torstai 2. toukokuuta 2013

Lemmenleikit kannattaa videoida

Videoimalla lemmenleikit voi tienata 2 tonnia korvauksia:

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/05/1748197/kannykkavideo-pelasti-miehen-raiskausepailyilta

Parikymppinen nainen tuomittiin väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausumasta ehdolliseen vankeuteen. Nainen väitti miehen raiskanneen hänet, mutta miehen yhdynnästä kuvaama video todisti toista.

Tapahtuma sattui kesäkuussa 2011 naisen asunnossa, jonne jonkin verran alkoholia nauttineet nainen ja mies olivat päätyneet. Miehen mukaan yhdyntä tapahtui yhteisestä ajatuksesta, mutta nainen teki pari päivää myöhemmin rikosilmoituksen raiskauksesta.

Poliisi tutki juttua, mutta lopetti tutkinnan syyskuussa. Juttu pyörähti ikään kuin ympäri, kun naista ryhdyttiin epäilemään väärästä ilmiannosta.

Keskeinen näyttö oli miehen puhelimellaan yhdynnästä kuvaama video. Oikeuden mukaan video tuki miehen kertomaa. Nainen ei siinä vastustanut sukupuoliyhdyntää, vaikka oli näin poliisille kertonut.

Nainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausumasta kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja määrättiin maksamaan 2000 euroa korvauksia.

Nainen valitti hovioikeuteen, mutta lopulta perui valituksensa. Helsingin hovioikeus totesi tänään antamassaan päätöksessä, että käräjäoikeuden tuomio jäi voimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti