteta kellekään toiselle pahaa mieltä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti