perjantai 13. huhtikuuta 2012

Victoria Milan - omia kokemuksia

Kirjoitus poistettu 22.04.2012.

5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen blogi itsellekin läheisestä aiheesta,rohkaisen jatkamaan!

  VastaaPoista
 2. Hyi olkoon tämä ei siis ollut sinun puolisosi? Miten törkeää ja oksettavaa huorausta snulta ja häneltä. Ei tarvi tänne palata enää.

  VastaaPoista
 3. Höh, miksi tämä teksti on poistettu? Olisin ollut hyvin kiinnostunut kokemuksista tuon palvelun suhteen. Minua tosin ärsyttää se, että se on miehille maksullinen. Syrjintää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kaikki kertomukset on laadittu niin, että ulkopuoliset eivät seikkailijoita tunnista. Etunimi ja paikkakuntatiedot eivät ole siis ihan täsmälliset. Lisäksi jos täällä on jokin kertomus, niin siitä on keskusteltu toisen osapuolen kanssa ennen kuin se kertomus on tänne laitettu. Ja sen jälkeenkin - jos mielensä haluaa vielä jälkikäteen muuttaa, niin toki poistan jutun tai jonkin kohdan siitä. Tämä juttu poistettiin toisen osapuolen pyynnöstä.

   Mutta ehkä saanen kohta tänne toisen Victoria Milan kokemuksen, joka on tarkoitus toteuttaa vielä tämän kuun aikana. Katsotaan miten käy. Miehille tuo tosiaan maksaa, ja naisillekin silloin, jos koko profiilinsa haluaa poistaa, näin olen kuullut, että siitä menisi joku poistamiskulu, eli sen voi vain de-aktivoida ilmaiseksi? No samapa tuo, muutama kymppi sinne tai tänne ei näissä harrastuksissa merkkaa mitään. Vai merkkaako?

   Poista
  2. Eihän se muutama kymppi merkkaa sinänsä mitään, mutta voi olla periaatekysymys; "minähän en seksistä maksa."

   Olet hyvin asiallinen kertomusten suhteen; moni varmaan suoltaisi tänne ihan kaiken toista osapuolta paljoa miettimättä tai kunnioittamatta. Pisteet sulle.

   Poista