lauantai 7. huhtikuuta 2012

Marjolla oli nuorena orgasmivaikeuksia

Seurustelin Marjon (nimi muutettu) kanssa lukioaikoina ja vielä muutaman vuoden armeija-ajan jälkeenkin. Sitten suhde päättyi, muutin toiselle paikkakunnalle yliopisto-opintojen takia, ja jokin aika sen jälkeen huomasimme, että etäsuhde ei toimi. Taustalla oli tosin sekin, että Marjo oli työpaikallaan ihastunut toiseen mieheen. Tämän asian tajusin muutaman vuoden viiveellä, kun heille syntyi aika pian lapsi ja he menivät siinä kohtaa naimisiin. Tämän jälkeen löysin minäkin uuden naisystävän, ja menin naimisiin, mutta harmikseni havaitsin, että ensimmäinen vaimoni ei voinut peppuseksiä harrastaa. Ensin se kuulemma ei tuntunut hyvältä, mutta sitten kun se jo tuntui olevan ihan okei, sitten seuraava syy oli se, että "se ei ole luonnollista eikä normaalin ihmisten puuhaa". Vaimoni oli uskovaisesta perheestä, ja saanut sellaisen kotikasvatuksen, että tuo seksin muoto ei meiltä sitten enää pienen alkuharjoittelun jälkeen sujunut.

Mutta nyt palaan takaisin Marjoon, joka oli nätti ja siro lukiolainen silloin kun tapasin hänet ensin lukion ekalla luokalla. Hän oli vähän kauempaa toiselta paikkakunnalta (pieni pitäjä Etelä-Suomessa), ja tuli lukion myötä meidän kouluumme opiskelemaan. Marjo oli lyhythiuksinen ja lapsenpyöreä kasvoiltaan, ja päällepäin hyvin nuhteettoman näköinen, sellainen tyttö jolle ei tulisi mieleenkään tehdä mitään seksiehdotuksia esim. diskossa.

Mutta miten väärin pelkän ulkonäön perusteella ihmistä voikaan arvioida...

Koulun alkaessa pikkusiskollani oli synttärit, jonne myös Marjo oli kutsuttu, ja näissä juhlissa tutuistuin häneen. Ihan vaan juteltiin, ei mitään muuta. Mutta muutaman kuukauden jälkeen sain puhuttua hänet lähtemään yhdessä elokuviin. Elokuvista mentiin Marjon kämpille (itse asuin vanhempieni luona kotona, mutta Marjo oli kaupunkiin lukioon tullessan vuokrannut vuokra-asunnon keskustasta). Ja harrastimme seksiä, joka omalta osaltani oli ihan perusteinimeininkiä, mitään en osannut, mutta oman orgasmini sain jo alle 2 minuutissa. Tai melkeinpä ekalla työnnöllä, jo ihan lähes pelkästä ajatuksesta, kun aivan ekoja kertoja sai taas seksiä pitkästä aikaa ja "oli naisen sisällä". Toki teinitytöt tuntuvat hyviltä noin muutenkin, mutta en tiedä oliko tuollaisesta sähellyksestä juurikaan iloa meille kummallekaan.

Marjo aikoi lukion jälkeen pyrkiä lääketieteelliseen, ja häntä kiinnosti kovastikin kaikki biologiaan, anatomiaan yms. liittyvät asiat. En tiedä oliko hän lukenut kirjoista, tai oliko hän nuoresta iästään huolimatta jo ehtinyt hankkimaan paljonkin seksikokemuksia, mutta huomasin nopeasti, että Marjo oli seksileikeissä äärettömän hyvä. Mm. suuseksin hän osasi tehdä tosi hyvin, ja omat alapään lihaksensa hän oli treenannun niin, että osasi puristaa eli jännittää juuri oikealla hetkellä. Ja tiesi miessä on miehen ja naisen G-pisteet ja muut herkät alueet. Näin opin ne itsekin, ja olen opiskellut aihepiiriä jatkuvasti sen jälkeenkin. Eli jos kerran harrastaa seksiä, miksei harrastaisi samantein kunnolla, ja niin että saa hurjan hyviä fiboja siitä? Sitä ei oikein osaa kunnolla edes kuvitellakaan, ennen kuin kohdalle osuu jokin tosi hyvä osaaja.

Kaikesta osaamisesta ja taidoistaan huolimatta Marjolla oli kuitenkin yksi ongelma. Hän ei saavuttanut ikinä orgasmia. Kuulemma hän ei ollut saanut sitä ikinä kenenkään miehen kanssa, eikä ollut saanut yksinkään itsensä kanssa leikkiessään. Ei vaikka tiesi varmasti hyvinkin tarkasti kaikki mahdolliset taikapisteet mitä naisen vaginasta tai pepusta löytyy. Ja ehkä juuri siksi ja siitä syystä Marjo halusikin neuvoa myös minua löytämään nuo pisteet, että jos vaikka sitten sillä tavalla hänkin saa sen oman orgasminsa, kun kosketus ei ole oman käden vaan jonkun toisen. Ei näistä kokeiluista kuitenkaan meidän seksileikeissä mitään apua ollut.

En tiedä mikä meissä miehissä on "valuvikana" mutta minäkin tein muutamat kerrat Jonas Bergströmit (Jonas Bergström seurusteli Madeleinen kanssa, kävi vieraissa, jäi kiinni, ja kihlaus purkautui). Minäkin kävin vieraissa vaikka oma suhde toimi ihan hyvin, mutta en jäänyt ikinä kiinni. Huomasin kuitenkin, että Marjolta opitut niksit ja "taikapisteet" (niitä on muutama muukin kuin se G-piste) löytyy muistakin naisista, ja ne toimivat oikein hyvin. Jolloin kun nainen on aivan extaasissa hokien mm. "että hei - mitä sä oikein teet - ja mitä ikinä teetkin niin älä vaan lopeta vielä..." niin tällaiset seksikokemukset vaan kannustivat jatkuvasti uusiin ja uusin seikkailuihin tilaisuuden tullen.

Ehkä siinä sitten omakin osaaminen karttui samalla, en tiedä, mutta kerran kävi kuitenkin niin, että leikkiessäni sormillani Marjon pepussa ja kiusatessani samalla hänen klitoristaan tunsin, kuinka hänen hengityksensä kiihtyi, ja hänen kroppansa jännittyi ihan äärimmilleen. Sen jälkeen oltuaan pitkään kai hengittämättä hän inahti ja alkoi melkoisen kouristelun. Itse huomasin että nyt mulla on suu täynnä jotain makeaa (virtsaa se ei ollut) vaan jotain muuta, ja se oli myös ensimmäinen naisen ejakulaatio eli female-ajaculation kokemukseni. Ja Marjon ihka eka orgasmi, joka jotenkin laukesi peppuseksin kautta. Sen jälkeen hänellä ei ollut orgasmin saannissa enää mitään ongelmia, joskin hän kuului siihen kategoriaan naisia, joka sai yhden yhdyntäkerran aikana vain ja ainoastaan yhden orgasmin. Niin kuin yleensä miehetkin. Sen jälkeen Marjolla paikat olivat aina niin hellinä, että enempi hyväily tuntui vain epämiellyttävältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti