sunnuntai 26. elokuuta 2012

Merde 24v

Otan nyt kirjoittamisessani tällaisen pohdiskelevan lähestymistavan tällä kertaa.

Viikko sitten kirjoittaessani tuntui, ettei tämä blogi päivity ikinä. Ja sitten kun jotain tapahtuu, tapahtuukin heti lisää. Olen huomannut tämän ilmiön joskus ennenkin, se menee siis niin, että jos ei käy flaksi, niin ei käy. Ja sitä jatkuu päivästä toiseen. Ja sitten kun taas on vientiä, sitten on joka puolella vähän sama juttu. Onko meissä ihmisissä jokin aisti tai ilme tai käytös, joka paljastaa toisillekin jotka haluavat seksiä, että nyt tuo tyyppi on sellainen joka harrastaa seksiä, haluanpa minäkin...  Tai sitten tämä on kaikki silkkaa sattumaa?

Ehkä sattumaa tai hyvää tuuria on ollut sekin, että oli useita erittäin hyviä ja onnistuneita seksikokemuksia useita melkein peräkkäin (nimimerkit Noora, Virpi ja Sanna). Tai ainakin minun skaalassa seksi oli todella upeaa, ja olettaisin että vastapuoli on kokenut suunnilleen samoin.

Mutta nyt tulin paluu maanpinnalle, eli eilen Merden kanssa ei ollut itseltäni mikään nappisuoritus. Joskus asiat eivät vaan suju ihan silleen mitä haluaisi. Ne ekat kerrat ovat aina alttiita epäonnistumaan joko kokonaan tai osittain, ja nimenomaan juuri sillä kertaa ei saisi mokata. Nimittäin jos eka kerralla ei suju, tokaa kertaa ei tule koskaan. Nykypäivän naiset ovat useinkin aika äkkijyrkkiä tässä kohtaa. Mutta ehkä ihan tällaista vahinkoa ei kuitenkaan tapahtunut, tai nyt kun on Merden kanssa vaihdeltu viestejä, hän kuitenkin kertoi olevansa ihan tyytyväinen. Sain jopa kehujakin. Ja silti tiedän, että olisin pystynyt paljon parempaankin...

Olen myös pohtinut, miksi ihmisen pitää koko ajan jännittää. Siis ihan kehdosta hautaan. Merdekin jännitti aivan hirveästi. Hiukan olen toki itsekin aina jännittynyt, kun tapaa aivan ekaa kertaa jonkun uuden tuttavuuden, ja ekaan tapaamiseen saattaa hyvinkin liittyä seksiä. Siis jos kemiat kohtaavat ja niin edespäin. Nytkin kun me sovittiin Merden kanssa tapaaminen "hieman sivummalle", eli eräälle pk-seudun juna-asemalle, niin alkaahan siinä pakostakin sydän lyödä nopeammin, kun katsoo aseman kelloista minuuttiviisarin kiertyvän ne pari viimeisintä kierrosta. Ja sitten kun kohdataan, kaikki onkin ihan hyvin, ja tavallaan tuntee jännittäneensä ihan turhaan. Samalla tavalla monet jännittävät ekaa päivää lastentarhassa. Siis sitä kun se eka päivä lähestyy. Ja sitten kun sinne menee, ei siellä ole mitään pelättävää. Sama juttu ekan koulupäivän suhteen. Sekin jännittää monia sitten jännitetään koulussa että tuleeko vaikeita kokeita, tuleeko huonoja arvosanoja, ja kun koulut on ohi, jännitetään saako oman alan hommia ja minne pääsee töihin ja miten selviää noin muutenkin. Kai sitä sitten vanhainkodissakin vielä kiikkustoolissan jännittää, että onko iltapalaksi marjapuuroa vai luumukiisseliä? En tiedä, vanhainkotiin on onneksi vielä pitkä matka. Mutta yhtä kaikki - jännitys näyttää vaivaavan meitä kaikkia kehdosta hautaan. Ja useimmiten ihan turhaan. Ja mikä pahinta, jos jännittää liikaa, se saattaa myös estää hyvät seksikokemukset. Joko ei uskalla lähteä tilaisuuksiin mukaan, eli on liian ujo ja arka, tai sitten kun seksileikit ovat jo käynnissä, liika jännittäminen voi pilata nautinnon...

No, ei tämä nyt oikeasti tähän liity, mutta tuli vaan mieleen... Tai aasinsiltana siis se, että Merdeä jännitti tapaamisemme alussa aivan hirveästi, ja itse puolestani olin viikko sitten aivan lukossa. Tapasin siis silloin Sannan, ja aiemmin vaihdettujen valokuvien perusteella tiesin, että erittäin kaunis nainen olisi tulossa. Yllätyin kuitenkin, että hän olisi niin kaunis, ja suihkun märät ja vähän pörröiset hiukset vielä lisäsivät Sannan seksikkyyttä... Siinähän meinasi käydä niin, että seksiä ei oltaisi harrastettu ollenkaan. Sanna ei uskaltanut tehdä mitään aloitetta siihen suuntaan, enkä minäkään. Liekö tämä kovinkin yleinen ongelma ns. "erittäin kauniiden naisten" keskuudessa, että miehet eivät uskalla lähestyä? Tai ainakin itse myönnän, että itsetunto ja oman riittämättömyyden tunne voi joutua näissä kohtaaimisissa aika koville.


Ja palataan sitten tähän viikonloppuun...

Itse tein eilen eli lauantaina pitkän työpäivän. Tekemättömiä töitä oli vaan kertynyt ihan pirusti. Aloitin aamulla klo 8 ja lopetin illalla klo 11 eli siinä tuli yhteensä sellaiset 15 tuntia töitä. Toki siinä iltapäivällä muutama tunti kului Merden kanssa, eli oli tosi kiva breikki...;) Enempää ei olisikaan jaksanut töitä yhteen menoon. Mutta ehkä ei olisi pitänyt harrastaa myöskään seksiä. Tai ei ainakaan ottaa sitä kuuluisaa "ekaa kertaa" jonkun uuden tuttavuuden kanssa. Joku ns. "vanha tuttavuus" ymmärtäisi ihan hyvin, että ei aina kaikki suju ihan putkeen, mutta eka kerta jonkun uuden kanssa on siinä mielessä kohtalokkaampi, että siitä se uusi tuttavuus vetää luonnollisestikin aina omat johtopäätöksensä.

Alku sujui Merden kanssa ihan hyvin. Jos en mitään muuta, niin osaan omasta mielestäni sentään esileikit aika hyvin. Kuulostelen, että mikä tuntuu hyvältä ja tunnustelen, että miten naisella "paikat antavat myöden". Ja yleensä löydän joitakin herkkiä pisteitäkin, joskin nyt en löytänyt vielä ekalla kerralla sitä kuuluisaa G-pistettä. Yritin kyllä. Tunnustelu ja kuulostelu on etenkin peppuleikeissä tosi tärkeää, Ja siksi en käytä aloittelijoiden kanssa seksileluja. Ei niiden kanssa tunne mitään, ja muutenkin luotan enempi omiin sormiini. Ja kun omat sormet vaeltavat paikasta toiseen, siinä samalla kielityöskentely on melkeinpä itsenäistä, eli nainen voi kokea nautintoa parhaimmillaan 3 eri suunnasta, eli molemmat kädet ja kielenkärki voivat yhdessä antaa aika hyviä hermoärsytyksiä. Se on ollut aika monellekin ihan uusi kokemus.

Tästä leikin alkuvaiheesta selvisin kait aika hyvin (ainakin Merde kehui jälkeenpäin;)

Mutta sitten tapahtui sen jälkeen jotain aivan hirveää... Hukkasin seisokkini ihan kokonaan;-(

Ainakin hetkeksi...

 Ja vieläpä sen verran pitkäksi hetkeksi, että se tuntui itsestäni todella kiusalliselta. Ja pahin mikä tähän liittyy on se, että nainen voi ymmärtää väärin ja kuvitella, että se johtuisi jotenkin hänestä. Vaikka ei johtuisikaan.

Hitto. Olenkohan tulossa vanhaksi?

Tällaista en muista ikinä enkä koskaan ennen tapahtuneen. Pitääköhän ostaa netin kautta Viagraa tai jotain? Eipä sitten ainakaan jatkossa tulisi enää toista kertaa vastaavaa tilannetta. No, nyt ymmärrän erektio-ongelmista kärsiviä oikein hyvin, ja sitä kait se pitkä työpäivä ja työhön liittyvä stressi ja dead-linet omalta osaltaan myös aiheuttavat. Eli kun aivot ovat työstä uupuneet ja ihan sekaisin, niin ei se seksikään sitten enää suju... Eli kunnon loppu jäänäytös jää silloin puuttumaan, jos ei vaan seiso. Ilman seisokkia mies ei pysty tekemään yhtään mitään. Vaikka olisin ehkä osannutkin yhtä jos toista... Siis ihan niin kuin kielenkärjellään voi piirtää aakkoset naisen klitalle, samoin lantiollaan voi piirtää samat kirjaimet naimisen käydessä. Nainen yleensä pitää yllättävistä ja erilaisista liikeradoista, joihin ei pysty lainkaan varautumaan etukäteen. Tylsintä on se, että jos jää naimaan samaan sisään-ulos liikkeeseen täsmälleen samaa rataa aivan kuin istuisi Linnanmäen Space-shot laitteessa.

No, jotenkin kuitenkin selvisin, ja lopulta se seisokki sentään löytyi, ja saatiin hommat käyntiin,
kuten ehkä tästä videostakin ehkä voi nähdä ja kuulla? Kirkas kattovalo tosin hiukan häiritsi valokuvaamista...Mutta mikään nappisuoritus tämä ei tällä kertaa ollut. Pitää kai sitten vähentää työntekoa, jotta jää enempi voimia ja aikaa "harrastuksille". Varsinkin jos parisuhteessa oleva naishenkilö haluaa joskus vähän "vaihtelua", niin oletusarvona on jo lähtökohtaisesti se, että seksin pitää olla laatutasoltaan todella hyvää. Naimisissa olevat kuitenkin harvoin haluavat mitään raporttia näille sivuille, joten eipä heistä nyt sitten tämän enempää.

Mutta toivotaan, että Veitikka pääsisi vielä uudestaan samaan pimpsaan ja peppuun, ja seuraavan kerran sen verran kovempana, jotta voisi näyttää mihin sitä oikeasti pystyy, jos Veitikka on ns. "työkunnossa", eikä puoliksi lerppu.
 

6 kommenttia:

 1. Hyvä kun nuo kuvat "naisistasi" eivät edes ole sinun ottamia, Googlen kuvahaku käräytti sinut hetkessä. :D

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä on ihan hyvä noin, eli voidaan ihan hyvin "sopia" niin, että mikään kuva ja mikään video tässä blogissa ei ole minun itse ottama. Ja aina jos joku jostain asiasta tai kertomuksesta jotain kysyy, niin kannattaa vastata kysyjälle aina niin, että ne jutut on jostain muualta internetistä kopioitu.

  Ja oikeasti mitään videoita ja kuvia ei pitäisi ottaa ollenkaan, eli liikutaan ehkä jossain määrin vaarallisilla vesillä, jos kuvissa joskus molemmatkin osapuolet ovat naimisissa kumpikin omalla tahollaan.

  Minusta kuvat ja videot ovat kuitenkin olleet "hyvä piriste", koska pelkät tekstit ovat sellaisenaan aika tylsiä. Mutta pelkässä tekstissä olisi toki se etu, että kaikki tekstimuotoiset kertomukset olisi jälkikäteen tarvittaessa helppo selittää internetistä kopioiduksi tai pelkästään oman mielikuvituksen tuotteiksi.

  Pitää myös muistaa, että kaikki kuvat ja videot mitä tässä blogissa on, ovat vain ja ainoastaan molempien osapuolten suostumuksella (ja jos jomman kumman suostumus lakkaa olemasta, sitten kuva tai video tai koko teksti katoaa kokonaan). Samoin kuvat ja videot on aina rajattu niin, että niistä ei ketään tunnista, ja esim. tatuointeja yms. ei näissä kuvissa näy. Yleisissä teemoissa olevat "kuvituskuvat" on toki jostain internetistä kopioitu, eli anonyymin kirjoittajan väite on ihan totta, ja minulle se sopii oikein hyvin niin.

  Mutta eipä tässä sitten muuta kuin lukemisen iloa, toivottavasti blogini päivittyy taas ensi perjantaina...;-)

  T: Veikeä Veitikka

  VastaaPoista
 3. Sun kannattaisi kyllä investoida kunnon HD-kameraan, jotta kuvanlaatu olisi parempi. Ei ne enää maltaita maksa nykypäivänä. Samoin hyvät hämäräkuvausominaisuudet must-juttu. Erillistä mikrofoniakin voisi harkita, jotta ihanat huokaukset ym. aktin äänet tallentuisivat paremmin. Itse olisin ollut halukas kuvaamana kaikkia partnereitani, mutta vain yksi on tähän mennessä antanut siihen luvan. :( Enkä siis edes levittele videoita missään, ihan vaan omaan arkistoon kuvaisin.

  VastaaPoista
 4. Jatkan vielä toisesta aiheesta eli erektio-ongelmista. Kuinkas vanha olitkaan? Itselläni ko. ongelmat alkoivat jo reilusti alle nelikymppisenä ja kieltämättä aika hankala juttu. Vaikka olisi miten taitava antamaan kieli- ja sormihoitoa, niin nykyään naiset vaativat kovaa munaa ja kunnon panoa. Vaikka nauttivathan ne lesbotkin, vaikka munaa ei ole käytössä ollenkaan.

  Nykyään joudunkin olemaan tosi tarkkana kumppaneiden suhteen ja tutustumaan ensin kunnolla, ettei homma kaadu muutamaan seisokin puutteeseen tai puolikovaan erektioon. En mä ainakaan tykkää, että nainen alkaa dissaamaan miehisyyttäni. Alkaa loputkin halut katoamaan. :( Mutta kiva kuulla, että tuollaisilla kaltaisillasi kovillakin panomiehillä voi olla vastaavia ongelmia. Lohduttaa ainakin vähän. :) P.S: Itse hain varmuuden vuoksi apteekista Cialista ja Viagraa, koska kyllähän sen ekan kerrankin pitää olla jokseenkin onnistunut, ettei nainen heivaa heti kättelyssä.

  VastaaPoista
 5. Moi,
  Kiitos molemmista kommenteista. Nämä täällä olevat kuvat/videot on kuvattu vanhalla Canonin IXUS:lla, jossa varmaan ainut hyvä ominaisuus on sen kameran pieni koko. Mahtuu paidan taskuun. Ja tällaiseen blogiin hieman suhruiset kuvat ja surkea äänenlaatu on itse asiassa ihan hyvä ominaisuus. Ei sitten ihan heti kaikki tunnista. Omaan käyttöön (tai tietyn rajatun piirin käyttöön) filmeissä ja kuvissa tosiaan voisi olla parempikin laatu. Valokuvaus on ihan kivaa myöskin, täytyyhän sitä olla jotain "julkisiakin harrastuksia".

  Ja ikää on nyt mittarissa 41v ja muutama kuukausi. Onhan sen jo pidemmän aikaa huomannut, ettei enää pysty läheskään sellaiseen mihin pystyi 15 vuotta sitten (samaan vuorokauteen saattoi silloin mahtua 3 uutta seksikumppania - tosin tällainen ihme flaksipäivä on sattunut vain kerran), mutta nyt ei pystyisi enää kuin yhteen. Tai ainakin tähän mennessä olen pystynyt aina varmuudella yhteen kertaan. Nyt täytyy sanoa, että harmitti itseänikin niin vietävästi Merden kanssa niin, että olen myös jo ostanut 50 kpl purkillisen niitä sinisiä V-alkuisia vinoneliöitä. Jos kerran yhdellä tabletilla saa "turhat löysät" pois, niin antaa mennä vaan. En ole tosin vielä kokeillut, mutta kohta kokeilen, että oliko turha ostos.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista