tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kari Heusalan ohjeet peppuseksiin

Väliaikatietoja vapun tienoilta:

Uusia päivityksiä vielä hetki odotellessa vastaan joidenkin lukijoiden kysymyksiin peppuseksistä Kari Heusalan ohjeilla, ja JEP - kyllä näillä pitäisi pärjätä, linkin alla lainaus Maikkarin nettisivuilta, jonne linkki tässä:

http://blogit.mtv3.fi/aikuisennaisenpaivakirja/2006/08/24/anaaliseksikin-on-rakastelua/

Kirjoista löytyy anaaliseksillekin ohjeita, tärkeintä on muistaa olla varovainen. Peräsuoleen ei saa työntää mitään terävää tai muuta, joka vahingoittaa suolen seinämiä, joka on herkempi kuin esim. emättimen seinämä. Puhtaus on puoliruokaa, sanotaan. Niin myös tässä tapauksessa. Ja koska bakteerikanta on erilainen peräsuolessa kuin emättimessä, ei kieltä, sormia, penistä tai dildoa tulisi laittaa suolesta suoraan emättimeen. Kondomi on paikallaan, varsinkin jos penis halutaan laittaa vielä emättimeen, eikä haluta käydä pesulla välillä. Esim. Kari Heusalan kirjassa Naisen seksuaalisuus annetaan hyvä ohje peppuseksin harrastamiseen. Siteeraan siitä muutaman rivin.

”Anaaliseksi on hyvä aloittaa peräaukon stimuloinnilla ennen varsinaista yhdyntää. Näin nainen tottuu ajatukseen, että peräaukko on nautinnon ja stimulaation kohde. Peräaukkoon suoritettu suuseksi tuottaa saajalleen usein erittäin miellyttäviä kokemuksia. Puhtaalle peräaukolle annettu suuseksi ei eroa suorittajan kannalta laisinkaan muustakaan suuseksistä.

Mies lipoo kielellään naisen peräaukon ympäristöä pyörivin liikkein. Kieli liikkuu aluetta pitkin aivan kevyesti ja kiertää koko peräaukon ympärystän, koskematta kuitenkaan itse anukseen. Kieli siirtyy hiljalleen lähemmäksi itse peräaukkoa ja koskettaakin välillä tuota herkkää kohtaa. Tämän jälkeen mies lipoo itse peräaukon suuta. Lipomisen voimakkuuden tasoa vaihdellaan kevyestä voimakkaaseen. Mies voi ottaa käsin kiinni naisen pakaroista ja venyttää pakaroita hiukan erilleen toisistaan. Tällöin peräaukon suu avautuu. Nyt kielellä voidaan hyväillä peräaukon sisäpintaa ja painaa kieli jopa sisälle asti.

Suuseksin jälkeen mies siirtyy käyttämään sormea. Peräaukko ja sormi voidaan voidella liukuvoiteella. Hyvin liukastettu sormi asetetaan peräaukon suulle ja työnnetään hitaasti sisälle. Sormi kannattaa laittaa peräaukon sisään vain muutama sentti kerrallaan ja antaa naisen totutella sormeen. Kun sormi on vihdoinkin saatu sisälle peräsuoleen, voidaan sormea joko pyörittää ympäri suolen seinämiä tai liikuttaa edestakaisin. Yhden sormen jälkeen mies voi kokeilla laittaa peräaukkoon kaksi sormea.

Varsinaiseen anaaliyhdyntään ryhdyttäessä penis laitetaan peräsuoleen aivan vastaavalla tavalla kuin sormikin. Hyvin liukastettu terska painetaan hiljalleen suolen sisään ja odotellaan, että nainen saa lihaksensa rentoutumaan. Kaikki naiset eivät välttämättä saa orgasmia anaaliyhdynnässä, joten sukupuolielinten samanaikainen stimulointi on suositeltavaa. Tällöin orgasmin voimakkuus voi olla jotain ennen kokematonta.” Tässä siis lyhennetty ohje Kari Heusalan ohjeesta. Kannattaa hankkia kirja, jos haluaa lukea tarkemmin koko tekstin.

1 kommentti:

  1. Erittäin hyvä teksti! Itsekkin olen asiaan tutustunut tarkemmin koska kyseinen aihe pelottaa minua hiukan.. Löysin myös toisen hyvän artikkelin, jonka suosittelen muidenkin minun tilanteessa olevien lukaista läpi --> https://www.pinky.fi/uutiset-artikkelit/aloittelijan-opas-anaaliseksiin/

    VastaaPoista