lauantai 21. huhtikuuta 2012

Nooran eka kokemus peppuseksistä (ja videoitukin vielä!)

Elämä on yllätyksiä täynnä, ja yksi yllätyksistä oli se, että tänne blogiin on eksynyt yllättävän paljonkin lukijoita. Yksi lukijoista lähestyi minua ihan sähköpostillakin. Hän oli Noora 24v (nimi muutettu) korkeakouluopiskelija Helsingin ydinkeskustasta. Noora on tällä hetkellä sinkku, vaikka hän noin muuten onkin jo seurustellut kahden eri miehen kanssa yhteensä noin 5 vuotta.

Aluksi juttelimme sähköpostilla peppuseksin tekniikasta ihan noin yleisesti. Noora ehkä kokeilikin näistä jotain itse itseensä, mutta eipä nuo asiat (ainakaan omasta mielestäni) tunnu naisestakaan yksin leikkiessään ollenkaan samoilta kuin naisen ja miehen välisissä leikeissä. Nooralla on tapana itse "leikkiessään" hyväillä sormillaan samalla myös pepun aluetta ja joskus vähän sisältäkin, ja silloin hän saa selvästi suuremman orgasmin, samalla kun iso elastinen jelly-Jorma hieroo etupuolelta...

Kerroimme samalla toisillemme myös joistakin omista kokemuksistamme. Itse olen joitakin kohokohtia kertonut jo täällä, ja jatkan tätä rataa, joten en toista niitä tässä. Nooralla juurikaan kokemuksia ei vielä ollut, tai oli ehkä 2 sellaista, jotka voisi laskea ainakin peppuseksin yrittämiseksi. Nimittäin yrittämiseksi se oli jäänytkin, kun sisään ei oltu päästy. Hänellä on kuulemma luonnostaan niin ahtaat paikat. Ja kyllä, kokemuksesta tiedän, että osalla naisista on hyvin ahtaat paikat ja/tai osa naisista ei osaa eikä pysty rentoutumaan niin hyvin mitä pitäisi. Sormileikeissä Noora ja pari eri mieshenkilöä oli kuitenkin onnistunut ja se oli tuntunut Nooran pepussa todella hyvältä. Ajattelin, että muutamalla pienellä neuvolla voisin ehkä auttaa ihan jo noin sähköpostitsekin.

Tällä viikolla kuitenkin tapahtui sellainen yllättävä käänne, että Noora kysyi josko voisin poiketa hänen luokseen perjantai-iltana, ja josko voisin ihan itse näyttää miten asia sujuu, hän oli varma että pitäisi siitä.... Viesti oli oikeastikin näin lyhyt, ihan vain nämä pari riviä.

Vaikka normaalisti keskivertomies olisi varmasti vastannut heti takaisin, että "joo okei mä tuun silloin, mikä sun osoite on?" Mutta minä jäi hetkeksi miettimään. Siis ensinnäkin mielessä oli tämä blogi. Jotenkin olin orientoitunut jo siihen suuntaan, että toistaiseksi en uusia peppuseksikokemuksia uusien leikkikaverien kanssa nyt ihan vähään aikaan edes harkitsisi. Tällä rintamalla elämä näytti nyt muutenkin olevan vaihteeksi taas ihan hyvin. Ja toiseksi, omasta mielestäni epäonnistumisen riski oli aika iso, eli jos ei ole onnistunut yksin leikkiessä, eikä parin muun miehen kanssa (vaikka Nooran kertomuksista päättelin, että ihan osaavia olivat olleet kummatkin, ja kait ihan normikokoisesti varustettuja miehiä, tai toinen ehkä keskivertoa pienemmälläkin kalulla), niin jos ei onnistunut näiden kanssa, todennäköisyys etten onnistuisi minäkään olisi aika iso. Ja lähtökohtaisesti en halua tuottaa pettymyksiä kenellekään, siitä jää ikävä maku molemmille.

Vastasin kuitenkin edellispäivänä eli torstaina takaisin, että jos se perjantai on edelleen okei, niin voin tulla, mutta en lupaa mitään, ja ylipäätään, jos ei kemiat kohtaa kuitenkaan ensi tapaamisella, niin sitten ei edes yritetä mitään. Juodaan vaan siiderit jossain baarissa ja jutellaan mukavia ja lähdetään sitten kotiimme kumpikin.

Nooralla oli tullut pieniä muutoksia perjantain ohjelmaan, mutta hän sanoi järjestävänsä niin, että menee ystäviensä luokse vähän myöhemmin, ja pyysi että tulisin heti alkuillasta ja suoraan hänen kotiovelleen, ei minnekään baariin. Sain samassa viestissä Nooran puhelinnumeron ja Helsingin keskustassa sijaitsevan arvokkaan kiinteistön ovikoodinkin...

Vastasin takaisin, että no okei, mennään näin ja olen hänen ovellaan klo 17-18:00 välisenä aikana, riippuu vähän miten nyt ruuhkista selviän ja miten töistä ehdin.

Helsingissä satoi vettä aivan kaatamalla, kun eilen illalla vähän ennen klo 18 astun vanhaan verkko oviseen hissiin ja rimpautan yläkerroksissa Nooran ovikelloa. Kestää tovi, eikä tapahdu mitään. Ajattelin jo soittaakin, mutta sitten ovi avautui, ja kylpytakissaan oven avaa melko pienikokoinen, ja kaunis nuori nainen, joka pyysi astumaan sisään. Halasimme heti ovella. Noora oli ollut juuri suihkussa, ja siitä johtui ettei hän ihan heti ehtinyt ovelle, kun ovikelloa soitin. Asunnossa soi vaimeasti jokin klassinen tai jokin sen tapainen musiikki. Ikkunasta avautui upea näköala, jota jäin ensin ihastelemaan ja otin pari valokuvaakin katumaisemista, kunnes Noora tuli keittiöstä kahden drinksulasin kanssa ja pyysi istuutumaan viereensä sohvalle. Drinksulasit jäivät aluksi koskemattomina sohvapöydälle, kun Noora kaatoikin itsensä poikittain sohvalle/syliini ja aloimme suudella. Emme olleet oikeastaan edes keskustelleen mitään, ja tästä johtuen ainakin itselläni oli vähän outo tunne, eli itse olen vähän alkujäykkä aina kun vieraan ihmisen tapaan ensiksi. Suudellessa tämä alkujäykkyys kuitenkin poistui, ja annoin käteni harhailla kylpytakin raosta ensin Nooran paljaalle mutta terhakkaalle rinnalle, ja siitä alaspäin jalkojen väliin, jossa ilmeisesti odotti juuri posliiniksi sheivattu kiitorata. Laitoin yhden sormen pimppiin sisäänkin, ja Noora oli todella kuuma ja märkä.

Jos asiat olivat rullanneet nopeasti tähänkin asti, niin nopeasti ne myös jatkuivat, eli Noora sanoi mielessään ajatelleensa tätä iltaa jo koko päivän, ja kertoi olevansa todella kiimainen. Siirryimme sitten Nooran parisängylle hänen makuuhuoneeseensa.

Aloitimme aika perinteisesti. Noora makasi selällään hajareisin polvet vähän koukussa, ja itse hyväilin hänen kehoaan joka puolelta, kunnes nousin hänen päälleen lähetyssaarnaaja-asentoon. Noora voihki niin, että luulin hänen näyttelevän, mutta hän sanoi, että edellisestä seksikerrasta on nyt niin pitkä aika, että se tuntui oikeasti niin hyvältä. Sanoin leikilläni, että nyt hän näyttää niin kiihottavalta, että pitäisi ottaa oikein valokuva. Noora innostui myös ja keskeytimme sen verran, etttä otimmekin muutaman valokuvan, ja jatkoin sen jälkeen doggy-stylellä takaapäin pimppiin. Yllättävää kyllä, pepun alueelle ei oltu koskettu tässä vaiheessa vielä kertaakaan, ja ajattelin että tämä onkin tässä, ehkä Noora ei tälleen ekalla kerralla vielä halunnutkaan, että ihan ekoilla treffeillä mennään sinne puolelle. Vaikka sitä varten minut oli kai paikalle alun perin pyydetty.

Muutaman minuutin ankaran nainin ja ainakin muutaman ison orgasmin jälkeen Noora halusi levätä hetken. Makasimme toistemme kainalossa ja suutelimme. Itselläni seisoi tanakasti, ja Noora kääntyi 69-asentoon ottaen kalun suuhuni. Nyt itse puolestani nuolin Nooraa etupuolelta, ja koskettelin hellästi sormillani hänen pepun ympäristöönsä kosteilla sormillani, jotka olivat pimpin liukasteista aivan märät. Sen verran työnsin etusormea sentin pari peppuun, että saatoin todeta sen olevan hyvin tiukka ja ahdas. Se tietysti lisäsi omia paineitani, että jos on tarkoitus harrastaa peppuseksiä, niin tuleeko siitä mitään...

Käännyimme ympäri alkuperäiseen asentoon takaisin, Noora makasi selällään jalat vähän koukistettuna ja mitä työskentelin kielelläni pimpin kimpussa, kunnes Noora ojensi yöpöytänsä laatikosta liukuvoiteen (oli ihan käyttämätön pornokaupan ostos, olikohan Noora hakenut sen ihan itse hetkeä aiemmin?). Hän pyysi, että voisit tehdä hänelle sen, mitä blogitekstissäni olin tehnyt Sirpalle. En kyllä ihan tarkkaan ymmärtänyt, koska muistaakseni olin blogissa kertonut useammastakin eri kerrasta Sirpan kanssa, joskin ne kaikki siinä saman viikonloppumatkan aikana.

Joka tapauksessa en ottanut heti liuvoidetta, vaan jatkoin edelleen klitoriksen hyväilyä kielellä ja samalla G-pisteen hyväilyä sormin, mikä aiheutti voimakkaasti hengityksen tihentymistä Nooralla. Lopulta kuitenkin otin liukuvoidetta Nooran pepun reiän ympärille, ja etusormellani aloin painella sulkijalihasta sen eri puolilta, koukistin myös sormeani niin, että painelin sulkijalihasta sormen nivelellä, tämä joskus avaa ja rentouttaa lihasta. Lopulta aloin työntämään etusormeani Nooran peppuun, joka sai Nooran ynisemään ja voihkimaan ihan ääneen. Työntelin liukuvoidetta sormillani mahdollisimman syvälle peppuun, ja tunnustelin väylän kaareutumista taaksepäin. Aluksi pepun lämmittelyssä kannattaa ottaa huomioon paikkojen luontainen asento, niin ettei yritäkään painaa mitään laitaa erityisesti. Lopulta sain toisenkin sormen sisään, mikä näytti lisäävän Nooran nautintoa entisestään, ja silloin tunsin että Noora oli varsinkin takaa todella tiukka. Laitoin sormet "keskariasentoon" kuitenkin niin, että keskisormi ei ollut pystyssä, vaan koukistettuna, ja tällä koukistetun sormen nivelellä jatkoin "anuksen naintia", niin että joka työnnöllä sormen nivel upposi Nooran sisään ehkä sentin tai pari, juuri sen verran mitä sulkijalihakset antoivat myöden, ja se ei ollut tässä vaiheessa vielä kovinkaan paljon.

Tässä kohtaa hyvä aputyökalu olisi ollut jokin pikkudildo, mutta sellaista ei kuitenkaan ollut saatavilla, kun kummallakaan ei ollut sellaista hankittuna. Hetken päästä sormileikkien jälkeen kysyin Nooralta, joko hän haluaisi että yritän päästä itse sisään ja Noora nyökkäsi. Pyysin häntä asettumaan poikittain sängylle niin että peppu oli ihan sängyn laidalla ja hän itse koukisti jalkansa yläviistoon. Asettelin terskan pepun suulle ja autoin sitä sormilla pääsemään sisään. Vaikka olimme tehneet valmisteluja jo pidemmän tovin, tästä ei kuitenkaan tullut mitään. Ei mahtunut. Tai peppu ei rentoutunut vielä niin paljon, että olisin saanut edes terskan sisään. Sitten kokeilimme toisella tavalla. Noora asettui konttausasentoon, ja lisäsin samalla liukkaria Nooran pepulle, painoin sitä sormilla hieman sisäänkin ja lisäsin myös liukkaria itseeni. Edelleen sama lopputulos. Ulkona oltiin tukevasti, ja edes terskalla ei ollut mitään asiaa sisään. Hetken kävi mielessäni jo luovuttaminen, eli jospa kävisinkin pesulla ja jatkettaisiin kaikki loppuun saakka ykköspesällä.

Sitten kävi mielessäni yksi sähköposti, jossa Noora kertoi katsoneensa pornofilmiä ja kiihottuneensa tosi paljon siitä hetkestä, kun mies asetti tosi ison kullinsa naisen pepulle ja työntyi hitaasti sisään. Vaikka tämä oli kai miehille suunnattua, Noora kertoi ihmeekseen kiihottuneensa juuri siitä kohtauksesta aivan erityisesti. Joten ehdotin, että haen kamerani, ja otetaan sama filmille mekin, vaikka sisään ei näköjään pääsekään, niin voin kuitenkin terskalla painella sen verran mitä paikat antaa myöden, niin siitähän jäisi sitten Noorallekin kiva "kotivideo". Noora innostui, ja hain kameran. Lisäsin taas rasvaa ja käynnistin kamerani, ja aloin filmata samalla kun painelin Nooran peppureikää. Noora pyllisti taaksepäin, ja jotenkin siinä sain terskan sisään pyllyyn, vaikka nimenomaan tässä asennossa en olisi luullut sen onnistuvan. Olin monta minuuttia ihan paikoillani, ja milli kerrallaan työnsin itseni ihan pohjaan asti. Samalla Noora huokaili jotain tyyliin "ooh... ihanaa.... yms". Kun tunsin, että peppu alkoi antamaan tilaa, aloin liikkua hitaasti, ehkä aluksi vain 10 työntöä minuutissa tahdilla, lopulta hieman tahtia kiristäen. Samalla hieroin sormin Nooraa etupuolelta, ja tunsin miten hänen kosteutensa oli lisääntynyt aivan huomattavasti. Muutaman minuutin kuluttua Noora sammutti valot (katkaisin oli ihan sängyn vieressä), ja kertoi että nyt tuntuu niin hyvältä, että hän haluaa itse eläytyä erään toisen pornofilmin kohtaukseen, jossa pimeässä stripteaseluolan takahuoneessa stripparia naitiin peppuun. Kamerani kävi koko ajan, ja kun tuli pimeys, heitin sen sängylle, ja tartuin kaksin käsin Nooraa vyötäröltä, ja kun minunkin mielestäni Nooran peppu oli täysin rentoutunut, aloin naimaan häntä peppuun "kaksin käsin".

Jatkoin näin lyhyen tovin, vain minuutin taikka pari, jolloin itse totesin että nyt saa riittää, ettei tule paikat kipeäksi. Vaikka eipä Noora sitä siinä tilanteeessa olisi huomannut, mutta myöhemmin seuraavana päivänä ehkä. Asettelimme tyynyn Nooran mahan alle, ja vaihdoimme asentoa hieman, eli koira-asento muuttui matalampaan asentoon, jossa nainen makaa hajareisin peppu tyynyllä, ja mies päällä. Tyynyn lomasta mies saa toisen kätensä naisen klitorikselle, ja pystyy hieromaan sitä etukautta, samalla mies siirtää omaa lantiotaan ylemmäs niin, että oma kalu alkaa hankaamaan erittäin voimakkaasti pepun sisällä pimpin puoleista laitaa. Joku asiaa tieteellisesti tutkinut on joskus todennut, (kuulin tämän aikoinaan tyttöystävältäni Marjolta), että juuri tässä asennossa nainti kohdistuu suolen läpi pimpin puolella G-pisteeseen asti, ja silloin kun säännölliset työnnöt kohdistuvat siihen, silloin nainen hyvin todennäköisesti saa useita orgasmeja, joita voi vielä auttaa klitorista tai rintoja hyväilemällä.

Oma käteni oli klitoriksella, ja tässä tyyny asennossa jatkoimme edelleenkin varsin reipasta tahtia, jolloin eipä aikaakaan, niin Noora alkoi voihkia aivan yhtä soittoa, ja se oli niin kiihottavaa, että sitä en voinut kuunnella montaa minuuttia itsekään, vaan tulin siinä samalla syvälle peppuun minäkin.

Makasimme raukeina paikoillamme varmaan minuutin taikka pari. Sitten Noora totesi, että "WOW", juuri tällaista hän on aina halunnutkin. Katsoimme myös mitä kameraan oli tallentunut, ja oli siellä ainakin muutamat hetket aika hyviä. Alkuminuutit olivat tietysti tylsiä, kun olin pitkän aikaa ihan paikoillani, sitten alun jälkeen muutaman minuutin kohdalla valojen ollessa vielä päällä näkyi hyvin miten Nooran tiukka peppu myötäili aivan tarkasti oman kaluni muotoja, ja valojen poissa ollessa tyynyasennolla Nooran ääniefektit olivat tosi upeita - huolimatta siitä että Nooralla on katupölyallergia, ja hänellä on ääni nyt pois. Mutta ehkäpä tuo hieman normaalia matalampi ääni olikin sitten ihan kiihottavaa...? Siis minun korvissani.

Editoin nuo parhaat kohdat, ja laitoi videon Nooralle, mukana kysymys, että saanko laittaa nämä nyt seuraavaksi tänne blogiin. Noora vastasi myöntävästi ja pyysi tulemaan ensi perjantaina uudestaan...

Taidan mennä. Nyt en enää epäröi. Ja tässä se filmi (ymmärrettävistä syistä kasvot ei näy, ja Noora sanoi, että tästä äänen sävystä kukaan hänen kaverinsa ei häntä tunnista, eli senkin puolesta sen voi laittaa). Oma ääneni ei tämän voihkimisen yli enää taida kuuluakaan...


Toivottavasti näistä olisi apua kotiseksissäkin, tai jos joku muukin haluaa lähestyä minua sähköpostilla, niin sopihaan se, osoite löytyy tuolta toisaalta, mutta voin laittaa sen tähänkin:
lovemetenderhki@gmail.com

Peppuseksi on iloinen asia - itse toivon että mahdollisimman moni voisi nauttia siitä myönteisin kokemuksin, vaikka valitettavan paljon on vaan niitäkin, jolloin parin ekan kokeilun jälkeen asiaan ei enää palata. Noora oli tiennyt sisäisesti pitävänsä tästä, mutta ei ollut vaan onnistunut (hänellä olikin ollut vain pitkiä suhteita kahden miehen kanssa useita vuosia, itse olin kuulemma kolmas ja ensimmäinen irtosuhde, eli siinä mittakaavassa asiat eivät välttämättä onnistu, jos kumpikaan ei ole erityisen kokenut. Ja eipä noita kaikkia asioita mitenkään voi näin blogin ylitse kertoa/opettaa, eli jos uimaan haluaa oppia, niin veteen on pakko päästä. Kirjoja lukemalla ei opi. Sama pätee peppuseksiin, eli käytännön harjoitusta on pakko saada, ja mieluiten joltain sellaiselta, joka jo on harjoitellut riittävästi, ja jolla on malttia ja kyky kuunnella toista, että mikä tuntui hyvältä ja mikä ei. Kaikkien taiteen sääntöjen mukaan tämä kyllä näyttää onnistuvan, vaikka itsellänikin meinasi Nooran kanssa usko loppua yhdessä vaiheessa jo kesken.

20 kommenttia:

 1. Hienoa matskua,jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa...

  VastaaPoista
 2. Ei kortsua, vaikka randompano?

  VastaaPoista
 3. Kondomit tosiaan unohtui tällä kertaa, mutta näitä unohduksia ei satu usein, viime aikoina parin tyypin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtunu kortsut? eikö pelota?

   Poista
  2. No kyllä siinä aluksi ajatuksissa kävi myös se, että olisi voinut jättää asiat sikseen, mutta toisin kuitenkin kävi. Että pelottaako? No huolestuttaa tottakai. Hyvää tuuria on kuitenkin ollut tähän asti.

   Poista
  3. Noh, niin minullakin sitä tuuria kesti niin kauan kun kesti. Jäät vielä kiinni jos panet paljaalla :D

   Poista
  4. Oikeassa olet. Toivotaan ettei nyt tule/tullut tuosta äskeisestä mitään seuraamuksia. Jatkossa nyt sitten taas varovaisempi. Todellakin.

   Poista
 4. Heitäs mulle meiliä niin mennään sinne bisselle (: heleemi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva teksti. :) Itse olen harrastanut peppuseksiä viimeisen seitsemän vuoden aikana vain aviomieheni kanssa ja uusien ihmisten kanssa se jännittää; joskus nuorena on sattunut kohdalle jos jonkinmoista tunaria, joten uusien ihmisen kanssa tämä hieman pelottaa. Toivottavasti mahdollisimman moni mies lukee näitä kokemuksia ja vinkkejä ja ottaa opikseen.

  VastaaPoista
 6. Kiva ja kiinnostava blogi sulla ;)

  Itsee vielä about vuosi sitten koko peppuseksi enemmänkin ällötti, kuin kiinnosti tai kiihotti millään tapaa, mutta pienestä "painostuksesta" sitten kuitenkin suostuin sitä kokeileen ja eihän ne ekat kerrat mitään wou-kokemuksia ollut, mutta sen jälkeen oon siitä osannut nauttia ja ihan itsekin sitä haluan. ;)
  Kuten sanoit, maltti on valttia. ;)

  VastaaPoista
 7. "Kiva ja kiinnostava blogi sulla ;)"
  Kiitos kohteliaisuudesta!

  "sen jälkeen oon siitä osannut nauttia ja ihan itsekin sitä haluan. ;)"
  Niin siinä monesti käy, jos mies osaa sen oikein ;)

  VastaaPoista
 8. No huh huh, luen sun blogia ekaa kertaa ja oon vaikuttunut sun osaamisestas! Sekä seksuaalisesta taitavuudesta että siitä, miten hyvin osaat kuvailla ja kertoa. Mä sanon Nooran lailla WOW! :)

  VastaaPoista
 9. olen lueskellut profiiliasi jonkin aikaa ja olen sitä mieltä, että et ole kovin onnellinen liitossasi jos naiskentelet muita naisia ympäri suomen. et vissiin ole kertonut vaimollesi pikku "harrastuksestasi". sori vaan, mutta tuollainen mies kuvottaa minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "et ole kovin onnellinen liitossasi"
   Itse asiassa takanapäin on nyt noin 15 vuotta avioliittoa (toinen liitto, eka kesti noin 5 vuotta ja parikymppisenä menin ekan kerran naimisiin). Ja kyllä meillä menee aidosti ihan hyvin, eli en tiedä montako vuotta on vielä edessäpäin. Taidot karttuu vuosien varrella ;) ja silläkin voi olla jotain merkitystä. Paritanssissakin on kivaa jos vastapuoli osaa askeleet hyvin ja on rytmitajua yms...

   "et vissiin ole kertonut vaimollesi"
   Tässä kohdin osuit napakasti naulan kantaan. Ja lisäyksenä vielä, että harrastuksen toiset osapuolet eli kotirouvat ympäri Suomen eivät hekään kerro näistä harrastuksistaan kotona mitään. Vaan ovat hekin onnellisesti naimisissa kukin omilla tahoillaan.

   "mutta tuollainen mies kuvottaa minua"
   No kyllä minullakin on oma omatunto kolkutellut monta kertaa, alkuvaiheessa varsinkin. Mutta hyvä seksi on niin kuin huume. Siihen jää koukkuun. Vähän niin kuin alkoholi tai tupakka joillekin.

   Miksen sitten nai sinkkuihmisiä, silloin edes toisen osapuolen asiat olisi "okei", kun eivät ole tilivelvollisia kellekään? No, on näitä sinkkunaisiakin toki ollut. Silloin pelataan vaan isommalla riskillä, eli jotkut heistä haluaisivat kakkosen paikalta ykköseksi, ja siinä voi tulla riskit, että oma parisuhde kärsii...

   Oma blogini ei ole mikään kertomus yksittäistapauksesta Suomi nimisessä maassa. Tämä vaan nostaa esille sen, miten me oikeasti eletään ja aika yleisestikin vielä. Eikä pelkästään Suomessa, vaan sama meno maailmalla yleisestikin. Vaikka siitä ei suureen ääneen puhuta. Joku tietysti jää joskus kiinni, parisuhde menee poikki, ja sitten joutuu paheksunnan kohteeksi. Ihan niin kuin joskus joku saa ylinopeussakot, mutta ei sekään tarkoita etteikö joku muukin olisi ylinopeutta ajanut, ei ole vaan jäänyt kiinni siitä.

   Poista
 10. onnellinen ei petä. ja sinä petät. vaimo parka. sääliksi käy. toivottavasti Karman laki toteutuu kohdallasi jonakin päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellisen jupinaa :D

   Poista
  2. kannattaa olla kateellinen aviovalojen rikkojalle ;) "... ja olla hänelle uskollinen..." ;)

   Poista
 11. Joo. Olen nainen ja minuakin on petetty. Mieheni petti minua kylläkin vain yhden naisen kanssa ja kertoi siitä heti seuraavana päivänä, silti se jätti syvät arvet suhteeseemme, luottamukseeni ja itsetuntooni. Se että petät häntä julkisesti blogissa, on jo todella röyhkeää. Voin kuvitella kuinka surullinen ja itsetuhoinen naisesi on jos koskaan saa selville että pidät kyseistä blogia. Jätä vaimosi ennenkun pilaat hänen loppuelämänsä ja luottamuksensa. Älä roikota häntä mukana niin pitkään että on jo myöhäistä. Sydäntäni vihloo jo ajatuskin vaimosi tuskasta. Paskiainen.

  VastaaPoista
 12. Vielä jatkan (kihisen kiukusta)..
  On varmasti mukavaa olla panomies ja opettaa naisia panemaan, vetää niitä säännöllisesti perseeseen, saada pillua tuntemattomilta ... Tottakai. Monen miehen unelma, saat kaikenlisäksi videoida sen ja laittaa nettiin, WOW! Mutta todellisuudessa. Miten tyhjä sielu sinulle jää kun lapsenlapsesi ihailevat pitkää avioliittoanne, kun vaimosi sanoo kuinka sinuun luottaa ja sinua rakastaa. Miten ontolle tunnet olosi silloin? Itsekkäästi retostelet pitkin kaupunkeja satuttaen ihmistä jota rakastat eniten(?) Salaat suurimman osan elämästäsi ( I know, työ, perhe... ) kun pidät noin suurta salaisuutta. Ajatteleppa ensikerralla kun petät, miten syvästi satutat rakastasi. Uskon että olet jo unohtanut miten väärältä pettämisen pitäisi tuntua, miten syylliseltä.

  VastaaPoista