lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sirpan kanssa Tukholman Maratonilla 2011

Vuoden 2011 Tukholman maraton juostiin lauantaina 28.5.2011. Lähdimme myös Sirpan kanssa tapahtumaan mukaan. Erilaisilla tekosyillä tilasimme laivalähdön jo torstaille ja ulkopuolisille kerrotun version mukaan matkustimme molemmat yksin. Siksi meillä oli molemmilla omat hytit varattuna Turusta päivävuorolla lähtevälle Viikingille. Ja tällöin oli luontevinta saapua Turkuun jo edellisenä iltana, ja yöpyä yksi yö siellä. Sirpalla oli hyvän kaverin alibi, ja minä otin ihan reilusti hotellihuoneen, jonne Sirpakin saapui hyvissä ajoin alkuillasta. Vuoden 2008 ensitapaamisen jälkeen Sirpa on kehittynyt huomattavasti, ja nauttii peppuseksistä tällä hetkellä niin, että en meinaa pysyä enää itsekään menossa mukana. Hän siis pyytää välillä niin kovaa vauhtia, että omasta mielestäni se ei voi enää mitenkään tuntua hyvältä. Mutta ilmeisesti tuntuu kuitenkin. Tai sitten raja kivun ja nautinnon välillä on tosi pieni. Tämä (kivun ja nautinnon välinen raja) on vähän itsellenikin tuntematonta aluetta myöskin, vaikka kumppani on nyt jo erittäin tutuksi tullutkin. Mukaan ovat astuneet myös erilaiset lelut.

Kun näimme taas pitkästä aikaa Turun kauppatorin laidalla olevan Hamburger Börsin hotellihuoneessa, ei kestänyt taaskaan kauaa kun pitkien suudelmien ja hyväilyjen saattamana kaaduimme leveälle parisängylle. Sirpa oli pukeutunut erittäin seksikkääseen mustaan alusasuun, jonka alta/läpi pitkän matkan juoksijan kiinteät pakarat olivat sanoin kuvaamattoman kiihottavat.

Sirpa oli pakannut lelut käsilaukkuunsa, josta hän kävi hakemassa liukuvoiteen lisäksi 2 anaalitappia, joista toinen oli pieni ja meidän leikeissä jo jonkin aikaa käytössä ollut. Toinen oli uusi ja isompi. Itse asiassa sen verran isompi, että sanoinkin heti Sirpalle, että tuota et pysty sisään ottamaan. Hän hymyili ja vastasi, että ehkä mutta kohta nähdään kun kokeillaan ja asettui selin makuulle jalat koukussa ja sulki silmänsä. Hän tekee aina noin kun haluaa keskittyä kohta alkavaan nautintoon oikein kunnolla.

Leikittelin kielenkärjelläni hänen rinnoillaan, ja siirryin tekemään kierroksen navan ympäri, josta jatkoin kielenkärjellä matkaa alas kaikkein pyhimpään. Siinä oli enää jäljellä vain pieni kapea karvatupsu vaon yläpäässä. Raotin vakoa sormillani, ja leikittelin kielelläni klitoriksen kanssa. Koska Sirpan paikat olivat jo tässä vaiheessa aivan märät, hyväilin myös sormillani G-pistettä jonka johdosta Sirpa vavahteli muutaman kerran. Hänen ihonsa ja intiimit paikkansa ovat nimittäin erittäinkin kosketusherkkiä.

Tiesin hänen odottavan pienempää anaalitappia jo sisäänsä, joten liukastin sen liukuvoiteella ja asetin takimmaisesta reiästä sisään. Sirpan peppu on siihen jo niin tottunut, että sen saa paikoilleen tupessa olevaan levennytrenkaaseen asti ihan noin vain. Sauvaa työntäessäni samalla jatkan aina kielelläni klitokriksen kiusaamista. Sitä jatkaessani annan sauvan olla pepussa hetken aikaa paikoillaan, ja sitten alan liikuttamaan sitä hitaasti niin, että sauvassa oleva levennys tulee aina sulkijalihaksen läpi ulos, ja sitten painan sauvan hitaasti taas sisään, ja sama uudestaan. Tässä - jos mahdollista - kannattaa sauvaa kärkeä kääntää hivenen pimppaa kohden, se syrjä pepusta on kaiken aistikkain, ja siihen hierontaliikkeeseen nainen yleensä reagoi kaikkein voimakkaimmin. Tosin erojakin löytyy, ja yleispäteviä ohjeita ei voi tässäkään antaa - muuta kuin se, että leikki on aina sitä kivempaa, mitä paremmin tuntee kumppaninsa, ja mitä paremmin nainen luottaa kumppaninsa kykyihin ja osaamiseen, ja uskaltaa rentoutua täysin vietäväksi. Hyvässä seksissä on tärkeää aina myös yhdessäolo, hyvä fiilis ja oikea tunnelma muutenkin. Peppuseksi varsinkin ja seksi noin yleensäkin ei ole pelkkä "suoritus", vaan oikeaan mielentilaan viritetyt aivot ovat tosi tärkeässä roolissa. Silloin ihan pienikin asia voi laukaista tosi ison orgasmin.

Kun olin jonkin aikaa leikkinyt pienemmällä ja jo tutulla sauvalla, ja siinä samalla oli jo etupesällä vähän naitukin, niin oli aika kokeilla uutta ja isompaa lelua, joka oli noin 2 kertaa paksumpi kuin se pieni, ja omaakin meisseliäni huomattavasti paksumpi, joskin vähän lyhyempi. En alkanut kokeilemaan uuden lelun sopivuutta heti, vaan lisäsin liukuvoidetta sormiini, ja hyväilin Sirpaa siten hetken, ja lisäsin aina sormien lukumäärää niin, että lopulta sisällä oli jo 3 sormea, jotka mahtuivat liikkumaan aika hyvin. Sitten kokeilin painaa sisään uutta isompaa lelua, joka muutaman sentin upposikin ihan helposti. Mutta sitten huomasin Sirpan ilmeistä, että enempi ei tuntunut enää hyvältä. Joten asetin pienemmän sauvan takaisin paikoilleen, ja jatkoin pimppiin naimista eri asennoissa. Lopulta käänsin Sirpan poikittain sängylle niin, että peppu jäi ilmaan ja hänen piti nostaa jalat olkapäilleen ja kannatella itseään polvitaipeista. Tässä asennossa peppu jäi melkein yhä vieläkin tyhjän päälle sängyn laidalle, mutta omat leikkini toki varmistivat sen, että putoamisvaaraa ei ollut. Otin pienemmän asustapin pois pepusta ja lisäsin taas liukuvoidetta isomman sauvan kärkeen ja peppuun, jonne liukkailla sormilla sai lisättyä liukkaria aika syvällekin. Ja taas aloin yrittämään isompaa sauvaa peppuun samalla klitorista kielellä kiusaten. Melkein jo paksuin kohta saavutettiin, mutta ei ihan. Sirpa kuitenkin vaati että "jatka, jatka", jolloin työnsin vielä vähän lisää, ja koko sauva "imeytyi" peppuun sulkijalihaksen taas sulkeutuessa. Hetken kävi mielessä, että näinköhän tästä sitten lähdetään lääkäriin, vai saako sen jotenkin vielä poiskin siitä. Yllättävän helposti se kuitenkin tuli uloskin, mutta en uskaltanut sitä laittaa enää uudestaan sisään, Sirpan vaatimuksista huolimatta.

Sen sijaan käänsin Sirpan uudestaan kontalleen sängylle, ja nyt halusin nauttii vihdoin viimein itse, elin suoraan Suomeksi sanottuna nain Sirpaa perseeseen takaapäin asennosta niin antaumuksella, että oma orgasmini irtosi ihan muutamassa minuutissa. Sirpa oli samaan aikaan hieronut sormillaan klitoristaan, ja ehti melkein samaan aikaan tulla hänkin. Sen jälkeen kävimme molemmat pesulla, ja jäimme juttelemaan ja lepäilemään toinen toisemme kainalossa. Unikin tuli nopeasti, ja heräsimme vasta aamulla kännykän herättäessä aamupalalle. Se oli laitettu soimaan pikkuisen enne aamu kuutta, koska laivallekin piti ehti ja laivat lähtivät noin 8 aikoihin. Lisäksi Turun kauppatorilta on satamaan noin 3 km ajomatka.

Hyvin ehdimme kuitenkin laivalle ja hyttikin löytyi helposti ja nopeasti. Siis toinen hyteistä. Jäimme siihen ensin löydettyyn hyttiin, ja jotenkin siitä sitten vaan virisi ajatus siihen, että otetaanpas ex-tempore ihan pikaiset. Ja suuremmitta esivalmisteluitta näin tehtiinkin. Jäi kuitenkin huomaamatta sellaine seikka, että laivat siivotaan satamassa ja siistijät pyörivät edelleenkin laivassa. Ja kun oli niin sujuvasti livahdettu omaan hyttiimme, niin juuri hytissä käynyt siistijä ei ollut huomannut meidän tuloa, ja tuli omalla avaimellaan vielä uudestaan tuomaan jotain käsipyyheitä tms. jotka olivat ekalla kierroksella loppuneet kesken. Ja me siinä sitten täydessä touhussa, joskin lopetettiin ihan heti kun kuultiin ovelta avainkortin räpläystä ja vedetiin peitto korviin. Mutta eiköhän siistijä siltikin arvannut mitä oltiin tekemässä, heitti vaan pyyhkeet vieressä olevalle sohvalle ja sanoi, että laittakaa nämä sitten oikeille paikoilleen kun olette lopettanut, hän poistuu ja on pahoillaan kun ei huomannut tullessaan koputtaa ensin... ;) No - näitä sattuu, ja kaipa tuo siistijä oli ennenkin nähnyt alastomia miehiä ja naisia. Eipä hän nyt ainakaan hirveän säikähtäneeltä vaikuttanut, ja jatkoimme Sirpan kanssa loppuun saakka heti kun hytin ovi oli sulkeutunut.

Saman iltana Sirpan hytillä otimme vielä leikit uudelleen, ja nyt oikein pitkän kaavan mukaan. Siitäkin huolimatta, että itsestäni alkoi jo tuntumaan siltä, että alkaa kunto loppua, tai ainakin naimakunto. Eteneminen oli suunnilleen hotellissa olleiden leikkien toisinto, joskin loppuvaiheessa kun taas oli naimassa takaapäin perseeseen tavoitteena saada oma orgasmi, niin eipä enää irronnutkaan. Niin oli kassit tyhjät aamun pikaisista ja edellisillan suuresta, ehkäpä ylisuurestakin orgasmista. Sirpa kyllä tuntui nauttivan joka sekunnista, ja ääni oli sen mukaista. Ei muuten kehdattu naamaamme hytti naapureille näyttää, ja kerran kun hyttinaapurit tulivat samaan aikaan omalle hytilleen, me kävelimmekin pokkana ohi - keskenään jutellen että meidän hytti (tai ainakin toisen meistä) oli ihan toisessa päässä käytävää, jonne sitten mentiinkin, kun ei haluttu hyttinaapureille paljastaa, että minkä näköisiä ne äänekkään puuhastelijat oikein olivat. Joka tapauksessa laivahuumoriin kuuluu se, että kun tuo omalta osaltani saamattaja jäänyt orgasmi oli pakko hyväksyä tosiasiana, niin lopetimme leikit ja Sirpankin äänitaso "normalisoitui", niin muutaman sekunnin hiljaisuuden jälkeen saimme hurjat aplodit naapurihytistä kädentaputuksineen, seinän potkimisineen ja "we want more" huutoineen... Oltiin siinä sitten sen verran noloina ettei poistuttu hytistä moneen tuntiin.

Tämä nyt esimerkkinä ns. "rajummasta menosta", sillä olen melko pitkään ollut sitä mieltä, että ei se peppuseksi oikeassa elämässä suju eikä mene niin rajun rynkytyksen muodossa kuin jossain pornofilmeissä - tai jos menee, niin nainen ei siitä sitten enää nauti. Mutta tämän reissun johdosta joudun ehkä hiukan muuttamaan mielipidettäni tässä suhteessa. Eli että voi nauttia kuitenkin, joskin en ihan tarkkaan tiedä mikä on se kivun ja nautinnon rajapiste.

Siellä Tukholman maratonilla kävi muuten niin, että Sirpa saavutti tavoiteaikansa, mutta minä jouduin keskeyttämään. Olin kai äheltänyt laivamatkalla niin, etten jaksanut enää juosta, tai sitten meni ruokavaliot sekaisin tai jotain. Hyvin harvoin olen yleensä joutunut keskeyttämään, mutta tällä kertaa kävi näin. Ehkäpä sitten seuraavan kerran Tukholman maratoniin mennessä täytyy jättää nämä muut harrastukset laivamatkan aikana pois.

Joskus nämä hetken aikaa hyvin menneet jutut hiipuvat, ja jostain syystä näin on käynyt Sirpankin kanssa. Tosin yhtenä syynä tähän on pitkä välimatka (lähes 200 km) ja taas ensi syksynä alkavat kunnallisvaalit, jotka tuovat ylimääräistä kiirettä molemmille. Ehdokkaina kun taas olemme näissä vaaleissa ilmeisesti molemmat, käytännössä lopulliset ehdokaslistat muutamia "julkkisehdokkaita" lukuunottamatta lyödään käytännössä lukkoon jo alkukesällä 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti