torstai 19. heinäkuuta 2012

Tutkijat selvittivät: Keneltä saa parasta seksiä?

Sattuipa mielenkiintoisia uutisointeja tälle päivää, pitääkin oikein kommentoida ajankohtaisia asioita tässä välillä. Eli nyt on sitten tämäkin asia tutkittu:

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/07/1187208/tutkijat-selvittivat-kenelta-saa-parasta-seksia

Koska noilla Maikkarin sivuilla on tapana päivittyä aika tiuhaan, kopioin tuon saman tähän alle, jos kävisi niin että jonain päivänä tuo yllä oleva linkki ei enää toimi. Kas tässä:

"Tutkijat selvittivät: Keneltä saa parasta seksiä?

Uusi tutkimus osoittaa, että hyvään seksiin ei tarvita pysyvää ihmissuhdetta. Seksi on parasta kaverin kanssa.

Kaikki eivät hae vakituista parisuhdetta. Monet harrastavatkin seksiä kaverin kanssa. Tutkijoiden mukaan seksiin perustuvassa kaveruussuhteessa saa parasta seksiä. Floridan yliopiston tutkijat ottivat selvää, että seksi kaverusten kesken on monipuolisinta ja mielenkiintoisinta.

Professori Peter Jonasonin tutkimusryhmä haastatteli 300 opiskelijaa, joilla oli seksuaalisia kokemuksia ja kysyi heiltä, kuinka usein he ovat harrastaneet erilaisia seksuaalisia aktiviteetteja, esimerkiksi suutelua tai itse yhdyntää.

Tutkijat saivat selville, että seksi panokaverin kanssa on antoisaa, sillä suhteessa on parisuhteen kaltaista läheisyyttä, mikä lisää kokeilunhalua. Nautintoa lisää myös tunne siitä, että on jonkun kanssa vain seksin takia. Tutkijoiden mukaan panokaverin kanssa seksiä harrastavat ovat myös muita kokeilunhaluisempia."

Ja totta! Näin se vaan menee, että vakkari fuckbuddy on myös parasta mitä itse tiedän. Siis varsinkin siinä tilanteessa, kun on sovittu ettei kummallakaan ole muita (mahdollisen oman parisuhde seksin lisäksi), jolloin myös kondomit uskaltaa jättää pois (ellei sitten oman vaimon/aviomiehen kautta tule pöpöjä - mutta eihän sellaista voi koskaan sattua?)

Toki parisuhteen alussa seksi on myös varsin antoisaa useamman kuukauden, joskus jopa vuoden parikin. Mutta sitten se aina vaan nuukahtaa, eli taso laskee ja kerrat harvenee. Ja ainakin itse nautin hyvästä seksistä, eli mieluummin seksiä kunnolla ja usein kuin heikkolaatuista ja harvakseltaan.

Miksi seksin sitten pitäisi olla hyvää? No on siinä ihan selvä ero tavanomaiseen verrattuna. Melkeinpä kehoittaisin ja yllyttäisin kokeilemaan, koska jos ei kokeile, ei voi tietää. Ja erityisen kivaa se on silloin, kun myös vastapuoli aidosti tykkää just samoista asioista kuin mistä itsekin pitää. Sellainen muuten koukuttaa kovasti. Ja tätä tilannetta ei missään nimessä kannata lähteä pilaamaan sillä, että ryhdyttäisiin parisuhteeseen, jsosa sitten jaettaisiin kaikki muutkin arjen ongelmat, jolloin se myös heijastuisi negatiivisesti siihen seksistä nauttimiseen. Varsinkin nainen reagoi usein voimakkaasti. Jos on jotain arkisia ongelmia, niin helposti käy niin, että seksi ei maita. Tai jos tulee oikein kova riita, sitten sovintoseksi voi olla tietysti ihan kivaa sekin.

Monet palstan lukijoista ovat kyselleet, että eikö mulla yhtään omatunto kolkuta, kun parisuhteessa olevana harrastan tämmöistä? Tässä yhteydessä lienee nyt sopiva hetki vastata tähänkin, että kolkuttaa se. Välillä kovastikin. Ja olen useita kertoja yrittänyt lopettaa tämän salaisen harrastukseni. En ole kuitenkaan koskaan siinä onnistunut. Eli olen addikti hyvään seksiin, jota valitettavasti kotona en saa. Ja sitten järkeilen asian myös niin, että tässä sitä taidot karttuu, ja kyllä se parisuhteen toinen osapuolikin on siitä vuosien saatossa päässyt nauttimaan. Tilanne alkoi kuitenkin ekan avioeroni aikoihin, ja vaikka sitten tuli toisen kerran naimisiin meno eteen, niin en minä tästä harrastuksestani vaan eroon ole päässyt. Jotenkin vaan yritän järkeillä tämän niin, että oman omatuntoni kanssa pärjäilen.

Ja samaan syssyyn vielä toinenkin uutisointi Iltalehden puolelta:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072015865018_uu.shtml

"Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) alkaa ajaa Suomeen seksin ostamisen täyskieltoa kesälomakauden jälkeen Ruotsin ja Norjan malliin, kirjoittaa Helsingin Sanomat.
Ministerin mukaan on mahdollista, että asiasta käynnistetään lakihanke nykyisellä hallituskaudella.
Henrikssonin mielestä nykyinen laki ruokkii ihmiskauppaa. Lain mukaan seksin ostaminen on kielletty vain parituksen ja ihmiskaupan uhreilta ja alle 18-vuotiailta.
Ministeri aikoo lehden mukaan järjestää syksyllä suuren seminaarin seksin ostokiellosta ja lakiuudistuksen tarpeesta. Hänen mukaansa sen jälkeen katsotaan, missä Suomessa mennään.
- Tätä asiaa ei ole kirjoitettu hallitusohjelmaan, joten mahdollisesta uudistuksesta pitää keskustella myös muiden hallituspuolueiden kanssa, hän sanoo Helsingin Sanomissa."

Siis sehän on valtavan hieno juttu, jos joku löytää vakkari fuckbuddyn, ja vieläpä sellaisen joka tykkää samoista erikoisuuksista mistä itsekin pitää. Mutta kun kaikki eivä löydä. Kaikki eivät ehkä ylipäätään omaa sellaista "viehätysvoimaa" tai "iskukykyä", että saisivat seksiä helposti. Eivät ehkä saa ollenkaan. Siinä tapauksessa on mielestäni ihan okei, että rahakin voi toimia motivaattorina. Yleensä kai miehet maksavat naiselle, mutta kyllä joskus on toisinpäinkin kai sattunut. Itse en ole rahaa tai rahan vastinetta saanut seksistä koskaan (en ainakaan muista), mutta muutamia kertoja olen kyllä maksanut. Ai miksi? No se toinen osapuoli on tarvinnut rahaa. Ja ehkäpä on niinkin, että rahan avulla varmistuu myös se, ettei tapahdu ihastumista siinä määrin, että tulisi siitä syystä soittoja perään. Niistä voisi olla parisuhteessa melkoisesti harmia.

Kaikki eivät myöskään myy seksiä päätoimisesti, itse asiassa useimmat taitaa Suomessakin olla harrastelijapohjalta liikkeellä, tai tilapäisen rahan puutoksen yllättäessä... Jolloin tekevät tätä muutaman kerran vuodessa, tai muutaman kerran elämässään.

Ja oikeasti joku on sanonut, että ilmaiseksi ei saa koskaan. Seksi maksaa parisuhteessakin, eli eron hetkellä sen sitten huomaa. Ehkäpä näinkin. Ja nimenomaan näin se meni mullakin se eka kerta, eli avioero (se ainut mikä minulla on ollut) tuli taloudellisesti aika kalliiksi tilanteessa, jossa avioehtoja ei ollut ja toisella oli varallisuutta toisen ollessa rutiköyhä. Nyt siitä viisastuneena asiat on toisinpäin, eli tällä kertaa meistä vaimo on se, joka on huomattavasti varakkaampi mitä minä. Eikä meillä avioehtoja ole nytkään. En silti kuitenkaan koe, että parisuhteessa saisin rahaa seksistä. Tai en ole ainakaan koskaan asiaa sillä tavalla ajatellut.

Muutenkin lakiehdotus on kummallinen. Eli jos joku 17-vuotias väittää olevansa jo 18v, niin periaatteessa pitäisi kysyä henkkarit, jos aikoo maksaa siitä jotain, jolloin maksaminen olisi lain mukaan kiellettyä, jos sitä 18v ikää ei kuitenkaan löydy? Ja jos asiat etenevät kuitenkin sitten sitä rataa, että petipuuhiin ryhdytään, niin sallittuahan se on kaikkien yli 16v kesken (olettaen jatkossa, että raha ei vaihda omistajaa). Jos vaihtaa, sitten sitä ikää vaaditaankin jo se 18v. Ja ilmeisesti seksin myyjän pitää olla juurikin se 18v täyttänyt, se ei haittaa mitään jos seksistä maksava on vaikka vaan 16v täyttänyt? Ihan kummallista, anteeksi vaan - ja hyvää kesää ministerille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti