tiistai 23. lokakuuta 2012

Luovaa taukoa

Tällä hetkellä on ollut luovaa taukoa tämän blogin pitämisessä.

Viimeisin salarakas ei halunnut itsestään mitään mainintoja tänne, ja hän säikähti kun minusta tehtiin omaan ammattiini liittyen juttua paikallislehteen - hän olisi halunnut sen julkaistavaksi vasta kunnallisvaalien jälkeen (hän on itse näissä vaaleissa ehdokas), totesin tietysti että höpsö - eihän kukaan tiedä meidän olleen yhdessä yhtään sen enempää mitä nyt joudutaan olemaan ihan muissa merkeissä tekemisissä keskenämme ihan pakostakin. Onneksi meistä ei kumpikaan ole sen luokan julkkis, että 7-lehden paparazzi juoksisi taukoamatta jomman kumman perässä. Jolloin isossa kaupungissa voi käytännössä tehdä ihan mitä haluaa, eikä se ketään ulkopuolisia kiinnosta.

Paitsi että juuri tällä hetkellä itseäni ei haluta. Luovaa taukoa siis siinäkin suhteessa.

Tämä viimeisin salarakas tekee siis omaa vaalityötään melkein 24h/vrk, ja itsellänikin on ollut oikeassa siviilielämässäni kiireitä.

Lähes 20 vuotta eli puolet elämästäni olen pannut kuin kani. Yli 20-tuntisia taukoja seksissä ei ole kovin montaa tainnut olla. Ja mitäs siitä sitten, kivaa on ollut. Mutta nyt on varmaankin ensimmäinen pidempi tauko. Ei mitään seksiä yli viikkoon. Tänä aikana olen ollut 5 päivää reissussa ulkomaillakin. Ja mikä yllättävintä - tähän jo tottuu.

Mutta on muuten melko yllättävä kokemus! En olisi osannut kuvitella itsestäni tällaista. Siis että pärjäisin päivä tolkulla (tai jopa viikko tolkulla) ilman seksiä, ja ihan siis totun tällaiseen. Nyt sitä tietysti osaa tämän jälkeen arvostaa ja antaa suoda toisillekin ihmisille mahdollisuuden olla ilman, jos itse niin haluavat. Aiemmin en ole sellaista voinut käsittää.

Mutta eiköhän tämä oma biorytmini jossain vaiheessa taas vaihdu. Siihen asti seurailen ehkä sivusta käsin, mitä muille blogin pitäjille kuuluu noissa oikean laidan linkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti