maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huhut kuolemastani vahvasti liioiteltuja :-)

Samuel Langhorne Clemens (alias Mark Twain) tiivisti yli 100 vuotta sitten asian hyvin sanomalla että "The Rumors of My Death Have Been Greatly Exaggerated", eli että huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.

Itse myös havahduin itse asiassa jo muutamia päiviä ennen aprillipäivää havaitsemaan, että jotenkin kummallisen paljon tulee nyt viestiä, että onko tämä blogi nyt totta vai fantasiaa, ja luulin ensin, että on silkkaa sattumaa että useat blogin lukijat pohtivat samoja asioita samaan aikaan.

Nyt vasta äsken huomasin, että muualla netissä tämän blogi olikin julistettu olevan feikki. Itse asiassa tämä kyllä sopiikin tänään pidettävän aprillipäivän teemaan oikein hyvin. En kuitenkaan ota mitään vastuuta, jos joku tässä blogissa kerrottu niksi ei toimikaan :-D Ja oikeassakin elämässä, se mikä toimii yhden kanssa, ei toimikaan automaattisesti toisen kanssa.

Tai todetaan nyt vielä sekin varmaan hyvin ymmärretty fakta, että tässä blogissa kukaan ei seikkaile omalla nimellään. Ja ihan ymmärrettävistä syistä. Mutta turhia riskejä on siltikin otettu välillä aivan liian paljon viimeisen vuoden kuluessa - aikaisempina vuosina oli tässä suhteessa paljon helpompaa, kun tätä blogia ei ollut olemassa. Mutta aion kuitenkin jatkaa kirjoittelua, blogi on myös hyvä kanava nollata omat ajatuksensa asioista, joista kellekään muulle ei voi juurikaan puhua. Samalla näyttää olevan internetissä muitakin saman suuntaisia seikkailijoita ja bloggailijoita, kun vähän aikaa netistä etsii...

Blogi, ja blogin taustalla olevat seikkailut tulevat jatkumaan vahvasti liioitelluista huhuista huolimatta.Enkä feikkihuhuja enää aio - alla olevaa - ja melko pitkää blogipäivitystä enempää tämän jälkeen kommentoida. Alla olevaa kirjoittaessani en vielä tiennyt mitä muualla netissä keskustellaan. 

Olen kyllä yrittänyt näitä  tässä blogissa kerrottuja "salaisia harrastuksia" lopettaakin aina välillä - mutta se on vähän niin kuin seksuaalinen vinksahdus peppujuttujen suuntaan - eli en ole missään näissä muuttumisyrityksissäni koskaan onnistunut.

Jotkut blogin lukijat ovat olleet myös "huolissaan" siitä, että olenko mahdollisesti "piilohomo", kun tykkään peppuseksistä, ja haluaisivat, että tulisin ulos kaapista.  

Vastaan, että tykkään siitä mistä tykkään, ja teen mitä teen. Enkä kaipaa hyväksyntää elämälleni keltään muulta, se olisi väärä tapa elää. Samaa sukupuolta olevasta seksikumppanista en ole kuitenkaan tällä hetkellä kiinnostunut. En ainakaan ole sellaista piirrettä itsessäni huomannut.

Jokaisella on vapaus olla tästä blogista ihan mitä mieltä haluaa, niin kauan kuin se koskee Veikeän Veitikan tekemisiä. Jos sitten sattuisi käymään niin, että todellinen henkilöllisyyteni sattuisi lipsahtamaan laajojen joukkojen tietoisuuteen, sitten pitää varmaankin sen jälkeen miettiä, että vaihtaako maisemia ja jättääkö suomea puhuvan maailman vähän kauemmas taakseen. Ulkomailla olen asustellut joskus pidempiä aikoja ennenkin. Tällä hetkellä suomalaisessa yhteiskunnassamme on kuitenkin sellainen ongelma, että työnsaanti mahdollisuudet tai toimeentulo yksityissektorin yrittäjänä (niin kuin itse tällä hetkellä toimin), voi olla vähän vaakalaudalla, jos omaa liikaa mielipiteitä esim. seksistä ja politiikasta, jotka voivat herättää suuressa yleisössä tarpeetonta tarvetta luokitella ihmiset karsinoihin sen enempää yksilöön tutustumatta ihmisenä.

Joten tämän tyylinen bloggailu voi merkittävästi kaventaa omia elämisen mahdollisuuksia, jos ei tätä tekisi nimimerkin suojista. Onko Veikeä Veitikka sitten feikki vai onko sellainen oikeasti olemassa, ja onko Veitikan täällä kerrotut vinkit ja seikkailut oikeasti tapahtunut, vai pelkkää mielikuvituksen tuotetta? Kas, siinäpä kysymys. Varmaan lukijoissa riittää kannattajia kummallekin arvaukselle, ja osa tietää varmuudella. Jokaisella on kuitenkin oikeus olla ihan mitä mieltä haluaa, ja yritän puuttua siihen mahdollisimman vähän. Jätetään ajatuksille, mielipiteille ja mielihaluille riittävästi tilaa. Niitä mahtuu maailmaan, ja jokainen yksilö on erilainen.

Näillä mennään - ja taas kohti uusia seikkailuja. Please feel free to send a comment or e-mail.

3 kommenttia:

 1. Sä otat kyllä vähän turhan isoja riskejä. Ootko sä valmis menettämään kaiken? Se ei vaadi kuitenkaan kovin paljoa.

  VastaaPoista
 2. "Sä otat kyllä vähän turhan isoja riskejä"
  Ehkä, tosin nyt on ollut viime aikoina jo helpompaa. Tiukkojakin tilanteita tässä oli viime vuonna, pariinkin kertaan.

  "Ootko sä valmis menettämään kaiken?"
  No en tietenkään.

  "Se ei vaadi kuitenkaan kovin paljoa"
  Tämäkin on ihan totta. Joten täytyy olla varovainen ja huolellinen. Lipsahduksiin ei oikein olisi varaa.

  VastaaPoista
 3. Mitä tän blogin seikkailuihin ja tarinoihin tulee, voin ihan henkilökohtaisesta kokemuksesta sanoa, että ne on totta. Tai sitten en tiedä mikä siellä mun pimpsassa ja pepussa souti syksyllä ;). Ja mun perseenihän siellä eräässäkin videossa heiluu, äänenkin tunnistan omakseni. Jos herra Veikeä kerran sanoo, että tekstit on tosia ja selittää vieläpä feikki-väitteiden taustalla olevan kuva-jutun kuten selittää (pari hassua kuvaa on jostain päin googlea - ja kyllähän niistä vittu näkee, että ne on jostain muualta kuin pikku pokkarikameralla kesken touhujen otettuja - mutta samalla voi hyvin nähdä videoiden ja muiden kuvien olevan oikeita), mun mielestä ei ole enää kovinkaan suuria perusteita tulla edelleen väittämään, että blogi on feikki. Toki loppujen lopuksi jokainen saa olla sitä mieltä kuin haluaa, mutta joku järki nyt siihen ulinaankin. Se, että joku jossain omassa blogissaan kärkkäästi vittuilee, ei mun mielestä ole kovinkaan vahva pohja perustaa omia mielipiteitään. Vähän mediakriittisyyttä - suuntaan ja toiseen.

  Tsemppiä vaan Veikeälle, mä ainakin uskon sun blogisi olevan totta ;)

  VastaaPoista