perjantai 25. toukokuuta 2012

Maikku oli tosi osaaja, vallan pro

Jo kuukausi kulunut edellisestä päivityksestä. Eikä ole ollut juurikaan uutta kerrottavaa, ei ainakaan kuvallisessa muodossa. Kunnes nyt tähän saattaa tulla lähiaikoina lisäystä. Ehkäpä tämä blogi tästä pikkuhiljaa nyt hakee muotoaa, ja tuleekin muotoutumaan pk-seudun rouvien pylly-galleriaksi kuvin ja videoin.

Edellisessa raportissani mainittu Noora on jatkanut omaa elämäänsä, hänen kanssaan ei olla puuhasteltu enää pitkiin aikoihin. Eikä jo raportoituun ole enää juurikaan muuta lisättävää. Sitten on ollut joitakin yksittäisiä säätöjä, joista ei ole tullut kuvallista materiaalia ja jotka olivat sillä tavalla ihan pelkkää perusseksiä, ettei se sählinki ole juurikaan yltänyt tämän blogin aihepiirin tasolle.

Jokin aika sitten tutustuin Victoria Milan -palvelun kautta Maikkuun. Tai oudointa tämän kertaisessa tutustumisessa on se, etten vieläkään tunne häntä, eli hän on niin varovainen, ettei hänen todellinen henkilöllisyytensä ole ainakaan vielä paljastunut. Hän on siis kertonut nimekseen "Maikku", hänellä on Prepaid, jolle ei numerotiedustelusta löydy omistajaa, ja sähköpostiosoitteesta ei pysty päättelemään, että kelle se todellisuudessa kuuluu. Kertomansa mukaan Maikku on naimisissa, yhden lapsen äiti, asuu ja käy töissä viereisessä lentokenttä-kaupungissa. En tiedä mitä hän tekee työkseen, mutta hän pukeutuu aina business-lookiin ja keskustelee hyvin sivistyneesti omaan työhönsä ainankin jollain tavoin liittyvistä talousasioista. Kuvittelisin, että hän saattaa olla esim. jonkun ison firman talousjohtaja tai joku vastaava, mutta en ole varma. En siis oikeasti tiedä hänen nimeään, työpaikkaansa, asuinpaikkaansa, eli minulla on vain s-postiosoite ja prepaid numero, jos ne lakkaisivat toimimasta, niin todennäköisesti en häneen enää mitään yhteyttä saisi. No, toivotaan että yhteydet pelaavat jatkossakin.

Kun hakee vieraan ihmisen tanssimaan ekaa kertaa, huomaa heti jos vastapuoli sattuu olemaan tanssin harrastaja, tai jopa ammattilainen. Ero keskiverto ihmiseen on niin suuri.

Sama juttu seksissä. Mikäli vastassa on "todellinen pro", niin suun ja käsien otteista sen jo huomaa. Joutuu tekemään tavallaan alusta asti hiukan töitä sen eteen, ettei tulisi ihan heti. Niin hyvältä se joskus tuntuu.

Käytiin siis Maikun kanssa ensin pari kertaa ihan vaan syömässä. Mitään muuta ei tapahtunut, ja nyt jälkimmäisellä kerralla Maikku sanoikin, että ollaankos me hei vähän nyfferöitä. Joten lähdimme siitä sitten minun työpaikalleni, jossa aurinkoisena perjantai-iltana ei ollut tietenkään enää ketään töissä. Tämänkertainen "tupatarkastus" päättyi naintiin neuvotteluhuoneen pöydällä. Tai oikeastaan ei jatkettu ihan loppuun saakka, tuli sittenkin häiriötekijä, jonka vuoksi jouduttiin tällä kertaa keskeyttämään. Mutta tämä riitti oikein hyvin siihen, että nyt jatkossa uskallan olla jo rohkeampi, ja totesinkin, että tästä tuleekin hyvää materiaalia minun seksi-blogiin, kun otan seuraavalla kerralla kameran mukaani. Maikku antoi jo suostumuksensa, ja yllättävää kyllä kertoi samalla, että hän on käytännön nainen, joka ei blogeja lue eikä katsele - eikä halunnut edes tietää mistä osoitteesta tämä löytyy.

Joten seuraavalla kertaa esittelyssä erittäin vähän ajettu Maikun perä. Moottorikäyttöinen anaalirodeo (ks. kuvia netistä nimihaulla jos tuote outo) on jo hankittuna, itse asiassa Maikku oli hankkinut sen ihan itse. Olikin hieno yhteensattuma, että samansuuntaiset mieltymykset taas tälläkin kertaa. Ja kuten joskus blogin otsikossa totesin, kun 2 saman henkistä kohtaa, siitä tulee yleensä pirun kivaa.

Jatkoraporttia tulossa toivottavasti mahdollisimman pian. Todennäköisesti heti seuraavalta tapaamiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti