tiistai 13. marraskuuta 2012

G-piste kyselyn tuloksia

Tuolla poliitikkopäivityksessäni tein tällaisen kyselyn:

Eli autetaanpa vähän alkuun... Jos halutaan etsiä vastausta kysymykseen, että kuinka suurelta osalta naisia se G-piste ehkä sittenkin joko puuttuu tai ei toimi, niin ensin kai pitäisi kysyä että

a) oma ikä?
b) montako vuotta siitä ajasta harrastanut seksiä?
c) montako eri kumppania tyyliin paljon vai vähän (yli vai alle 20)?
d) montako orgasmia yleensä yhden yhdynnän aikana? (vaihtoehdot yleisimmin 0, 1 tai useita)
e) onko itse löytänyt G-pisteen tai haluaisiko löytää?


Tähän mennessä 9 vastausta ja vastaajaa, joiden kanssa keskustelu jatkunut enempi-vähempi sähköpostin puolella. Mitään muuta erikoista kuin muutamia sähköpostien vaihtoja ei tällä hetkellä blogin pitäjällä ole ollutkaan. Eli jostain syystä hiljaiseloa, näinkin asian voisi kai tiivistää.

Mutta G-pisteen tiimoilta olen itse saanut paljon uutta ajateltavaa. Eli mitä merkitystä sillä loppujen lopuksi on? Ja entä esim. tyttöjen välisessä rakkaudessa? Jos tuntuu aivan upealta muutenkin, niin tarvitseeko ja kannattaako G-pisteen löytämiseen käyttää aikaa, jos se ei tahdo löytyä? Ja jos on pirun kivaaa muutenkin? Niinpä. En osaa sanoa. Mutta ihan hyviä pohdintoja mielestäni tämän blogin lukijoilla. Aika moni, joka ei ole sitä löytänyt, haluaisi kuitenkin löytää.

Kaikki tähän mennessä tähän kyselyyn vastanneet vastasivat kohdassa C, että kumppaneiden määrä on alle 20 kpl ja kohdassa D, että siihen yhteen se aina jää. Eli tällä kertaa tässä kohdin näin yhtenevät vastaukset.

Uskoisin, että lähiaikoina blogi tulee taas jossain vaiheessa päivittymään uudella upealla tuttavuudella, mutta en nyt tässä vaiheessa voi kertoa siitä sen enempää. Toivon tai toivotaan kuitenkin, ettei olisi kameran käytölle esteitä.

Tähän liittyy osittain myös se, että en nyt ala täällä tuon kyselyn tuloksia käymään tämän yksityiskohtaisemmin läpi. Alitajuntani sanoo, että se ei nyt vaan oikein sopi tähän tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti