sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuskuulumiset

Juhannus on juhlittu ja seuraavaksi on vuorossa ainakin tuninan verran hautajaisia (sunnuntain tilannetietojen mukaan 5 on kuollut hukkumalla, 4 liikenteessä ja 3 tapaturmaisesti). Ihme juttu, että kaikki suomalaiset ei juhannuksesta selviä, vaikka esim. Ruotsissa ja Virossa kuolleita tulee juhannuksena molemmissa maissa nollasta yhteen, eli se ei eroa muista viikonlopuista mitenkään.

Itselläni tämä juhannus sujui varsin rauhallisesti ihan kotosalla. Oli varmaan enka jussi ikinä, kun jäin kaupunkiin, eikä tullut lähdettyä mihinkään. Eli kesäleskenä ollaan. En tiedä alkaako ikä painaa, mutta ihan mukavaa on ollut näinkin, ja elämässä niin sanotusti "kaikki hyvin".

Blogi ei ole päivittynyt taas pitkiin aikoihin. Eikä tiheneviä päivityskertoja ole luvassakaan, ellen sitten ala lipsua blogin alkaessa pyhinä pitämistäni periaatteista, eli kertomukset, videot ja kuvat on täällä vain ja ainoastaan molempien osapuolten suostumuksella. Ja sitä ei aina ole saatavilla. Jotkut naisista ovat hyvinkin ns. "kamera-ujoja" kuten eräs perheenäiti Porista, josta kerroin tässä edellisessä postauksessani: http://peppuun.blogspot.fi/2013/05/ei-lupaa-eika-peppuseksia.html. Poriin olen menossa vielä uudestaankin, eli harjoitukset niin sanotusti jatkuvat, vaikka en siitä täällä blogin puolella tule kertomaan. Ehdotin kyllä, että ensi kerralla otan sitten kameran mukaan, mutta vastaus oli niin jyrkkä "EI", että parempi jättää se sitten suosiolla kotiin. Ja ymmärrän kyllä - varovainen pitää toki olla, kun kumpikin ollaan naimisissa omilla tahoillamme. Ja aiotaan olla jatkossakin.

Toinen suhde, jota itse ehdin jo pitää päättyneenä, on sittenkin aina vaan jatkunut. Nimittäin Tuula, kenestä kerroin viimeksi tässä postauksessa: http://peppuun.blogspot.fi/2013/04/paastiin-tuulan-kanssa-maaliin-kai.html, eli ei sitten päästykään vielä maaliin Tuulan kanssa, vaikka omasta mielestäni olisi ollut hyvä hetki lopettaa esim. silloin, kun seksi lopultakin onnistui ihan omastakin mielestäni, mutta Tuula on kuitenkin pitänyt yhteyttä ja ehdottanut uusia tapaamisia, ja ollaan sitten muutamia kertoja tässä tapailtukin, ihan viime viikolla viimeksi. Mutta nyt en ole ottanut enää kameraa mukaan. Tuulakin on selvästi "kamera-ujo", eikä halua että kerron treffeistämme myöhemmin täällä blogissani. Eli lopetan sitten kertomisen tähän. Ehkä sen verran voin kuitenkin lisätä, että alkuvaikeuksien jälkeen meillä on lähtenyt hommat sujumaan nyt ihan mukavasti, mutta tarkemmat yksityiskohdat ei Tuulan pyynnöstä tule tänne blogin puolelle enää. Se mitä jo on, sai kuitenkin luvan jäädä, eli sitä ei tarvitse ruveta poistamaan.

Muuta kerrottavaa ei sitten olekaan tästä juhannuksesta tai juhannuksesta edeltävistäkään ajoista. Että hiukkasen hilaista on taas ollut. Mitä sitten kesä tuo tullessaan, sitä ei vielä voi tässä vaiheessa tietää... ;) Alla oleva kuva on bongattu http://www.radiohelsinki.fi/:n sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti