maanantai 29. lokakuuta 2012

Poliitikkoa peppuun ja suhde poikki

Vaalit meni ja salasuhde päättyi. Tässä tämän kertaiset kuulumiset ja ihan 5 sanaan tiivistettynä. Korostetun varovainen tässä on pitänyt olla ihan muutenkin, etenkin vastapuoli oli aina ihan säikkynä, vaikka eihän ulkopuoliset sitä tiedä, että on meidän välillä ollut aika paljon muutakin kuin se, mikä näkyy pintaan, eli olin erään tukiryhmän jäsen, ja toiminta tietysti tiivistyi ja huipentui tätä viikonloppua kohden. Vastapuoli on edelleenkin säikkynä, joten sovittiin eilen, että lopetetaan ainakin toistaiseksi tähän, tämä on nyt luontevaa tässä kohdin, ja näin emme herätä turhaan huomiota ulkopuolisissa. Onhan meillä ikäeroa kuitenkin aika reilusti, joten olisihan se tietysti vähän kummallista jos meidät nähtäisiin yhdessä vielä vaalien jälkeenkin. Ja Hän on nyt siis valtuutettu, eli vaalitkin meni hyvin ja sen myötä julkisuus lisääntyy pikkuhiljaa.

En ole itse asiassa aikaisemmin niin tajunnutkaan sitä, että miten hyvä harrastus politiikka on, olin siinä joskus itsekin nuorempana hyvin aktiivinen, ja erilaisia kontakteja on jäänyt suuntaan jos toiseenkin. Ja on ihan luontevaa, että eri sukupuolta ja melkolailla eri-ikäisetkin henkilöt voivat olla toistensa kanssa tekemisissä, ilman että ulkopuoliset huomaavat yhtään mitään. Tuli tässä muuten mieleeni, että onnistui Sauli Niinistö ja Tanja Karpelakin seurustelemaan aikoinaan yli vuoden niin, että ei kovin moni huomannut mitään kummallista, ennen kuin he itse sitten julkistivat sen asian jossain vaiheessa.

Tällä kertaa kävi muuten niin, että tapasin tämän toisen henkilön netissä. Tarkemmin sanoen erään seksisivuston keskustelupalstalla. Jossain vaiheessa tavattiin, ja harrastettiin ihan semmoista perusseksiä, jossa Hän jännitti ekalla kerralla niin, että ihan reidet ja polvet värisivät vielä siinäkin vaiheessa, kun koukussa olevia jalkoja levitin sen verran, että mahduin itse väliin. Eikä se värinä johtunut kylmästä, vaan jännityksestä. Aika hyvä lopputulos kuitenkin, vaikka nimenomaan jännittäminen yleensä pilaa kaiken. Mutta joskus ns. "teinimeininki on tuollaista". Jos "teini" -sanaa voi käyttää vielä 19 vuotiaastakin. Jotkut ovat kuitenkin vielä tuossakin iässä melko kokemattomia, vaikka asuinpaikka on Helsinki.

Sitten kului muutama vuosi.

Ja jälleen tapasimme. Tällä kertaa hän tuli hakemaan kesätöitä. Katsoin kyllä heti aluksi, että onpas tutun näköinen ja kuulosti ääni tutulta, mutta en minä enää muistanut ja enkä osannut yhdistää, että missä oli nähty. Ihmettelin kyllä, että miten joku voi tuolla tavalla pukeutua työpaikkahaastatteluun, kunnes sitten eräästä sivulausevinkistä tajusin... Lopputuloksena oli se, että työpaikkaa hän ei saanut (siihen tarvittiin ihan oikeasti pätevä), mutta "työsuhde asunnon" eli yrityksen vuokra-asunnosta kuitenkin tehtiin sopimus, kun hän oli työn lisäksi myös asuntoa vailla.

Töitä ei löytynyt muualtakaan (toivottavasti laittoi muihin työhaastatteluihin vähän jotain muuta asua ylle) joten  yhtään vuokraa hän ei pystynyt maksamaan. Jossain vaiheessa soittelin perään ja leikilläni ehdotin, että no - jos luonnossa meinaat ne maksaa, niin mahdollisimman pienissä erissä mahdollisimman usein käy kyllä. Sanoin leikilläni. Enkä voinut sitä enää perua, kun vastaus oli että sen kun tulet, mihin aikaa illasta olisit täällä?

Tämä kaikki tapahtui 4 vuotta sitten. Nyt hän on jo likemmäs 30v ja minä vähän yli 40v. Olin paikallisen poliittisen yhdistyksen ehdokasasettelutilaisuudessa puhumassa viime keväänä, ja tällä kertaa tunnistin Hänet heti. Hän oli liittynyt samaan puolueeseen joitakin vuosia sitten. Menin tietysti juttelemaan, ja sen keskustelun seurauksena minusta tuli hänen vaalipäällikkönsä. Tässä sitä nyt sitten onkin syksyä vietetty viime aikoina välillä hyvinkin tiiviisti. On nähty välillä useitakin kertoja viikossa. Ja välillä on mennyt viikko-pari niin, ettei olla nähty ollenkaan. En kuitenkaan kerro näistä tämän syksyn jutuista mitään, kun ehdin niin luvata. Eilisestä kerrasta sentään saan kertoa blogissani, tosin sillä ehdolla että mitään kuvia yms ei tule.

Lähdettiin siis vaalivalvojaisiin hiukan etäämmälle, eli Vantaan Tikkurilan Pingviiniravintolaan. Siellä olivat vantaalaiset paikalla sankoin joukoin, ja viemällä yksi "tuliainen" Helsingistä saimme itsellemme aivan loistavan alibin häippäistä tuttujen keskeltä Helsingistä hiukan etäämälle. Vantaalla ei kuitenkaan ollut juhlatunnelmaa, joten hoidettiin se asia melko nopeasti, ja jatkettiin eteenpäin, eli tultiin siinä melko lähellä sijaitsevan firman tiloihin, josta laitettiin firman edustustiloissa TV-päälle ja seurattiin vaalien etenemistä kakistaan. Sikäli kun seurattiin. Hän siirsi heti kätensä housujeni sisäpinnalle ja siitä heti housun kauluksesta sisään. Samalla suutelimme kiihkeästi. Nousin sohvalla hänen päälleen, ja vaihdoimme asentoja niin että välillä hänen jalkansa oli minun olkapäilläni, ja lopuksi jatkoimme takaapäin koira-asennossa. Sen jälkeen otettiin esileikit takautuvasti.

Hänellä on erittäin suurikokoinen ja herkkä klitoris. Sen koskettelu tuo orgasmin aika nopeasti. Sen sijaan G-pistettä en ole koskaan häneltä löytänyt. Kaikki on saan sellaista tasaista niin kuin poski sillä kohtaa. Melkein voisi väittää, että G-pistettä ei kaikilla naisilla ole. Paitsi, että on kuitenkin. Nyt se on kuulemma ihan tieteellisestikin todistettu:

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194739800413/artikkeli/g-pisteen+olemassaolo+varmistui+-+tutkija+irrotti+sen+kokonaisuudessaan.html

Mutta entä jos se ei sitten kaikilla naisilla toimi? Vai vaatiiko se ns. pidemmän opetteluajan? Tätä jäni nyt miettimään, tämän pidempää opetteluaikaa ei tällä kertaa kuitenkaan tullut. Ja jostain olen lukenut, että peppuseksissäkin naisen nautinto kuulemma perustuisi osaltaan siihen, että peniksen ollessa pepussa se tökkii takakautta naisen G-pistettä välilihan läpi. Siis tämähän on tosi ristiriitaista. Nimittäin kun siirryimme eräässä vaiheessa peppuleikkeihin (niistä hän naisena pitää todella), niin jo ensimmäisen minuutin aikana hän sai aivan järkyttävän suuren orgasmin. Ja JEP - työnnyin sisään niin, että pimpsan puoleinen seinämä ja mahdollisesti sen takana oleva G-piste sai hyvän hieronnan, mutta jos kerran en löydä G-pistettä etukautta, voisiko se muka löytyä takakautta välilihan läpi? En tiedä. Olen aivan ymmälläni.

Eilisillan leikkien lopuksi sovimme yhdessä, ettemme enää tapaa toistaiseksi. Haikea hetki, mutta ehkä on viisaampi ja parempi näin. Tai ehkä muutaman vuoden päästä kuitenkin tapaamme jossain. Näin on käynyt jo useasti aiemmin aina aikaisemminkin.

Nyt kuitenkin kohti uusia seikkailuja molemmat. Itseäni alkoi viime päivinä tämä G-piste asia "vaivata" siinä määrin, että seuraavaksi alan etsiä sellaisia naisia lisää, joilla sitä "ei ole". Tai joilla se ei toimi. Voiko tämä olla oikeasti totta? En tiedä. Mutta aion ottaa siitä selvää. Minua aina kiehtoo kaikki uusi seksin alalta, ja erityistä mielihyvää (yleensä kummatkin) voivat kokea silloin, jos tapahtuu jommalle kummalle jotain aivan uutta, jota ei ole aiemmin koskaan sattunut tai tapahtunut.

Eli nyt sitten kiikarissa ne naiset, joilta G-piste puuttuu. Saa ilmoittautua tätäkin kautta. Asian ei tarvitse edetä keskusteluja pidemmälle. Mutta kumma jos ei se jollain sopivalla apuvälineelläkään löydy?

Hmmm... Mahtaako toimia baarissa tällainen avaus:

"Onko sulla muuten sellainen G-piste?"

(Miten tarina jatkuu?)

Veikkaisin, että vastakysymys on "miten niin" tai sitten tulee suoraan laukusta päähän tai avarilla poskelle?

Vai voiko suoraan kysymykseen saada muitakin vastauksia? Ehkä elävässä elämässä tämä ei vaan toimi, ei ainakaan näin suoraviivaisesti. Yritetään sitten netin kautta ensin...;)

Edit 30.10:
Eli autetaanpa vähän alkuun... Jos halutaan etsiä vastausta kysymykseen, että kuinka suurelta osalta naisia se G-piste ehkä sittenkin joko puuttuu tai ei toimi, niin ensin kai pitäisi kysyä että

a) oma ikä?
b) montako vuotta siitä ajasta harrastanut seksiä?
c) montako eri kumppania tyyliin paljon vai vähän (yli vai alle 20)?
d) montako orgasmia yleensä yhden yhdynnän aikana? (vaihtoehdot yleisimmin 0, 1 tai useita)
e) onko itse löytänyt G-pisteen tai haluaisiko löytää?

Oma mutu-tuntuma tässä vaiheessa (siis ennen kuin ehtinyt tarkemmin paneutua tähän aiheeseen/tutkimukseen sellainen), että mitä enempi ikää, seksikumppaneita ja kokemusta, sen yleisempää orgasmin saaminen on. Kuitenkin vain ehkä joka kolmas nainen saa useita orgasmeja saman yhdynnän aikana. Jos joku ei saa ollenkaan, siitä on aika helppo nousta siihen, että saa edes yhden. Edes melkein aina. Melko harvalla naisella (ehkäpä 10-20%) on yli 20 seksikumppania. Tai sitten he eivät sitä kysyttäessä myönnä, tai "unohtavat" puolet. Väittäisin tässä vaiheessa, että reilusti yli puolet on löytänyt tai heidän kumppani on löytänyt G-pisteen, tai ainakin haluaisi löytää sen. Sitten on joitakin (tähän ikään mennessä olen tavannut varmuudella alle 10 kpl) sellaisiasia naisia, joilta minäkään en ole minkäänlaista G-pistettä löytänyt, vaikka minusta se on pääsääntöisesti ihan helppo löytää. Useimmat näistä tuttavuuksista ovat olleet ihan viime aikoina. Mielenkiintoista!

Täällä blogikentässä keskustelu on hankalaa, mutta sähköposti löytyy, eli osoitteessa lovemetenderhki@gmail.com keskustelu on jo alkanut, ja lisää toivotaan... Arvoisat naiset, olkaapa yhteydessä! Asia on tärkeä kaikille naisille.

T: Veikeä

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Nämä kommentit poistettu anonyymin kommentaattorin omasta pyynnöstä (yst.terv. blogin pitäjä)

   Poista
 2. Ehkä sä et olekaan niin kaikkivoipa G-pisteen ja naisten suhteen kuin toivoisit olevasi ;). Ja mä luulen, että se ottaa sua aika rankasti päähän kun kuitenkin toivoisit olevasi "jokanaisen tyydyttäjä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja mä luulen, että se ottaa sua aika rankasti päähän..." Ei minua omasta mielestäni ota mikään päähän, päin vastoin. Mutta se pitää paikkaansa, että koko ajan kehittyä haluan minäkin, ja silti kukaan kait ei voi olla "jokanaisen tyydyttäjä". Vai voiko? Eiköhän se vanha viisaus toimi tässäkin, että kaikki saa ja kaikille annetaan, mutta kaikki ei saa kaikilta. Pitää myös ns. "natsata" puolin ja toisin, jotta kahden eri ihmisen välillä voi ylipäätään tapahtua yhtään mitään. Jos toinen ei innostu, mitään ei tapahdu. Itse en ole nirso, mutta tietyt puitteet toki minullakin.

   Poista
 3. Tuliko Seiskalehdeltä yhteydenotto?

  VastaaPoista