sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ei lupaa, eikä peppuseksiä

Tämä on ensimmäinen ja mahdollisesti ainut artikkeli, johon ei ole vastapuolen suostumusta kysytty. Olettaisin, että vastapuoli ei tästä blogista tiedä, eikä näitä tällaisia sivuja lue. Emme myöskään harrastaneet peppuseksiä, enkä aio sitä edes ehdottaa. Se ei selvästikään tähän kertaan nyt kuulu. Ennen tapaamistamme sähköpostikeskusteluissa tämänkertainen, melko nuori naishenkilö kertoi että "hän ei ole sellaista koskaan vielä tarvinnut, ja hänelle ihan tavallinen seksi riittää". Ja tekstin perässä kaikki "Hih! ja hymiömerkit.

Ei se peppuseksi minulle mikään kynnyskysymys ole. Varsinkaan silloin jos kuvien perusteella vastapuoli on varsin kaunis, ja melkein alkaa epäillä kuvien aitoutta. Siis mitä sen ikäinen nuori kaunis nainen näkee tämän ikäisessä paljon vanhemmassa ja ihan "tavallisen" näköisessä miehessä? Tätä ainakin itse pysähdyin miettimään. Ehkä ikäero on sitten joillekin "se juttu", tai sitten vaan keskustelut yleensä ja verbaaliset taidot ehkä nekin vaan vetoaa joihinkin, koska eräässä toisessa lauseessa hän totesi, että "Haluan kokeilla saanko sut millään hiljaiseksi, vai pulputatko koko ajan niin kuin papupata..." No joo, onnistuihan se kokeilu. En minä silloin höpötä juuri mitään kun naidaan, sitä jotenkin keskittyy enempi kuuntelemaan kun vastapuoli nauttii.

Koska kirjoittelen tätä tekstiä ihan omin luvin, en laita tähän edes etunimeä, mutta Googlaamalla Suomen 11. suurin kaupunki on kuitenkin sen verran suuri, että sen voin mainita ihan nimeltä. Eli Porissa tuli käytyä, ja kauppatorin kupeessa Sokos-Hotellissa yövyttyä. En ollutkaan kaupungissa ihan vähään aikaan käynyt ollenkaan, ja taas tuntui oudolta miten kirjastotalon eteen saattoi vaan pysäköidä auton ilman ettei tarvitse maksaa mitään, vaikka se on ihan keskellä kaupunkia.

Hotellihuoneessa me tapasimme toisemme. Ilmoitin puhelimella kun olin saanut huoneeni haltuuni, ja melko pian porilaisneito - tosin ei neito vaan ihan varattu ja nuorehko perheenäiti saapuikin paikalle, hän oli ollut jo jossain läheisessä kuppilassa odottelemassa. Huoneeseen astuttuaan hän potkaisi kesäkengät jalastaan ja halusi heti. Ei siinä paljon edes vaatteita vähennetty ja esileikkejä ei harrastettu yhtään. Itse makasin hotellihuoneen sängyllä ja hän istui päälleni ja teki lantiollaan sellaisia "diskotanssiliikkeitä", että jos olisin ollut hiukankin herkemmällä päällä, olisin tullut itsekin melkein heti. Sain kuitenkin jollakin lailla psyykattua itseni niin, että ei vielä ekalla naimisella lastit lähteneet liikkeelle. Vastapuoli kyllä sai orgasmin useampaankin kertaan, ja kertoi miten hyvältä tuntui se, että osuu juuri sinne pohjaan asti. Olenkin muuten ihmetellyt, että onko siellä "takaseinällä" jotain herkkiä pisteitä, joku muukin nainen on sanonut ihan samaa.

Sitten pukeuduimme, eli itse suljin sepaluksen, ja vastapuoli suoristeli kesämekkoaan, ja päätimme lähteä hänen asunnolleen. Hän oli yksin kotona, mies työreissussa ja muksut mummolassa. Mummolakin oli kuulemma Porin keskustassa jossain ihan parin korttelin päässä. Hän meni kävellen edeltä, ja minä yritin sitten suunnistaa lähistöllä olevaan osoitteeseen muutaman minuutin sen jälkeen perästä päin. Porin kaduilla ei kuulemma voitu kävellä yhdessä. Joku tuttu olisi voinut nähdä. Varmaan asia on pikkukaupungeissa juuri näin, ja kun ollaan molemmat omilla tahoillamme naimisissa, niin toki varovainen ihan muutenkin.

Löysin perille aika helposti, ja rimpautin kerrostalohuoneiston ovikelloa. Perillä odotti oikein mukava ruuan tuoksu. Yllätyin tietysti siitä, koska eihän hotellista poistumisesta ollut vielä kulunut edes 10 minuuttia. Uuniruoka oli juuri otettu pois uunista, missä se oli ollut hautumassa varmaan useita tunteja. Ja sillä aikaa oli sitten viety muksut mummolaan, kuppilaan odottamaan, että saapuisin itse paikalle, ja sitten vielä pikaiset siihen väliin vielä hotellihuoneessakin. Melkoinen tehokkuus, täytyy ihan ihailla.

Joten istuttiin sitten ruokapöytään, hän oli ajatellut, että olen varmaan nälkäinen pitkän ajomatkan jälkeen. No joo, ehkä vähän. Yllätyin ja kiittelin kuitenkin vieraanvaraisuudesta, ja vastauksena sain että toki pitkän matkalaiselle pitää tarjota hyvää evästä, että jaksaa sitten illalla pitkään. Vitsailin, että jos olisinkin ollut Raumalta, sitten vastaanotto olisi ollut paljon tylympi, vai? Ja joo, kuulemma raumalaisia kohtaan ollaan nyt hyvinkin polleina, niin on kai ollut aina, mutta erityisesti nyt, mikä johtuu kai jääkiekostakin, jota nuori rouva kertoi innokkaasti seurailevansa.

Näkymät olivat upeita, ja sitten tapahtui jotain aivan erikoista. Naapurihuoneistosta kuulemma oli vielä paremmat näköalat erisuuntaan eli joelle päin, ja kun kerrosta ylempänä asuvat naapurit olivat viikon lomareissussa, käytiin sitten ihailemassa maisemia sieltäkin. Siis jonkun toisen perheen asunnossa, johon alakerran rouvalla oli avain, kun oli lupautunut kastelemaan kukat ja ruokkimaan lemmikin. Mitä sitten tapahtui siellä ylhäällä? No keskustelu meni siihen, että talossa muuten kuuluu äänet aika hyvin, ja heillekin kuuluu oikein hyvin miten tässä heidän sängyssään on nautittu äänistä päätellen uskomattomia orgasmeja. Ja mitä tapahtui sitten? No hän veti minut perässään sängylle, suudeltiin ja naitiin taas, ja itselleni yllätyksenä ilman mitään esileikkejä taas aivan hirveä meno päälle. Ajattelin, että tämä ei ole kovin viisasta, jos asunnon piti olla tyhjä, niin varmaan muutkin naapurit saattoivat yllättyä outoihin ääniin, joiden merkityksestä ei voinut olla paljon epäselvyyttä. Sänkykin jäi temmellyksen jäljiltä aika sekaiseksi, mutta hän lupasi siistiä sen sitten seuraavana päivänä. Me lähdimme takaisin hänen asunnolleen, ja matkalla rapuissa hän kertoi, että hän on aina haaveillut naivansa naapurinsa ja hyvän ystävänsä sängyssä, mutta ei hän ikinä omalle miehelleen ole uskaltanut ehdottaa selleista. Eikä se kuulemma siihen suostuisikaan.

Takaisin hänen asunnolleen päästyämme joimme viiniä - naiset ilmeisesti juovat aina valkkaria ja miehet punkkua? Tätä ja muutamaa muuta asiaa ehdittiin pohtia, kunnes hän alkoi taas suutelun, joka johti eteenpäin sängylle, jossa rakasteltiin pitkään, ja enimmäkseen niin että hän oli päällä. Tällä kertaa en enää pystynyt vastustamaan, vaan ne lantion liikeradat olivat sellaisia, että tulin jo itsekin, vaikka en olisi vielä halunnut.

Nukahdimme sylikkäin, aamulla otimme vielä kerran uudestaan, joimme yhdessä kahvit ja minä suuntasin hotellille hakemaan laukkuni, hän meni hakemaan lapset mummolasta, koska virallinen selitys oli se, että hän oli ollut tyttökavereidensa kanssa ulkona - niin kuin oli siellä pubissa hetken kai ollutkin, mutta oli sitten valitellut toisille alkavaa migreenikohtausta ja kertonut, että lähteekin nyt heti kotiin ja laitaa verhot kiinni ja on koko illan pimeässä, se kait auttaa estämään migreenin puhkeamista. No, jonkinlainen selitys ja alibi kait se tämäkin.

Mitä jäin ihmettelemään? No ensinnäkin sitä, että kaikki rakastelut menivät niin kiihkeästi, että edes esileikkejä ei juurikaan harrastettu. Ja sitten vastapuoli nautti kaikesta huolimatta aivan suunnattomasti. Olen kuullut tällaisia kertomuksia joskus aiemminkin, mutta olen ajatellut, että ei seksi tällä tavoin voi olla kovinkaan kaksista. Mutta kyllä se vaan voi. Ja että aina ei tarvita edes peppuseksiäkään, jotta voisi kokea hyviä fiboja puolin ja toisin. Ehkä jos oltaisiin keskenään naimisissa, ei harrastettaisi peppuseksiä ollenkaan? En tiedä.

Hyvin erilainen kokemus joka tapauksessa. Ja olemme sopineet jo seuraavan tapaamiskerran, tällä kertaa hän tulee käymään Helsingissä.

8 kommenttia:

 1. Hauska erilainen kokemus. :)

  Olen itsekin ollut alkuun saman tyylisessä tilanteessa; olin netissä yhteydessä johonkin mieheen, joka sattui olemaan samassa kaupungissa työreissulla. Hetken mielijohteesta lähdin hänen hotellilleen. Aulassa vaihdettiin vain nämä sanat:
  "Moi"
  "Moi"
  Sitten mies kysyi; "Mennäänkö tuonne ylös?"
  Ja jo hissin ovien sulkeduttua se oli pelkkää riisumista ja naimista, jotenkin kuitenkin sinne huoneeseenkin päästiin.
  Täytyy kyllä sanoa, ettei tuo antanut itselleni juuri mitään, mutta ehkä se johtui siitä etten pystynyt vieraassa seurassa rentoutumaan.

  Sen sijaan erään vakituisen partnerin kanssa seksi on aina kiihkeää ja intohimoista niin, että vaatteet lentelevät pitkin asuntoa ja siirrytään heti aktiin. Kysymyksessä ei ole entuudestaan vieras ihminen, joten ehkä siksi pystyn rentoutumaan ja nauttimaan seksistä oikeasti.

  ...täytyy kyllä sanoa, etten muutenkaan oikein perusta pitkistä esileikeistä.


  Minä ainakin valitsen mieluimmin punaviinin. :)

  VastaaPoista
 2. Eikö olisi ihan reilua kertoa vaimollesi mitä hänen selkänsä takana puuhailet? Eikö hänellä tulisi olla oikeus päättää haluaako olla tuollaisessa suhteessa vai ei? Miksi ihmeessä et vain eroa ja nauti irtoseksistä? Tai sitten ehdota vaimolle avointa suhdetta/kimppaa.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olisi ollut hyvä jos mamman kundi olisi tullut paikalle......................................................................................

  VastaaPoista
 4. Anonyyminä täällä tuomitaan kuten aina...Suomessa!

  VastaaPoista
 5. Jännä kokemus! Seuraan tarkasti ja mielenkiinnolla juttujasi.

  Näyt seuraavan tätäkin blogia http://moderniaseksia.blogspot.fi/?zx=74adc35ffbec2e9c:

  Haluaisin heille kommentoida, mutta se mahis on poistettu samoin ei sähköpostia. Olisitko kiltti ja kommentoisit heille, jos eivät ole huomanneet, etteivät anot voi kommata. Itse en "kiltin blogin pitäjänä" aio omalla nimelläni kommentoida, mutta kiittää heitä haluaisin.

  VastaaPoista
 6. Hei, ja kiitos kohteliaisuudestasi, vien "kiltin blogin pitäjän" kiitokset eteenpäin, eli käväisepä kurkkaamassa jos he vastaavat siihen jotain. Niin, ne Sinun eteenpäin välitetyt kiitokset (ja lisäsinpä siihen vielä oman parannusehdotuksenikin) näkyvät nyt tässä linkissä:

  http://moderniaseksia.blogspot.fi/2013/06/kokeilu-12-seksia-luonnonhelmassa.html

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Viesti tuli perille ja asetukset kommentoinnin osalta muutettu :)

   Poista