tiistai 15. tammikuuta 2013

Kohdanto-ongelmia

Eräs naisystäväni, joka ei siedä kameraa, mutta joka on aivan upea ja hyvä "noin muuten" haluiaisi taas tavata. Houkutusta olisi ollut, mutta nyt kieltäydyin. Syystä jonka hänelle jo moneen kertaan kerroinkin, että minusta riskit on nyt aivan liian suuret, kun jotenkin kaikista lupauksista huolimatta kaikki jutut on ainakin jossain laajuudessa hetken päästä tiedossa myös hänen bestiksellään, eli hän ei millään pysty pitämään suutaan supussa, ei ainakaan parin kaljan jälkeen. Ja se ei nyt vaan toimi se sellainen, eli se siitä alun perin luvatusta 100%:n luottamuksesta...

Sen sijaan itse olen yrittänyt lähestyä yhtä toista ja toistaiseksi vielä uutta tuttavuutta. Mutta jostain kumman syystä en ole edistynyt yhtään.

Elämä näyttäisi olevan koko ajan pientä kohdanto-ongelmaa. Samaan aikaan kun joku haluaisi lähestyä minua, minä haluaisin jotain toista ja kellekään ei sovi mikään. Kotonakin podetaan puolukkaviikkoja, joten ei edes kotiseksiä juuri tällä hetkellä.

No tässä tapauksessa täytyy varmaan kohta tehdä omat johtopäätökset. Eli alkaa etsiä jotain muuta. Jumittuminen tähän nykytilanteeseen ei nähtävästi johtaisi mihinkään, ei vaikka jatkaisi yritystä vielä vappuun saakka. Joten se siitä pepusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti