perjantai 13. heinäkuuta 2012

Peppuseksistä eniten orgasmeja?

Löysin netistä ihan mielenkiintoisen amerikkalaistutkimuksen, joka jossain määrin vahvistaa sen, mitä olen itsekin havainnut, mutta lisäksi siinä oli sellaista tutkimusdataa, jota ainakaan itse en vielä tiennyt. Nyt tiedän. Tässä linkki:

http://www.marieclaire.com/sex-love/dating-blog/rise-in-anal-sex-statistics

Tutkimus oli tehty 2010, ja siinä oli havaittu huomattava nousu peppuseksiä kokeilleiden naisten lukumäärissä:

In 1992, a similar survey found that 16 percent of women aged 18-24 had tried it. Now the number is more like 40 percent. And in 1992, the highest percentage of women in any age group who admitted to anal sex was 33 percent. Now it's 46.

Erityisesti nuorten naisten eli 18-24v ikäryhmässä peppuseksiä kokeilleiden määrä oli kasvanut hurjasti. Kun luku vielä vajaa 20 vuotta aikaisemmin oli ollut 16%, nyt se oli jo 40%. Tällä vauhdilla - jos kasvu jatkuu samana - kohta vain aniharva nuorista naisista on sellainen, joka ei olisi peppuseksiä vielä kokeillut. Olen itsekin havainnut sellaista tendenssiä, mutta en olisi kuvitellut että vauhti on näin suuri. Tosin tämä tutkimus tehtiin Amerikoissa, ja me elämme Suomessa. Mitä nämä luvut olisi sitten meillä? En tiedä. Mutta veikkaan, että eivät välttämättä paljon poikkeaisi noista nyt saaduista vastauksista?

Entä nauttivatko naiset peppuseksistä? Vai suostuvatko he siihen vain miesten "painostuksesta"? Siis tällainen myytti kai elää yhä edelleenkin joissakin piireissä, että nainen vain "suostuu" siksi, että mies saisi nauttia. Ihan samanlainen myytti oli vielä 200 vuotta sitten "normaaliseksissäkin". Silloin naisen tehtävä oli saada ja synnyttää mahdollisimman monta jälkeläistä, ja naisen nauttiminen seksistä oli tabu, josta ei puhuttu, eikä naisen todellakaan oletettu tarvitsevan omaa nautintoa, tai edes olevan oikeutta sellaiseen. Seksuaalinen nautinto oli silloin vain miehiä varten. Nyt on sama tilanne peppuseksin suhteen? Historian havinaa lisää tässä linkissä:

http://klubi.kaalimato.com/fi/Kaikki+naisen+orgasmista_i_page_level3_yleis_1223288324992_14

Yllä olevassa linkissä mm. todetaan näin:

"Varsinkin naisen nautinto on ollut paheksuttua ja naisen halukkuutta on hoidettu 1800-luvulla hysteriana.....Naisen orgasmia pidettiin vähäpätöisenä asiana jos sitä ylipäänsä oli edes olemassa. Näin ajateltiin vielä 1900-luvun lopulla kunnes Freud esitti mielipiteensä asiasta..."

Nykypäivänä kukaan ei enää ajattele "normaaliseksistä"niin, että nainen antaa seksiä vain miestä miellyttääkseen, itse siitä nauttimatta ja  vain antamisen velvollisuudesta (tai jos näin tilanne jonkun osalta on, sitten asiat on pahasti pielessä, ja asioille pitää tehdä jotain). Mutta nyt tämä sama ajattelumalli on siirtynyt peppuseksiin?

Valitettavasti se ei kuitenkaan pidä paikkaansa muuta kuin ehkä silloin, jos mies ei lainkaan tiedä mitä tekee, ja miten pitäisi tehdä. Ja jos mies ei omaa lainkaan malttia eikä itsehillintää. Pornoleffoista mallia katsomalla ja näytellyn epätodellisuuden ottaminen kotiseksiin (peppuleikeissä) voi satuttaa naista pahastikin. Mutta muuten tutkimukset vahvistavat sen, että nainenkin nauttii peppuseksistä, tutkijoidenkin yllätykseksi jopa suurimmat orgasmiprosentit on saavutettu juurikin peppuseksin aikana (ks. ensimmäinen linkki):

 "Among women who had vaginal sex in their last encounter, the percentage who said they reached orgasm was 65. Among those who received oral sex, it was 81. But among those who had anal sex, it was 94. Anal sex outscored cunnilingus."

Eli vikakerralla 65% naisista oli ylipäätään saanut orgasmin. Niistä jotka harrastivat suuseksiä, orgasmin sai 81%. Mutta anaaliseksiä harrastaneista orgasmin oli saanut 94%. Peppuseksi tuotti jopa paremmin orgasmeja kuin pimpin nuoleminen.

Omasta mielestäni tässä kohtaa pitää ottaa huomioon muutama muukin asia. Kaikki naiset eivät saa ollenkaan orgasmia yhdynnän aikana. Kuitenkin peppuseksin aikana tähän ryhmään kuuluva nainen voi kuitenkin saada orgasmin (niin että miehen penis on sisällä, siis "kakkosessa"). Ja kun tuossa tutkimuksessa tuijotettiin pelkästään orgasmin määriä peppuseksiin liittyen, pitäisi ottaa huomioon myös niiden voimakkuus.

Nainen voi saada erilaisia orgasmeja, pieniä ja suuria. Pieniä orgasmeja ei kuitenkaan peppuseksin aikana tunneta, vaan silloin jos nainen saa - se orgasmi on lähes poikkeuksetta luokkaa "tajunnan räjäyttävä". Ja edelleen pitää muistaa sellainenkin, että ei se orgasmi kai yksin siitä peppuseksistä aiheudu, Vaan peppupano tai pepun hyväily on yksi osa kokonaisuustta, ja sen aikana jos nainen itse tai mies hyväilee naista etupuolelta, niin näiden kaikkien yhteisvaikutuksena tulee sitten se  huippu-orgasmi. Joka on aivan valtava! Ja tässä kohtaa lasken peppuseksiksi myös sen, että pepussa on esim. pelkkä sormi tai sauva, eli en rajaa asiaa niin ahtaalle, että pelkkä penis naisen pepussa olisi yhtä kuin peppuseksi.

Heh...;) ja lopuksi tuolla Amerikan tytön eli toimittaja Ms Kelly toteaa, että hänellä henk.koht. ei ole mitään kiinnostusta peppuseksiin, ja se varmaan sattuukin ihan hirveästi? Eikä ketään hänen tapaamistaa miehistäkään ole ollut peppuseksistä kiinnostunut. No niinpä tietysti. En minäkään omilla kasvoillani esittele itseäni baarissa niin, että "moi, käytsä täällä usein? Entä kiinnostaisiko sinua peppuseksi?" Ei saattaisi iskurepliikkinä oikein toimia.

Mutta monesti se asia tulee kuitenkin jossain vaiheessa myöhemmin puheeksi... Näin se maailma muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti