lauantai 20. huhtikuuta 2013

Päästiin Tuulan kanssa maaliin (kai)

Päästiin sitten Tuulan kanssa maaliin, tai ainakin melkein maaliin ja jotenkin tuntuu, että nyt kun onnistuttiin, tähän olisi myös hyvä lopetella, ja alkaa taas etsiä uusia kontakteja ja/tai oppilaita muualta....

Siis Tuulaan olen viitannut parissakin päivityksessäni jo aiemmin, ensin tässä linkissä "talvitauolla" ihan loppulauseessa ja sitten uudestaan epäselvän kuvan kanssa tässä linkissä. Tuula ei siis halunnut videoita eikä omaa ääntään nettiin, kuulemma siitä tunnistaa liian helposti. Voi olla, joten ei sitten niitä, eikä nyt ole uusia kuviakaan. Mutta tällä viikolla nähtiin ja kivaa oli....

Kaikki alkoi siten, että Tuulan makaillessa mahallaan ja katsoessaan TV:tä (hänellä on sellainen pikku-TV makuuhuoneessaan) aloin hieromaan hänen selkäänsä jollain hieromaöljyllä. Siinä sitten vaatteet väheni pakostakin niin, että lopulta Tuulalla ei ollut muuta päällä kuin punaiset pikkupöksyt. Tuula nautti hieronnasta niin että voihki aina välillä, tosin puraisin häntä hellästi aina välillä korvan lehdille myös ja toki käteni eksyivät aina joskus myös hänen rinnoille ja sinne pikkuhousujen sisäänkin. Ja samalla suudeltiin... Lopulta otin Tuulalta myös ne pikkuhousut pois, ja siirryin yhä enempi ja enempi myös jalkojen väliin. Tässä vaiheessa Tuula oli jo laittanut päänsä poskea vasten ja ei pystynyt enää keskittymään TV:n katsomiseen. En kuitenkaan laittanut sormiani sisään en etu, enkä takapuolelle, vaikka yleensä olen niin tehnyt jo tässä vaiheessa. Vaan kiusoittelin hampaillani Tuulaan korvanlehdistä, suutelin niskaa ja hieroin myös jalkoja aina jalkapöytään asti...

Jossain vaiheessa kuitenkin painoin peukaloni Tuulan pimppiin ja samalla toisen käden keskisormella aloin painella hellästi Tuulan peppua. Se olikin jo aivan rentona joten sain melko helposti sisään sekä etu- että keskisormen. Tapanani on myös taivutella näitä sormia silleen kivasti, en osaa selostaa paremmin. Tuula voihki jo lähes yhtä päätä, ja jatkoin tätä hyvin pitkän aikaa varmaan ehkä jotain 10 minuuttia.

Tuula oli hyvin kostunut, joten laitoin kumin päälle, ja aloin naimaan Tuulaa pimppiin. Tuula oli edelleen samassa asennossa mahallaan, joten toisen käden sormillani kiusasin klitorista samalla kun nain pimppiä takaapäin. Tuula olisi ehkä tullut, mutta lopetin kesken, eli en antanut hänelle sitä mahdollisuutta. Otin kaluni pois pimpistä ja jatkoin taas sormityöskentelyä pepussa, samalla myös vasemman käden peukalo pimpissä ja muita sormia klitoriksen kimpussa. Tuula oli aivan haltioissaan tästä kahden käden työskentelystä.

Joidenkin minuuttien jälkeen lisäsin reilusti öljyä ja erästä seksikaupan liukastetta Tuulan pepulle, ja aloin työntyä sentti sentiltä sisään. Samalla suukottelin Tuulan kaulaa ja puraisen jälleen hellästi korvanlehdestä. Vasen käsi oli klitoriksella.

Kun Tuulan peppu oli rentoutunut tarpeeksi, aloin liikkua hyvin hitain vedoin. IHan tarkoituksella näin. Aistin, että Tuula olisi halunnut jo vähän kovempiakin liikkeitä, mutta en vielä lisännyt vauhtia kuitenkaan.

Jonkin ajan kuluttua korjasimme asentoa hieman ja laitettiin tyyny Tuulan pepun alle. Näin lantio tuli vielä parempaan kulmaan. Ja silloin aloin naimaan Tuulaa peppuun melko reippain ottein. Tuula ynisi ensin, mutta aika pian äänitaso nousi melkeinpä niin suurelle, että varmaan jo naapuritkin sen kuulivat. Tiesin että Tuula on melko lähellä, joten kiihdytin myös sormileikkiä klitoriksen ympärillä... Kunnes Tuula tuli ihan valtavalla voimalla. Lihasten supistelu teki melkein kipeää ja ääniefektit olivat niin kohdallaan, että en voinut välttää tulemista minäkään.

Aika pitkään makailimme sisäkkäin, suudeltiin ja Tuula oli yhtä hymyä, blondilla myös kasvojen puna on tällaisissa tilanteissa aika suuri. Lopulta irtauduimme toisistamme, kävimme suihkussa ja minä lähdin kotiin.

Peppuseksissä siis saatiin tosi loistava lopputulos, mutta se G-piste jäi tällä kertaa löytymättä. Ja yleensäkin aiemmilla kerroilla meillä ei Tuulan kanssa mitään erityisen huippuhyviä fiboja koettu, vaan sellaista keskivertoseksiä. Ehkä aina ei sitten kemiat vaan täysin kohtaa? En minä muuta keksi. Mutta todennäköisesti en välttämättä onnistuisi seuraavalla kerralla enää yhtä hyvin mitä tällä kertaa. Joten nyt muutaman päivän sähköpostin vaihdon aikana sovittiin Tuulan kanssa, että tähän kertaan on hyvä lopettaa. Molemmille jäi tosi hyvä mieli ja tosi hyvät muistot.

Joten on taas aika etsiä uusia tuttavuuksia. Tai ehkä olen jo löytänytkin. En tiedä vielä, mutta katsotaan mitä tulee. Palaan blogipäivitysten merkeissä jos ja kun on taas uutta kerrottavaa.

1 kommentti: