lauantai 23. kesäkuuta 2012

Aihepiirin laajennus -> Kotirouva-klinikka?

Kuukausi taas mennyt, eikä edelleenkään merkittävästi uutta kerrottavaa, ei ainakaan kuvallisessa muodossa. Tilannepäivitys täytyy laittaa nyt kuitenkin.

Olen ajatellut blogin aihepiirin pientä laajentamista. Yksi pääteema on edelleenkin ne "kertomukset seksuaalisista mieltymyksistä, ja siitä miten kivaa voi olla kun 2 samasta asiasta pitävää kohtaa toisensa." Tämä on täyttä totta, ja tästä lukijatkin ovat olleet samaa mieltä. Mutta onko tämä blogi nyt liikaa peppuseksiin keskittynyt? Alunperin ajatus oli tässä kohdin perustaa tälle asialle ensimmäinen ja ainut "tietopankki", kun omasta mielestäni en muualtakaan parempaa löytänyt, ja siihen liittyvää FAQ-asiaa on ollut aika paljon, kun hyvä lopputulos vaatii onnistuakseen osaamista, jota ainakaan pornoleffoista ei saa. Päin vastoin sieltä saatu esikuva johtaa käytännön elämässä useimmiten siihen, ettei nainen enää anna peppuaan sen ekan tai tokan kokeilun jälkeen.

Nyt näyttäisi lukijapalautteen perusteella olevan tarvetta myös "erikoislääkärin" (peppuseksi) aihepiiristä ihan "yleislääkärin" (esim. kadoksissa oleva orgasmi) neuvoille tai käytännön avustukselle. Lääkärivertaus ei ehkä ollut hyvä (toivottavasti oikeat lääkärit eivät pahoita mieltään), mutta en keksinyt parempaa. Toivottavasti tämä kuitenkin selvensi sitä, mitä tässä nyt pohdiskelen ja suunnittelen. Joka tapauksessa blogi hakee vielä selvästi lopullista suuntaansa. Voisiko uusi aihepiiri olla vaikka jotain tällaista: linkki tästä .

Omasta mielestäni vuoropuhelua voisi käydä myös enempi ihan julkisesti esim. blogitekstien kommenteissa. Tai ehkä jos ei ole tarvetta tai ei jaksa perustaa omaa blogger-hahmoa (tyyliin Veikeä Veitikka), niin mikä ettei - onnistuu keskustelu yksityisestikin, pääasia että asioista keskustellaan, mutta sitten se ei vaan näy muille lukijoille, joita ehkä askarruttaisi samanlaiset ajatukset ja kysymykset.

Mutta näin se vissiin on, että jos haluaa oppia uimaan, niin veteen on päästävä. Sama pätee seksissä, ei sitäkään ihan pelkästään kirjoja tai nettiä lukemalla opi. Ja jos on jo päätynyt parisuhteeseen, sekin tuo omat rajoitteensa. Sillä seksi on vain yksi elämän osa-alue, ei siinä mahdollisesti olevien pikkuongelmien takia kannata muuten onnellista parisuhdetta rikkoa? Ja ihan kaikista asioista ei nyt kehtaa kavereiden tai "oikean lääkärin" kanssa keskustella (tyyliin mitä liukastetta te käytätte peppuseksissä, jos olette sellaista harrastaneet? Tai millä taktiikalla saisi orgasmin - edes sen ainoan - tai monta peräkkäin - tai miten tulee "female ejaculation" ja miltä se tuntuu, yms yms).

Tähän tarkoitukseen pitää olla mies. Ja osaava sellainen. Muuten ei ikinä saa tietää.

Jospa minun pitää sitten perustaa ns. "kotirouva-klinikka"? (Parempaa sanaa en nyt heti keksinyt)

Olen mielelläni avuksi (miksen olisi?) ja jotain osaan myös suullani ja käsilläni, jos pelkkä internetin yli tapahtuva nettineuvonta ei riitä. Valitettavasti en ota "klinikalle" enää sinkkuja, koska en ole sellainen itsekään, ja siitä ei aina hyvää seuraa, jos halu perustaa parisuhde tätä kautta ja muutkin tunteet tulevat peliin liikaa mukaan... Mutta muut arvoisat naislukijat, jos tämä blogi herätti ajatuksia/kysymyksiä, toimi esim. seuraavasti:

1) Perusta sähköpostiosoite, josta oma henkilöllisyytesi ei selviä (tai jos sellainen jo on, hyppää kohtaan 2)
2) Laita viestiä, niin keskustellaan lisää. Kaikkiin kysymyksiin ei ehkä löydy ratkaisua, mutta useinpiin kyllä löytyy. Ja kun kerran jotain oppii, sitten se on niin kuin polkupyörällä ajo. Taito ei unohdu ikinä.
3) Jos et halua kertoa edes etunimeäsi, niin ei ole mikään pakko. Ja ehkä se on turvallisintakin juuri niin? En ole mikään roikkuja tyyppi, mutta jos en tiedä vastapuolesta muuta kuin Pre-paid numeron ja feikki-sähköpostin, niin yhteydenpito loppuu juuri silloin jos ja kun "naapurin nainen" itse niin haluaa. Ja oletuksena on, että molemmat haluavat jatkaa omassa parisuhteessaan tästä eteenkin päin. Eli oikeaa poikaystävää etsiskelevät joutuvat valitettavasti etsiskelemään muualta...
4) Seksi on kivaa ja orgasmi on elämän parasta aikaa. Hyvän orgasmin aikana etenkin. Sille tielle ovat ainakin jotkut päässeet hyvään alkuun laittamalla viestiä lovemetenderhki@gmail.com

No entä tuleeko noista sitten perästä päin juttuja tänne? Ei tule ellet itse niin halua, ja vaikka myöhemmin vielä muuttaisit mieltäsi, niin sekin onnistuu (ks. esim. 22.4.2012 yksi artikkeli poistettu).

Miksi sitten varatuilla naisilla nykyisin ylipäätään on parisuhteen ulkopuolisia suhteita? Syyt varmasti vaihtelevat, tutkittu fakta on kuitenkin se, että noin 34% parisuhteessa elävistä naisista käy ainakin kerran suhteen aikana myös vieraissa. Miesten prosentti on yllättäen vähän pienempi, vain 32% (lähde alla oleva linkki).

Tässä linkissä

http://www.telegraph.co.uk/relationships/8140103/Why-are-so-many-married-women-having-affairs.html#

naisnäkökulmaa aiheeseen vuodelta 2010 (Lontoon kielellä tosin)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti