sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Paikka vinkkejä salapareille

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012112316364357_uu.shtml

"Helsingin Sanomat uutisoi tänään tapauksesta, jossa suojelupoliisin työntekijää syytetään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Mies oli harrastanut seksiä työajallaan virka-autossa lukuisia kertoja huhti-joulukuussa vuonna 2010."

En ollut vielä koskaan kuullut, että poliisin autossa olisi harrastettu useita kertoja salaseksiä, mutta kai sekin ihan hyvä paikka, jos kummankaan kotiin ei voi jostain syystä mennä. Ja joulukuussakin autossa näköjään luonnistuu vielä, tai no - saahan siellä lämppärit päälle ja liikunnasta lämmintä tulee ihan muutenkin...

Poliisi ei kuitenkaan yleensä anna autonsa avaimia muiden käyttöön, eli jos salaparin molemmat tai jompikumpi osapuoli ei ole poliisi, sitten pitää miettiä jotain muuta, tässä joitakin vinkkejä vähän niin kuin hintajärjestyksessä, halpa ratkaisu ei välttämättä ole huono ja toimimaton.

Taksin takapenkillä, pakettiauton takaluukussa, rekan ohjaamossa jne jne:
Autoja riittää paljon muitakin kuin pelkät poliisiautot. Remppamiehillä, ja muuttomiehillä on hyvät ja tilavat autot, patjan saa auton takatilaan levitettyä helposti. Pienenä miinuspuolena näissä autohommissa se, ettei ole tilaisuutta päästä pesulle, mutta autolla voidaan toki kurvata esim. huoltoaseman tai Mäkkärin WC:hen sitten kun hommat on ohi, ja jos joku sellainen paikka on lähistöllä ja sopivasti vielä auki.

Kaverin asunnossa:
Varsinkin naispuoliset henkilöt haluavat usein auttaa kukkien kastelussa ystävänsä ollessa pidempään poissa kotoa, tai nuorehko sinkkutyttö tarjoaa myös apuaan vaippaikäisen lapsen vanhemmille, jotta hekin pääsevät välillä "yhdessä ulos". Ja samalla myös lastenkaitsijallakin voi olla aika kivaa... Kannattaa kuitenkin valita vieraassa asunnossa paikka viisaasti, esim. kph ja suihkutilat on siitä hyvät, että kaikki jäljet ja tahrat voi pestä helposti pois. Jos taas alkaa vieraassa sängyssä peuhaamaan, niin varsinkin jos sattuu jokin female-ejaculation ilmiö, niin siinä roiskuu nesteitä niin paljon ja niin laajalle, että sitä ei pysty siistimään millään...

Asuntoautot, asuntovaunut, vene, kesämökit:
Näitä kaikkia saa vuokrata, joskus onnistuu lainaaminen ja monilla on ihan omat. Ja kovassa käytössä nämä kaikki tuppaa olemaan... Mökeistäkin tehdään nykyisin ihan talviasuttavia...

Suomenlinna:
Vähän sateiset päivät parhaita, silloin väkeä liikkuu vähiten. Tunneleissa ei sada. Talvella liian kylmä.

Puistot:
Sama kuin Suokki, mutta toimii vain kesäisin. Ja sama kuin autot, pesulle pääsyn mahdollisuudet eivät ole ihan lähellä...

Teltta leirintäalueella tsm paikassa:
Leirintäalueella äänieristys on tasoa nolla, ja seuraavana aamuna ei oikein meinaa kehdata astua teltan ovesta ulos.... Tosin kuulee sitä itsekin joskus hyviä ääniefektejä, mutta ei osaa paikallistaa, että mistä teltasta ne tulevat.

Rappukäytävät ja taloyhtiöiden saunatilat:
Jos oven saa auki ovikoodilla, tai jompi kumpi asuu ko. talossa, niin rappukäytävässäkin sitä on harrastettu. Vähän tämä on sellaista teinimeinkinkiä, mutta parhaita rappukäytäviä vanhojen talojen raput, joista menee myös raput alas kellariin (eli pääsee eika pitkälle ilman avaimiakin liikkumaan). Ja kun oikein on näppärä käsistään, niin kellarikäytävän saunan oven voi saada tiirikoitua auki ihan joskus vaikka hiuspinnillä tai jätskipuikolla.

Jompikumpi kiinteistönhoitotehtävissä, siivousalalla, turva-alalla tms:
Jos jompi kumpi salaparin osapuolista on näissä tehtävissä, silloin nuo taloyhtiöiden kerhohuoneet, saunatilat, yritysten edustustilat yms. avautuvat ihan avaimellakin. Ja vaikkei olisi tämän alan ihmisiä, useimmissa kerrostaloissa kerhotiloja tms. saa ihan varatakin esim. kokousten pitämistä varten. Ja kokous se on sekin, jos 2 ihmistä kokoontuu tunniksi-pariksi....

Sokos Hotel Vantaan bailupaketit:
http://www.sokoshotels.fi/hotellit/vantaa/vantaa/vapaa-ajan-paketit/paketit/p/bailupaketti-vantaalla-vuonna-2012/

"Alk. 53 €/hlö/vrk/2 hh:ssa Sis. majoituksen, aamiaisen, asiakassaunan, sisäänpääsyn Sokos Hotel Vantaan ravintolamaailmaan ja myöhäisen huoneenluovutuksen klo 13."

Vantaalle tulee bussikuormittain perjantai- ja lauantai-iltojen juhlijoita aina Porvoosta ja Hyvinkäältä asti. Ei ihme että hotellilla on niin legendaarinen maine "Sinderella-simulaattorina". Ja jonoissa ei kannata seistä, reilulla 50-kympillä talosta saa myös huoneen, ja hotellin asiakkaat pääsevät toista kautta jonon ohi. Ja jos ei ole alun perin ollut mitään tarkoitusta varata huonetta, sen ehtii varamaan vielä puolilta öin tai sitten kun ravintolat menee kiinni (jos on käynyt ns. "hyvä flaksi"). Tietysti aina voi mennä yökylään jonkun toisenkin huoneeseen, mutta aamupalalla tarkistetaan, onko oikeasti hotellissa kirjoilla, ja jos ei - aamupalan joutuu maksamaan erikseen. Mutta pienellä rahalla siitäkin selviää. Jos on salaa yötä hotellissa, ei kannata hyödyntää S-Etukortin alennuksia huonetta vuokratessa. Ellei sitten halua selitellä sitä reissua kotona siinä vaiheessa, kun S-etukortin käytöstä tulee raportti kuukausittain kotiin. Samasta syystä luottokorttien kanssa kannattaa olla tarkkana.

Laivayhtiöt:
Jatkuvasti löytyy hyviä tarjouksia Tukholmaan ja Tallinnaan. Laivaan mennessä hyttinumerot voi vaihtaa vaikka tekstarilla, ellei ole tarkoitus olla koko matkaa samassa hytissä. Silloin voi sopia treffit useammankin salarakkaan kanssa samalle reissulle. Jos vaan mies- tai naiskunto kestää. Jos matka suuntautuu Tallinnaan, sieltä löytyy hyviä pikkuhotelleja aika sopivaan hintaan, niistä lisätietoja esim. www.booking.com

Maksullinen freelanse-nainen/tyttö Tallinnassa:
Miksi ylipäätään maksaa Tallinnassa hotelliyöstä yhtään mitään? Samalla rahalla tai halvemallakin voit pokata tietyistä ravintoloista kauniin naisen, ja pääset hänen kämpilleen koko yöksi. Samaan rahaan kuuluu sitten tiettyjä luontaisetuuksia... Ja jos on miehistä viehätysvoimaa, kyllä Tallinnasta löytyy ihan ns. "maksutontakin seuraa" ihan yhtä hyvin kuin Helsingistä tai Vantaaltakin. Helppousjärjestys on omasta mielestäni Tallinna, Vantaa ja Helsinki - tässä järjestyksessä. Tämä voi tosin johtua siitä, että Virossa ns. ulkomaalaistaustainen asiallinen ja mahdollisesti myös vähän varakkaampi mieshenkilö on haluttua yöseuraa, ja sama ilmiö ehkä toimii Vantaalla ja Helsingissä myöskin. Amerikoista aina välillä Suomeen poikkeava ystäväni jaksaa aina kertoa juttuja, että missään muualla maailmassa kuin Helsingissä tai Vantaalla ei naisseuraa irtoa yhtä helposti. Ehkäpä se natiivityylinen amerikan englanti tahtoo viedä suomalaisnaisilta jalat alta...? (no se on taas toinen stroori se...)

Jne, jne, jne....
Jne, jne, jne....

Ehkäpä jollakin on listaan vielä lisättävää? Ja lisäneuvona se, että parasta jos salaparin molemmat osapuolet ovat kumpikin tahollaan onnellisesti naimisissa. Silloin ei vahingossakaan käy niin kuin ylläkerrotulle poliisille, että jompikumpi haluaa paljastaa koko jutun. Kukapa nyt oman avioliittonsa haluaisi tuhota, jos kerran se toimii muuten hyvin paitsi seksin osalta...4 kommenttia:

 1. Paikka vinkkejä -> paikkavinkkejä

  VastaaPoista
 2. Kiitos äiskä. Kuten ehkä olet jo huomannutkin, niin minulle aina välillä tulee näitä yhdyssana ja panovirheitä ;)

  VastaaPoista
 3. Jompikumpi!
  Entä miten luet 50-kymppinen? Viisikymmentäkymppinenkö? Kirjoita viisikymppinen.

  Ja female-ejaculation ilmiö on female ejaculation -ilmiö tai mieluummin selvää suomea: naisen ejakulaatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, eli selvällä suomella kiitos. Nämä on tosiaan aika tarkkoja juttuja nämä kielen taidot. Monessakin mielessä ;)

   Poista