lauantai 6. lokakuuta 2012

Pari vinkkiä...

Jo kuukauden verran kulunut aikaisemmasta blogipäivityksestä. Pitää kai kertoa kuulumisia, ainakin sen verran että hengissä ollaan ja hyvää kuuluu. Mitä nyt pieni syysflunssa iski välillä, mutta muuten kaikki okei, ja siitäkin on jo toivuttu. En ole kuitenkaan saanut (tai siis voinut laittaa) tänne blogipäivityksiä tämän blogin teemasta, eli "salaisista seikkailuista", koska jos se joku toinen ei sitä halua, sitten tämä blogi ei päivity. Jokaisella on kuitenkin oikeus olla "varovainen", ja toki kunnioitan sitä tahtotilaa. Tosin tämä blogihiljaisuus saattaa lähiaikoina päättyä, eli tiet ja yhteiset hetket tämän viimeisimmän leikkikaverin kanssa lienevät tältä erää ohi, eli katsotaan sitten mitä seuraavaksi...

Pari vinkkiä olisi kuitenkin tämän blogin lukijoille kerrottavana. Toisen sain eräältä tämän blogin lukijalta, ja se todella vaikuttaisi olevan hyvä leikkikalu naisille. Nimittäin "Lelo Ella", googlaamalla löytyy varmasti tarkempia tietoja (en muuten huomannut kysyä mistä näitä saa ostaa), mutta ihan asiallinen youtube löytyy tämän sauvan käytöstä (englannin kielinen tosin):

http://www.youtube.com/watch?v=Q7PGRUPK2UM

Eli sellainen vähän "ovenkahvan muotoinen" dildo kyseessä. Ja miksi se on niin hyvä? Siksi, että sen avulla nainen voi saada G-piste orgasmin ilman klitoris-kosketusta. Näin siis kertoo nainen, jonka G-pistettä esim. minä en koskaan löytänyt. En tiedä miksi. Mutta aika vaikea on silloin G-piste orgasmi tehdä, jos ei edes löydä sitä pistettä. Joskus näinkin vaan käy.

Olin muuten tähän asti luullut, että naiset voisi luokitella 3 luokkaan orgasmin saannin mukaan (luokittelu on tosin vähän tyhmää ja tylsää, koska oikeasti jokainen nainen on yksilö). Mutta ainakin oman kokemukseni mukaan osa naisista on niitä, jotka eivät ole koskaan elämässään kokenut ainuttakaan orgasmia. Sitten on niitä, jotka saavat yhden ja sen jälkeen paikat on niin hellinä, että toista ei kannata edes yrittää saman sekstailu kerran aikana. Ja sitten on niitä, jotka saavat useita orgasmeja peräkkäin, ja myös ilman klitoris-kosketusta.

Jos joku nainen ei ole koskaan saanut orgasmia, hyvällä onnella ja osaavan miehen käsittelyyn päästessä se ongelma kuitenkin yleensä korjaantuu. Ainakin jossain vaiheessa, aikaa voi kyllä kulua, monesti useita kuukausiakin, ennen kuin se eka orgasmi löytyy. Tehokkaimmat keinot sen ekan löytymisessä ovat klitoris-kosketuksen kautta, jonka yhteydesssä voi mahdollisesti kokeilla myös ja/tai peppuleikkejä, jos nainen niistä tykkää ja niiden avulla kiihottuu lisää. Ja kun joskus kokee sen ekan orgasmin, sen jälkeen se on kuin polkupyrällä ajotaito. Tai kuin uimataito. Sen osaa sitten aina sen jälkeenkin, ja orgasmittomuus onkin muuttunut siihen yksi-orgasmi-per-yhdyntä -tasolle.

Sitä en olisi aiemmin tiennyt, että G-piste orgasmin voi oppia ihan itse omin avuin. Olin aina ollut siinä luulossa, että nainen ei siinä onnistu itse, koska omaa rannetta on vaikea saada sellaiseen mutkaan että se onnistuisi, tai että siinä asennossa saisi riittävästi sormiin voimaan. Mutta tuon "Lelo Ellan" avulla tuokin näyttää siis onnistuvan (ja toki ne naiset jotka saavat yhdyntäorgasmeja muutenkin, saavat niitä myös ilman Lelo Ellaa).

G-piste orgasmi voi olla yksi reitti sarjaorgasmeihin. Onko Lelo Ella sitten apuna siinäkin? En tiedä. Tässä alkaa muutenkin omat käsitykseni muuttua monesta asiasta, mutta ihan hyvä niin - opin sitten lisää minäkin...

Niin...

Lola Ella oli siis se vinkki nro1. Entäs se 2?

Sen bongasin itse, tällä kertaa www.voice.fi sivuilta, eli se mitä Heli Lähderanta oli  sinne kirjoitellut parisen viikkoa sitten ohjeeksi peppuseksistä, niin se oli muuten aivan täyttä asiaa - ja melkein sanatarkasti samalla tavalla olisin voinut kirjoitella ihan vaikka itsekin. Mutta kun Heli nyt ehti ensin, niin tässä hänen vinkkilista eli 10 askelta onnistuneeseen peppuseksiin:

http://www.voice.fi/suhteet/10-askelta-onnistuneeseen-peppuseksiin/4/42395

Laitataan sama vielä copy-pastena tähänkin, siltä varalta että se häviää alkuperäisestä linkistä:

"Anaaliseksi voi olla todella suuri nautinnon lähde myös naiselle. Muistakaa nämä 10 periaatetta, kun päätätte kokeilla sitä. 
 
Myös naiset voivat saada suurta mielihyvää peppuseksistä - parhaimmillaan jopa orgasmin. Peräaukon ja vaginan välillä on lukuisia hermopäätteitä, joita stimuloimalla nainen voi saavuttaa aivan uudenlaisia nautinnon aaltoja.

Ennen peppuseksiä on hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta molemmat osapuolet nauttivat siitä mahdollisimman paljon.

1. Peseydy huolella ennen anaaliseksiä. Näin nautit seksistä enemmän, kun sinun ei tarvitse miettiä, oletko puhdas. Ota pitkä kylpy tai lämmin suihku, joka myös samalla rentouttaa lihaksiasi.

2. Aloittakaa rauhallisesti. Esileikki on erityisen tärkeää myös ennen peppuseksiä. Kosketelkaa toisianne ja myös peräaukon seutua. Myös peräaukon kielellä kiihottaminen on hyvä tapa valmistautua anaaliseksiin.

3. Liukasteen käyttäminen tekee anaaliseksistä paljon miellyttävämpää. Sitä ei voi anaaliseksin aikana käyttää liikaa. Monet pareista pitävät anaaliseksin aikana paksummasta liukasteesta, joka ei luisu niin helposti pois.

4. Miehen kannattaa aloittaa anaalin valmistaminen itse aktiin ensin sormella. Peräaukon lihakset rentoutuvat hiljalleen, joten niitä kannattaa valmistaa tulevaa varten. Ensin peräaukkoon kannattaa työntää yksi sormi. Kun olet rentoutunut ja tottunut siihen tunteeseen, joka sormi peräsukossa aiheuttaa, voi miehesi hellästi pyöritellä sormea peräaukossasi.

5. Valitkaa hyvä asento. Monesti takaapäiin -asentoa pidetään peppuseksiin kaikkein soveliaimpana, mutta se voi samalla olla vasta-alkajalle kivulias. Valitkaa ennemmin lähetyssaarnaaja-asento, jossa nainen on alla ja mies päällä. Kun nainen makaa vatsallaan sängyllä, hän voi paremmin rentouttaa anuksensa, eikä peppuseksi aiheuta kipua.

6. Aloittakaa hitaasti. Tätä sääntöä ei voi korostaa tarpeeksi, jotta anaaliseksi on miellyttävää myös naiselle. Näin naisen peräaukko tottuu hiljalleen penikseen sen sisällä. Vedä pakaroita erilleen, jotta mies saa vietyä peniksen vaivatta sisään. Aloittakaa niin, että ainoastaan peniksen pää menee anukseen sisään.

7. Pyydä miestäsi tulemaan syvemmälle hiljalleen. Pyri olemaan rento ja muistakaa ottaa rauhallisesti. Penisen sisään vieminen saattaa kestää jotain 8 sekunnin tai viiden minuutin väliltä. Tärkein on tarkastella omia tuntemuksiasi. Aluksi saatat tuntea peräaukossa kipua tai outoa painetta. Pikku hiljaa se helpottaa, kun pääsette puuhissanne eteenpäin.

8. Kun penis on sisällä, pitäkää tauko niin, että mies pitää penistä anuksessasi. Näin voit tunnustella, miltä se tuntuu ja millaisia pisteitä penis pepussasi koskettelee.

9. Pyydä miestäsi hyväilemään sinua anaaliseksin aikana. Tämä rentouttaa sinua ja saa sinut nauttimaan enemmän. Nainen voi saada orgasmin pelkästään anaaliseksin avulla, mutta vain, jos myös vartalon muita osia huomioidaan samalla.

10. Kun lopetatte anaaliseksin, miehen pitää vetää penis ulos todella rauhallisesti, jotta se ei tuota kipua. Muistakaa, että penis on pestävä huolellisesti tai kondomi vaihdettava, jos haluatte anaaliseksistä siirtyä normaaliin yhdyntään."
EDIT 7.10.2012:
Vättäisin, että tässäkin (linkki alareunassa) filmin pätkässä peppuseksi - vaikka ei nyt onnistunut - oli kuitenkin erittäin lähellä onnistua, eli pikkuisen enempi malttia alussa olisi tarvittu (nuo kohdat 7§ ja 8§ yllä olevalla listalla olisivat ehkä auttaneet, eli jos tässäkin filmissä kakkoseen mentiin ehkä 8 sekunnissa, niin se 5 minuuttia olisi ollut parempi).

Yksi sudenkuoppa peppuseksissä tosiaan on se, että vaikka paikat jo tuntuukin rentouneelta ja vaikka mies on  päässyt kokonaan sisään, niin ehkä siltikään vielä ei kannata aluksi lisätä vauhtia liikaa, vaikka kaikki tuntuisikin menevän oikein hyvin.  Ei silti, olen itsekin tehnyt tämän virheen monta kertaa, eli miehestä tuntuu helvetin hyvältä, sitä kiihottuu silloin itsekin, kunnes nainen sanoo että nyt pitääkin lopettaa... Eli ne melko hitaat liikkeet alusssa kannattaa muistaa, varsinkin jos nainen on kokematon ja/tai jos miehellä on isokokoinen, niin kuin tässä filmissä on.

Mutta hyvinhän tuo neekeri panee kaikesta huolimatta, ja osaa käsitellä naista, eli mielestäni ihan opetusfilmistä käy tämäkin. Ja nainen nauttii aidosti - taitaa saada vajaan tunnin aikana varmaan 10 kertaa?

Eli tässä linkki tähän amatöörivideoon, jossa puhelinkin soi kesken kaiken ja siihen vastataan, puhelimen mallista päätellen joskus 90-luvulla lienee kuvattu?

http://www.youporn.com/watch/137632/cherrys-1st-interracial/?from=search_soft&pos=2

 

4 kommenttia:

 1. Hmph! En tajua, mikset voi kirjoittaa tekaistulla nimillä/paikkakunnilla. Enitenhän meitä lukijoita kiinnostavat panon herkulliset yksityiskohdat ja erityisesti se anaalipenetraation onnistuminen (tai epäonnistuminen).

  Itselläni ainakn on entisten panojen suhteen "zero respect" linja eli kaikki kerrotaan. Varsinkin, jos tapailu on loppunut toisen osapuolen aloitteesta. Omaa muijaani arvostan eli en kerro makuukammarielämästämme muille. Mutta miksi ihmeessä jotain random sluttia pitäisi sen kummemmin kunnioittaa? Itse ainakin naureskelen tyhmille blondeille, jotka kaltaiselleni pervolle jakavat auliisti joka koloa pienen suostuttelun jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Fuckmaster: "mikset voi kirjoittaa tekaistulla nimillä/paikkakunnilla" Itse asiassa kaikki täällä olevat jutut taitaa olla tekaistuilla nimillä ja paikkakunnillakin, ja onpa osa jutuista on tekaistuilla valokuvillakin (siitä sitten pääsee jo pienellä aasin sillalla vaikka siihenkin, että taitaa olla tekaistu koko juttukin, sikäli mikäli joku juttu alkaa joitakuita jo liikaakin kiinnostamaan...)

  Video-clipit sentään ovat kaikki omiani. Ja jotkut erityisesti haluavatkin, että leikitään vaan kameralla, he haluavat itsekin nähdä jälkeen päin miltä he kuulostavat ja/tai näyttävät "juuri sillä hetkellä".

  Mutta jos joku haluaa, ettei kameraa käytetä, ja ettei ne jutut sitten tule tänne, niin kyllä mä sen voi luvata ja lupaukseni pidän. Mitkä sitten saattaisivat olla tässä syynä, niin vaikkapa sellaiset seikat kuin että se toinen osapuoli voi olla esim. julkisuudesta tunnettu, ainakin paikallisesti - tai saattaa olla vaikka kunnallisvaaleissa ehdokkaanakin. Eikä todellakaan halua että esim. joku 7-lehden toimittaja lukee näitä palstoja ja soittaa sitten yllättäen ja tekee kiusallisia kysymyksiä.

  Tai sitten että tunnetaan muutakin kautta. Ai niin kun mitä muuta kautta? No tähän en voi/uskalla tarkemmin vastata mitään.

  Ja sitten se tärkein - vaikka paljon tapaa uusia kivoja ihmisiä, miksi pitäisi polttaa siltoja takanaan? Vaikka joku juttu on nyt näillä näkymin ohitse, niin aika usein ne vaan herää henkiin uudestaan esim. muutaman vuoden kuluttua. Tai jopa 20-vuoden kuluttua. Kunhan ei tee mitään sellaista, mistä toinen polttaa päreensä lopullisesti...

  Mutta nou-hätä, kyllä niitä juttuja tänne vielä tulee. Just a moment.

  VastaaPoista
 3. Tuo Lelo Ella on näemmä siis samanlainen kuin kaalimatodildo (http://www.kaalimato.com/catalog/KAALIMATO%20G4_p_11740.html), mutta tuon Lelo Ellan ulkonäkö on paljon kivempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Tosiaan G-pisteen "kiusaamiseen" nämä molemmat leikkikalut on aivan selvästi suunniteltu. Ja Lelo Ella on paljon "futuristisempi" (?) tai siis jollain tavalla Design-tyylisesti paljon upeamman näköinen kuin Kaalimadon vastaava. Mutta jos on uusi kumppani, ja jos ei etukäteen tiedä kumpi toimii paremmin, niin itse kokeilisin ne molemmat. Tuossa kaalimadossakin on kuitenkin jotain sellaista muotoilua, että vaikka se nyt ei silmää niin ehkä miellytäkään, niin ehdottoman toimiva se sekin saattaa silti olla. Kiitos vinkistäsi! nimim. "Reraou" ;-)

   Poista