sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sexhibition 2012 Kaapelitehdas

Tuli poikettua eilen illalla Helsingin Kaapelitehtaalla Sexhibition 2012 messuilla. Vaimon kanssa olin liikkeellä (joku tuttu saattoi pohtia, että olenko bongannut taas jonkun uuden, mutta en ole vielä). Ja eiliset tutut olivat siis tuttuja systerin työn kautta, systeri kun on elättänyt itsensä pornolla jo ainakin viimeiset 10 vuotta ja saattaa olla kotimaisten filmien ystäville hyvinkin tuttu... ;-) Varauduin myös siihen, että saattaisi tulla tuttuja työelämän tai muita kavereita vastaan, mutta eipä tullut. Eli en minä kyllä rupea siihen mihin jotkut messuvieraat, että saapuvat marraskuun koleassa säässä lippuliikulle alusvaatteisillaan, tai jättävät palttoonsa naulakkoon, ja kiertelevät sen jälkeen puolialastomana ympäri hallia. Jos minä tekisin saman, minulta menisi ammattiuskottavuus, ja siinä tilanteessa varmasti joku "oma asiakas" tai oman firman työntekijä sattuisi paikalle...

Toisinpäin kyllä sattui. Eli eräs melko suuri yksittäinen oma asiakkaani (oman siviilityöni kautta) oli Mr Lotharin kanssa lavalla ja otti muutaman kerran piiskaakin pyllyynsä. Pitää nyt seuraavalla kerralla yrittää olla kokouksessa virnuilematta. En moikannut yleisön joukosta, joten hän ei tiedä sitä että hänet on nähty, mutta jotenkin ihan eri yhteyksistä tuttu ihminen on kummallista nähdä tuollaisissa tilanteissa. Ei silti - en sitä paheksu enkä moralisoi, mutta yllättynyt olin silti.

Mutta muuten erittäin kivat messut. Ikähaarukkaa 18:sta aina yli 5-kymppisiin. Paikalla erittäin paljon pariskuntia. Ihan niin kuin tavalliset ihmiset kadulla, poislukien ne jotka olivat puolialasti. Ja ihan avoimesti nykyään keskustellaan myyntitilanteissa orgasmivaikeuksista, liukkareiden liukkaudesta (niitä siis on enempi ja vähempi liukkaita).

Upeat messut. Pitää mennä ensi vuonna uudestaan. Tai itse asiassa ihan vaan sisäpiiritietona, että 1-2.2.2013 on Salosex ja siellä tulee olemaan hyvä meininki. Varmasti paljon intiimimpi kuin Kaapelitehtaalla tänä viikonloppuna.

Muuten tuossa edellisessä blogi-päivityksessäni kun oli se kysely, niin teen jossain vaiheessa vastauksista pienen yhteenvedon. Kunhan ehdin. Jossain mielessä mielenkiintoisia vastauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti