perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kuningas alkoholi ja tupakka ja seksi

Tämän jutun ostikkona voisi olla myös jotain tyyliin "kokemuksia Victoria Milanista", sillä tutustuin Minnaan (nimi muutettu) juuri sitä kautta. Tapaaminen oli jo keväällä eli 3-4 kuukautta sitten, siinä vaiheessa kun lumet alkoivat jo vähän sulaa. Tästä tapaamisesta jäi itselleni aika onneton fiilis, Minna taisi kyllä saada tyydytyksensä tai ainakin vaikutti tyytyväiseltä. Emme ole lainkaan pitäneet yhteyttä tuon tapaamisen jälkeen.

Tämä juttu ei olisi varmaan koskaan päätynyt tänne, jos en olisi saanut eilen kimmoketta kertoa tästä, koska niin yleisiä nämä alkoholista johtuviin ongelmiin liittyvät tilanteet näyttävät olevan. Kummallisinta näissä jutuissa on se, että jos ihan selvästi viinan ja tupakan takia kärsii koko perhe, niin silti nainen jopa puolustelee tilannetta. Vaikka oikeasti pitäisi pyristellä sellaisesta suhteesta kokonaan eroon, tai olla menemättä sellaiseen, jos muitakin vaihtoehtoja vaan on. Se että viina ja joskus myös tupakointi haittaa myös seksin harrastamista, se kai on niistä haitoista niitä pienimpiä. Mutta siksipä juuri Minnakin oli päätynyt Victoria Milanin palstoille. Se tuli ihan alkurepliikeissä esiin, että kun Minna ilmoitti, että hän hakee nyt sitten seuraa muista miehistä, kun oma mies on jatkuvasti niin paljon kännissä, ettei se mihinkään pysty. Kysyin miksei Minna eroa, niin ei halua koska selvinpäin se mies on tosi ihana.

Minna oli Victoria Milanissa esillä omassa profiilissaan aika rohkeasti omalla kuvallaan niin että kyllä siitä omasta mielestäni hänen omat tutut olis aika hyvin tunnistaneet. Lisäksi Minna oli erittäin kaunis ja söpö nuori nainen. Silti oli ollut naimisissa jo liki 10 vuotta. Ensimmäinen lapsi oli syntynyt, kun minnä oli vielä alle 20v.

Epäilinkin aluksi, että ei se Victoria Milanissa oleva kuva taida olla nyt ihan se Minnan oma kuva (kuka kaunis nainen siellä nyt omalla kuvallaan ja vielä salaista seuraa hakemassa?) Kysyinkin, että onko se kuva jostain netistä poimittu, mutta sitten tuli sähköpostin liitteenä heti uusi kuva, jossa oli Minna ja samana päivänä ilmestyneen 7-päivää lehden sivut auki sen jutun kohdalta, josta oli juuri vartti sitten keskusteltu. Eli uskottava se oli, ja lähetin sitten paluupostissa omat kuvani Minnalle. Sen jälkeen ei kulunut kovin kauaa siihen, kun sovittiin tapaaminen Minnan kotiin, jossa hän oli sinä päivänä yksin. Tai ainakin piti olla.

Ajelin itä-Helsinkiin erään taloyhtiön pihaan, ja puistatelin päätäni, että hyvä etten asu siellä itse ja hyvä ettei omat lapseni asu siellä. Astuessani parkkipaikalla autosta ulos tunsin, että jotain rusahti kengän alla. Siirsin jalkaa ja katsoin, niin siellä oli huumeruisku asfaltissa. Siirsin sen nenäliinalla roskikseen, vaikka ei ehkä sekään ihan oikea paikka sille, ne pitäisi kerätä ihan erikseen lasipurkkiin ja palauttaa neulojen palautuspisteisiin.

Jatkoin sitten eteenpäin ajatellen, että tulinko oikeaan pihaan, ja tulinhan minä. Alaoven ovikoodi oli ainakin oikea. Menin hissillä vähän ylempään kerrokseen ja rimpautin ovikelloa. Minna tuli avaamaan, ja niin kuin minulla aina tapana on, halattiin heti siinä oven suussa ja samalla Minna veti minut sisään eteiseen ja sulki oven. Asunnossa leijui paksu tupakan savu ja jostain tuli myös vanhan viinan haju. Peremmältä olohuoneesta kuuluin jotain muminaa. Katsoin Minnaa silmiin kysyvästi. Siis häh ?????? Ja Minna vastasi, että hän on monta jo tuntia yrittänyt saada miestään Veskua (nimi muutettu) lähtemään, mutta ei se vaan mihinkään lähde. Vesku veti kaljaa olohuoneen sohvalla. Asunto oli vinksin vonksin ja joka puolella oli hirveä sekasotku. Ei ainakaan meillä kotona ole koskaan ollut niin sekaista.

Tilanne oli mielestäni hyvin outo.

Vesku oli kyllä ryypännyt niin, ettei tiennyt maailman menosta juuri mitään, mutta kyllä hän saapumiseni jollain tavalla tiedosti, ja yritti jotain tervehdyksen tapaista. Mutta en saanut sanoista selvää. Minna ohjasi minut keittiöön. Siellä oli kait syöty just aamupalaa tai jotain, ja tiskiä oli pöytä ja paikat täynnä. Minna ohjasi minut siihen keittiön pöydän viereen istumaan, ja meni itse suihkuun. Minun silmiini osui heti isokahvaiset keittiöveitset, jotka olivat sikin sokin keittiön pöydällä ja osa oli myös tiskipöydällä. Pistin ne kaikki astianpesukoneeseen pois näkyvistä ja luukun kiinni. Jotenkin alkoi ahdistaa se tilanne.

Siinä istuessani tuli aika nopeastikin mieleeni, että minä en tänne jää - ja hilpaisen nyt... Ja hiippailin eteiseen. Pistin kengät jalkaan ja takin päälle ja väänsin ovenkahvaa... Ja voi hitto!!! Ovi oli takalukossa ja avainta ei ollut sisäpuolella. Alkoi heti tuntua siltä, että nyt olen vähän niin kuin vankina asunnossa, vastoin omaa tahtoa.... Mutta eipä siinä sitten muu auttanut, joten hiippailin hiljaa ja muina miehinä takaisin keittiöön. Vesku poltti ketjussa tupakkaa, katsoi telkkaria (tai katsoi ainakin sinne päin) ja mumisi taas jotain. Pöydällä oli avonaisia ja puoliksi juotuja kaltatölkkejä niin paljon kuin siihen suinkin vain mahtui. Osa oli pudonnut lattiallekin. Äärimmäinen sekasotku koko kaksiossa. Huh-huh.

Jonkin ajan kuluttua Minna tuli suihkusta kylpytakki päällään, ja saatteli minut makuuhuoneeseen, jossa hän aloitti heti kiihkeä halauksen ja avasi housujeni etumusta niin, että pikku-veitikka putkahti heti ulos ja Minna otti sen saman tein suuhunsa. Ja olikin muuten aika hyvää suuseksiä! Sen muistan edelleenkin. Vähitelleen siirryttiin sängylle ja sinne mennessä Minna huusi Veskulle olkkariin, että nyt lähdet pihalle tai heitetään sut ulos. Ja Vesku suurella vaivalla nousikin, kuului askeleita, ja lopuksi oven kolahdus. Se huojensi hiukan, ja sitten jatkettiin Minnan kanssa eteenpäin, siinä vaiheessa olin jo hänen jalkovälissään, ja hän huokaili aika äänekkäästi ja pyysi, että tulisin hänen päälleen... Tulinkin.

Oma pikku-veitikkani upposi tosi hyvin liukastettuun pimpsaan ihan pohjaan saakka, josta jatkettiin rytmikkäästi hyvinkin ripeään tahtiin. Huomasin että Minna oli poikkeuksellisen äänekäs näissä hommissa. Eli takuulla naapuritkin tiesivät, että nyt tuntui hyvältä. Vaihdoimme asentoa doggy-styleen ja siinä kohtaa kuului makuuhuoneen oven läpi eteisestä nuoren tytön tai lapsen ääni, joka sanoin että "Hei äiti, mä meen nyt..." ja oven kolahduksesta päätellen meni ulos. Minä ihmettelin että mistäs se lapsi nyt sinne tupsahti, ja selvisi, että huoneisto ei ollutkaan kaksio, miltä se ensin näytti, vaan olkkarissa oli yksi ovi kiinni, ja sen takana vielä yksi huone lisää. Lapsi oli tullut sieltä.

Pienen keskeytyksen jälkeen jatkettiin taas takaa päin asennossa, ja Minnan ulvonta sen kuin kiihtyi. Välillä pysähdyttiin "vetämään henkeä" ja loikoiltiin sängyssä ihan vaan toistemme kainalossa. Ja taas kuului oven läpi eteisestä kolahdus. Ei se Vesku mennytkään ulos. Se oli mennyt WC:hen ja tuli nyt sieltä ulos ja askelista päätellen hoiperteli olohuoneen sohvalle takaisin. Hitto että säikähdin. Halusin että tämä leikki olisi nyt nopeasti ohi, ja jatkettiin sitten uudestaan takaapäin asennossa. Minna ei ääntään säästellyt, vaan voihki äänekkäästi, vaikka oma mies istui olohuoneessa. Itseäni hirvitti ja mieleen tuli ajatus, että jos tuo makuuhuoneen ovi tuosta nyt yht´äkkiä aukenee, ja sieltä tulee Vesku puukko kourassa, niin etukäteen jo mietin valmiiksi mitä teen, ja suunnittelin niin, että minä otan sitten meikkipöydän edessä olevan jakkaran. Huidotaan niillä sitten toisiamme, ja katsotaan kuinka käy...

Lopulta sain itsekin hommat päätökseen omalta osaltani, laitoin kondomin solmuun ja heitin sen meikkipöydän alla olevaan roskakoriin. Puin vaatteet päälleni. Minna pukeutui siinä samalla, joskin hyvin paljon hitaammin. Oli kuulemma ihan voimat poissa sellaisen seksin jälkeen. Oli kuulemma parasta mitä oli ikinä saanut. Jotkut naiset sanovat näin, en tiedä oliko totta. Vastavuoroisesti kehuin minäkin Minnan takapuolta. Sanoin että se on niin kaunis, että siitä pitäisi ottaa ihan valokuva, kun sattui olemaan kamerakin mukana. Minna sanoi, että "no ota sitten" ja meni kontalleen ja käänsi päätänsä pois päin niin, että se ei näy kameralle. Hän jopa poseerasikin ja venytti vähän pikkareitaan sivuun niin, että jalkovälistäkin näkyi kieltämättä tosi kauniit näkymät...

Huh-huh...Meni siinä kyllä hyvän näköinen pimpsa ihan hukkaan, kun juopon miehen kanssa asui. Vaikka se Vesku sitten olisikin selvin päin niin ihana että... Mutta kun se juo ja polttaa tupakkaa, niin että ei seksihomista ollut tullut enää moneen vuoteen mitään. Sen uskon kyllä, olen itsekin joskus polttanut. Ja tiedän, että jos ottaa muutaman paukun liikaa, niin ei pysty vaikka haluaisikin. Tai pystyy, mutta puolijäykällä veitikalla ja viinanhuuruisena se homma on ihan onnetonta säheltämistä.

Otin kuitenkin kuvan Minnan pyllystä siinä vaiheessa kun oli ne pikkarit hiukan sivussa, mutta en käyttänyt salamaa ja taisi kohdistuskin olla pielessä, eli vähän suhruinen kuvasta tuli. Harmi sinänsä, sillä kauniista naisesta pienellä kiinteällä pepulla olisi toki voinut ottaa paljon komeampiakin kuvia. Ja ympäristönä olisi voinut olla joku muu kuin sekasotkuinen kerrostaloasunto.

Lopulta kun sain puettua päälleni, "sain luvan" lähteä, eli siihen asti olin kuin vankina asunnolla. Kyllä tuntui hienolta kun pääsi asunnosta pois ja raikkaaseen kevätilmaan, melkein puolijuoksua nopeasti kävellen menin autolleni ja turvavyötä kiinni laittamatta kaasuttelin parkkipaikalta heti pois. Turvavyön laitoin kiinni vasta ensimmäisissa liikennevaloissa.

En ymmärrä vieläkään mitä Minna tuossa miehessä näkee, mutta ilmeisesti vakka on kantensa valinnut, ja kummatkin taitaa juopotella sen verran, etteivät kumpikaan töissä käy. Ja jotenkin tuli sellainen vaikutelma että lapsi ja Vesku molemmat vähän pelkäsivät Minnaa. Hän oli koko ajan kovaääninen käskyttäjä, ja muut olivat hiljaa.

Tähän juttuun ja kuvaan en ole Minnan lupaa kysynyt (en nyt ala sinne enää soittelemaan). Jos nyt sitten joku joka itse itsensä jutusta tunnistaa pyytää että poistan tämän, niin toki poistan. Ulkopuoliset ei tästä jutusta ketään tunnista. Muutin nimiä ja tapahtumapaikkoja hivenen. Alla Minna sängyllään siinä vaiheessa, kun hän pukeutui, ja kehuin hänen kaunista peppua ja otettiin siitä sitten yksi valokuva samalla.


Edit 20.07.2012 klo 14:45:
Kävin just kurkkaamassa Victoria Milanissa. Minnan profiili on edelleen aktiivisena siellä.
4 kommenttia:

 1. Auts. Ei todellakaan hyvä... Ja mitä toi tyttö muistaa sit lapsuudesta? Isä koomassa ja äiti nussimassa kaikkien ollessaan kotona jotain vierasta...
  Käy sääliksi tyttöparkaa... :(

  VastaaPoista
 2. JEP. Älä muuta sano. Onhan tuo sama "käy sääliksi sitä lasta" pyörinyt itsellänikin mielessä monta kertaa. Myös oikeassa päivätyössäni törmään joskus aina samantapaisiin tilanteisiin, jolloin niistä ollaan tietysti aina yhteydessä kaupungin sosiaalivirastoon. Nyt en kuitenkaan voi tässä tapauksessa näin tehdä. Ensinnäkin siinä voisi paljastua tämä salainen harrastus samalla (Minna vaikka piruuttaan kertoisi jotain siitä itse, jos arvaa mitä että minä olen aiheuttanut hänelle "hankaluuksia"). Sitten toisekseen mulla ei ole mitään varmistettuja taustatietoja. Enhän mä edes tiedä oliko se mies oikeasti Minnan oma ukko, vai joku satunnainen kadunmies siellä asunnolla. Hyvin outo, epämiellyttävä ja kummallinen juttu joka tapauksessa. Ja jotenkin jäi sellainen fiilis, että lähipiiri pelkäsi sitä Minnaa. Kerran oli sellainenkin tapaus, että yksi vartti-hullu kantoi kadulta katukiviä asuntoonsa ja sahaili niitä siellä jollain laikalla tai smirgelillä aikansa kuluksi poikki. No siitähän tuli ihan saatanallinen meteli, palaneen hajua porraskäytävään, tulipalovaaraa yms kun kipinät lenteli mihin sattui. Mutta kaveria oli kuitenkin pirun vaikea häätää sieltä asunnosta. Syystä että kukaan naapuri ei ikinä valittanut, eikä ollut kuullut mitään, eikä ollut nähnyt mitään, vaan kaikki pelkäsi sitä äijää aivan kuollakseen.

  VastaaPoista
 3. Tuskin "Minnaa" tuo kuva tällä saitilla haittaa, kun videokin löytyy:
  http://xhamster.com/movies/967828/amateur_suck_n_fuck.html

  VastaaPoista
 4. http://fotosdesexorobadas.blogspot.com/2010_12_01_archive.html
  Sielläkin "Minna" on... hohhoh

  VastaaPoista